../images/Emo202.gif סקר !!!
* אם אין אפשרות שמאפיינת אתכם, כיתבו במקום "אחר" את תשובתכם האישית... צבעי הרגאיי בשבילי הם :
א. צהוב, ירוק, אדום. ב. ירוק, שחור, צהוב. ג. כחול, לבן. ד. אחר. שון פול בשבילי הוא :
א. אחד מאמני הדנסהול הטובים ביותר. ב. מבזה את המיקצוע. ג. חביב ולא יותר מזה. ד. אחר. פטוואה בשבילי היא :
א. שפה שלעיתים יוצא לי להשתמש במילים ממנה בחיי היום יום. ב. פט.. מה !? מה זה בכלל ? ג. שפה נחמדה, אבל רק מי שמיתלהב משתמשים בה. ד. אחר. רגאיי ישראלי בשבילי הוא :
א. תומר יוסף. ב. התקווה 6. ג. סילברדון. ד. אחר. רוטס פאונדיישן רגאיי בשבילי זה :
א. בוב מארלי. ב. מגוון רחב של מוזיקה מדהימה שמתאים לי בכל מקום שאני נמצא בו. ג. מוזיקת רקע. ד. אחר. הכי כייף מסיבת רגאיי ב :
א. חוף הים. ב. מועדון. ג. קיבוץ. ד. אחר. רגאיי בשבילי זה :
א. דרך חיים. ב. מסיבה פעם בחודש. ג. חלק מהחיים. ד. אחר. אני שומע :
א. הכל, מסוקה עד דאב דרך דנסהול וקונשס. ב. רק פאונדיישן. ג. פאונדיישן וניו רוטס (קונשס) וקצת מז'אנרים אחרים. ד. אחר. הכי מאפיין רגאיי בשבילי זה :
א. מקצב התופים. ב. הבאס. ג. השירה. ד. האחר. ראסטות בשבילי זה :
א. למתלהבים בלבד. ב. יש לי, יהיה לי או היה לי. ג. נחמד לראות על אחרים אבל לא בשבילי. ד. אחר. הזמן שאני משקיע ברגאיי (שומע,מבצע,מדבר...) :
א. 24 שעות ביממה. ב. 12 שעות ביממה. ג. פעם בכמה ימים. ד. אחר. פורום רגאיי תפוז בשבילי הוא :
א. מקור אינפורמציה טוב. ב. בית חם. ג. מקום שאני מבקר מידי פעם. ד. אחר. בהצלחה
* אם אין אפשרות שמאפיינת אתכם, כיתבו במקום "אחר" את תשובתכם האישית... צבעי הרגאיי בשבילי הם :