סרט פורונו של אליסה

../images/Emo202.gifסרט פורונו של אליסה../images/Emo202.gif

אוקיי אז ככה: אני חיפשתי סתם דברים על אליסה אתרים ותמונות וסרטים והגעתי לאתר כזה שממש כאילו נדהמתי ולא ידעתי עליו ואל תגידו לי להשים את האתר כי אני לא שמרתי אותו ואני לא זוכרת אותו גם... אז בקיצור הגעתי לאתר והיה שם סרט של אליסה אבל לא סתם סרט סרט פורונו שאליסה הייתה צעירה לסרט קוראים embrace of the vampire עכשיו שלא תחשבו שאני באה בטענות אל אליסה פשוט זה קצת הגעיל אותי וממש לא היה לי נעים לראות את אליסה עושה כל מיני תנוחות עם עוד מישהו ולראות אותה גם ערומה.. האים מישהו מפה מכיר את הסרט או ראה את הסרט הזה..? מה אתם חושבים על הסרט הזה..? האים אתם חושבים שמתאים לאליסה להתנהג כך ולחשוף את עצמה ככה..? הנה הפרסום על הסרט
וזאת לאא התמונה שראיתי...ראיתי תמונות מתוך הסרט... מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה על זה... אם זה לא בסדר אז גל את יכולה למחוק את זה....

CheN323

New member
הו ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה שאליסה עשתה סרט פורנו... . זה בטח סתם משהו שהפיצו עליה למישהו פה יש פילמוגרפיה שלה

always be me mc

New member
בעיקרון לא מתה על זה שעולה המילה

פורנו ובהקשר אליסה וגם על התמונה לא
אבל.. מה לעשות היא שיחקה בהרבה סרטים כאלו(כי זה מה שהציעו לה והיא פחדה שהיא תפסיק לעבוד) וגם זה יכול להתפתח לדיון מעניין(שלא מלווה בתמונות נוספות בבקשה
) אז מגיבה לך: כן גם אותי זה הגעיל לראות אותה בכל התנוחות האלה ועירומה לא יודעת ממש איך להסביר את זה אבל אני מרגישה שזה טיפה פגע בתדמית של אליסה שיצרתי אצלי בראש ושאהבתי ואולי שבריר בהערצה. אז זה דיי איכזב אותי לשמוע על כל העניין הזה של העירום בסרטים והכול אבל אי אפשר לעשות דבר בנידון. אליסה לא מתביישת בגופה(ואין לי בעיה בזה רק לא ממש בא לי לראות את זה תמיד ובמידה הזאת), וכשתחליט(אם תחליט), לעשות סרט פעם הבאה אני מקווה שזה לא יהיה מסוג הסרטים האלה ושבאמת זה יהיה סרט טוב ומוערך
המ.. בנוגע לשאלות לא ראיתי את הסרט הסרט הזה נראה לי דוחה המ.. הסרט הזה התאים לה יותר בעבר כשלא היו לה הרבה אופציות לתפקידים אבל עכשיו אני מקווה שיש וכאלו שלא מצריכים עירום מסוג זה! אה כן ולהבא תנסי בלי תמונות בבקשה

לא שמתי תמונות...../images/Emo26.gif

שמתי רק את התמונה של הסרט...של ה-DVD בהתחלה רציתי להשים אבל התחרטתי אמרתי חבל סתם עכשיו להשים תמונות כאלה של אליסה פה... אבל טוב שזה עבר והיא לא עושה את הדברים האלה עכשיו...

CheN323

New member
לכל המסוקרנים../images/Emo26.gif

סרט שיצא בשנת 1994. הוא מוגדר כסרט אימה אירוטי. הנה העלילה: An innocent girl becomes the victim of an ancient curse in this erotic horror story. Charlotte (Alyssa Milano) is a beautiful but chaste college freshman who is nearing her 18th birthday. Charlotte's boyfriend Chris (Harrison Pruett) would like to take their relationship to the next level, but Charlotte isn't sure if she's ready. Meanwhile, Charlotte finds herself aggressively pursued by a mysterious new suitor (Martin Kemp). What Charlotte doesn't know is that she's the reincarnation of a Transylvanian princess (Rebecca Ferratti), and her new friend is a vampire who once loved her. The vampire will be able to retain his powers of eternal life only if he can seduce Charlotte before she turns 18 -- which only gives him three days. To weaken Charlotte's resolve, the vampire arranges for lovely Sarah (Charlotte Lewis) to introduce her to the pleasures of lesbianism. Embrace of the Vampire featured former child star Alyssa Milano in several nude scenes; a large number of internet fan sites began posting frame captures of Milano topless from the film after it was released on home video. Milano and her mother responded by taking legal action against web sites using her images without permission; as a result, she has since pledged not to disrobe onscreen again. ~ Mark Deming, All Movie Guide אין לי כוח לתרגם נו
. יש גם טריילר שעדיף לא לראות
אבל מי שממש מתעקש אני אתן פה קישור
. קיצר- אליסה ילדה רעה
חחחחחחחחח. הזוי

spelling

New member
אני שמעתי על מקרים..

שמדביקים ראש של מישהו לגוף ונראה לי שהיו מקרים שזה קרה עם אליסה...

CheN323

New member
נראה לי שלא ../images/Emo6.gif

את הסרט הזה היא עשתה. ובעירום

מכושפת15

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo2.gif

למה היא עשתה את זה?
זה בטוח הרס קצת את ההערצה שלי אליה, ואת כל מה שחשבתי עליה.. לא ראיתי את הסרט ואני גם לא אראה, זה די מגעיל אותי לראות אותה ככה.. ולא, לדעתי היא ממש לא הייתה צריכה לעשות את זה! מישהו יודע ממתי זה? באיזה שנה? אחרי\לפני מכושפות? כי אחרי היא בטוח לא הייתה צריכה להשתתף בסרט פורנו בשביל פרסום..

למעלה