סרטי דיסני בתפוז
אנשים

../images/Emo202.gifסרטי דיסני בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

בשבועות האחרונים "הגברנו הילוך" בכל הנוגע לפיתוח ושדרוג מערכת הפורומים החדשה ויחד עם הצוות הטכני עמלנו וערכנו שינויים ושדרוגים בהתאם להערות שקיבלנו מכם, הגולשים. אנו שמחים לספר לכם כי ביום שני, 15.9.08, מערכת הפורומים החדשה תעלה באופן רשמי ומלא ותחליף את מערכת הפורומים הישנה. אנו מבקשים מכם להמשיך ולהשתמש במערכת החדשה בקביעות, לנסות את הפונקציות השונות ולהתרשם מהפיצ'רים החדשים שבה, על מנת שהמעבר הסופי אליה יהיה חלק ונטול תקלות ככל שאפשר. אם נתקלתם בבאג, שאלה או בעיה, אתם לא לבד. אנו נמצאים כאן עבורכם בפורום הפורומים החדשים ומבקשים מכם להמשיך לפרסם בו תקלות טכניות, על מנת שנוכל לפתור אותן המהיר והיעיל. בהזדמנות זו אנו רוצים להודות מקרב לב לכם, הגולשים האכפתיים, שהעירו את עינינו, מצאו תקלות, הציעו הצעות והעלו רעיונות יצירתיים. יש לכם חלק עצום בהצלחתה ועיצובה של המערכת החדשה ואנו מודים לכם על האמון והסבלנות. יש לציין כי המערכת תוסיף ותשתדרג עם הזמן ואם יש לכם רעיונות יצירתיים וחכמים אנא אל תשמרו אותן בבטן, אלא שתפו אותנו, רק טוב יצא מזה.
השיבו על שלוש שאלות פשוטות בפורום הורים וילדים מבלים, ואולי תזכו באחד מסרטי הקלאסיקה הנצחיים של דיסני ב-DVD: על כלבים וגנבים 2 והחרב באבן http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1903&MessageId=120882684
בפורום רוק ישראלי מחלקים לכם כרטיסים להופעות של: היהודים, האהבות שלי-החלונות הגבוהים, רמי פיינשטיין ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=121065595

justin9

New member
אני לא מצליחה להירשם לאתר הרשמי של קין

כל הניקניימז' תפוסים

את רצינית?../images/Emo12.gif

כבר היה! זה מה שכתוב בההשמעות האחרונות
בדיוק בזמן ששלחת את ההודעה

ב21:13 כתבת שעוד שני שירים יהיה את קין../images/Emo12.gif

אבל ב21:13 בדיוק שידרו אותם

המממ היא אמרה את זה לפני שהיה את השיר

לפניהם, ואני שלחתי את ההודעה באמצע השיר (עד שנכנסתי לפורום והקלדתי מרוב לחץ והכל
) ויש כנראה זמנים שונים בין הפורום לשעון של האתר הזה... (זה קורה)

חחחחח היא שרה את הסוף ביחד איתם, איזה

חמודה!!
היא עשתה את הספיירלינג של הסוף ופעמיים אוו

יפה לה! ../images/Emo6.gif

אולי נשלח לה את הקליפ שלנו?!?
ואז היא תגיד אחרי שידור ספיירלינג "המעריצים כאן בישראל עשו קליפ מעולה לשיר, כנסו ל-----------" ואז יהיהו לנו עוד מליון צפיות?!?!

את מוזמנת לקחת יוזמה ולעשות את זה

אני עמוסה בהכנות לטיסה
סוף סוף אני יכולה לנשום אחרי הטסט הזה ולעשות דברים! מחר אני בת"א קונה מתנות!

לא יודעת ../images/Emo4.gif

אני אחפש בנתב"ג... אבל לקחתי שקית מהחנות הזאת שבנתניה ששמה צ'פלין!

אגב ראיתם ברשמי שעשו מאחורי הקלעים של האלבום

ויצרפו אותו כDVD בגרסת דלוקס של האלבום החדש? רציתי לעשות פרי אורדר ואז אמרתי, WTF, אני לא קונה עד שאני לא יודעת מה מסתתר מאחורי הדיסק הזה. אכן כן. גם ככה בטח כל הDVD טים מדבר על כמה שהוא רוצה לבוא לישראל וכאלה. יאללה בשביל זה יש את רוחמה אברהם.

מי רוצה לראות את מאחורי הקלעים של הזוועה?!../images/Emo4.gif

לכי תדעי מה הם שמו שם....

למעלה