פינה חדשה - המלצת השבוע

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo202.gifפינה חדשה - המלצת השבוע../images/Emo202.gif

פעם בשבוע אני יפתח שירשור שבו תוכלו להמליץ על כל מה שבא לכם. אתם יכולים להמליץ על: סרטים, הצגות, הופעות, ספרים, דיסקים, שירים, תוכניות, צימרים בנגב, בגליל, ברמת הגולן וכו'. רק על תשכחו לפרט טיפה על מה שאתם ממליצים. אז יאללה תתחילו להמליץ. רואי.

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo45.gifנשמע נחמד ^^"../images/Emo29.gif

המלצות על שירים
שקטים כאלו.... The Melody - Goodbye The Melody - lalala, It's love (אעאע איזה חרא שאי אפשר להוריד אותו
) Counting Crows - Colorblind יותר רועשים (לא ממש ממש אבל כן) XD One Night Only - Just For Tonight Breaking Benjamin - Breath Three Days Grace - Pain Three Days Grace - Never Too Late The enemy - We'll live and die in these towns
סרטים
ראיתי (סוףסוף) את ארבעת המופלאים אז זה סרט נחמד כזה למי שלא ראה. ואת שודדי הקריבים 1-2-3 התמכרתי XD ואיך לא- רובין הוד גברים בגטקס (אחד הסרטים הקורעים שיש
)

Johnni456

New member
שודדי הקאריביים 1-2-3 סרטים מעולים! ../images/Emo98.gif

ג'ק ספארו רררררראאאררר

xXx Lilo xXx

New member
אז טרנר שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

חחח אורלנדו כזה חמודדדדד @#%$#% [ישלי תמונות של שודדי הקריבים ביומן XD] [בגלל שגנבתי לרב חן איזה 4 חוברות כאלו שיש בכניסה XD חעחע מרושעת שכמותי
] אגב, יש לי את הסרטים באיכות DVD על המחשב, נשאר רק לצרוב ולראות יום שלם את שלושתם יחד ^^^^^^^^^^

Johnni456

New member
שונאת אותך../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

גמאני רוצה את שלושתם#$@$#%$##%^%$ אני כבר חייבת לקנות את השלישי עאעאעאעאע

xXx Lilo xXx

New member
למה לבזבז על זה כסף?XD../images/Emo29.gif

את תמיד יכולה להוריד איכות DVD מעולה ואילו עם תרגום מובנה ^^"

Johnni456

New member
כי באלה שקונים יש תוספות ופספוסים../images/Emo202.gif../images/Emo54.gif

ואני חולה הדברים האלה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifדה אנאמי שליטהההההה!!

סתםסתם. האמת אני יודעת אוהבת אותם בגלל העובדה המכאיבה לכולם שפגשתי אותם XD ודיברתי איתם מלא במייספייס. לול. וחתימות ועיניים ^^ אני אשתוק ואפסיק להתלהב XDDD כאילו מי אלה?! דה אנאמי חחחחחחחח

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo11.gif שונאת אותך ../images/Emo11.gif ../images/Emo29.gif

תתרחקי ממני
ביצ'. חחחחחח סתםסתם חולה עלייך!!!!!!

ANGELUSPIKE

New member
ההמלצות שלי.....

אני רוצה להמליץ על להקה - avenged sevenfold להקת רוק כבד ממש טובה הם יחסית חדשים אבל אחלה להקה. אני רוצה להמליץ גם על שני סדרות: 1) פרוייקט ביפ - אחת הסדרות המצחיקות שיש היום בטיוי, 2) רוקסטאר - סדרת כוכב נולד סטייל רק עם רוק, משודרת בערוץ 24 עונה שנייה, מחפשים סולן ללהקה סופרנובה. סרט - הבית על האגם - קיאנו ריבס וסנדרה בולוק חוזרים לשתף פועלה בסרט רומנטי ותוצאה מדהימה. זהו לבנתיים. רואי.

Drowning Lovers

New member
הייתי רוצה לתקן אותך,../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

A7X ממש לא חדשים, האלבום האחרון היה הרביעי שלהם.
כמובן רק עכשיו מתחילים להכיר בהם אם לזה התכוונת

xXx Lilo xXx

New member
הסרט- הבית על האגם.../images/Emo29.gif

אמרו לי לראות אותו, ופספסתי פעמיים. היה אותו ביס אם אני לא טועה, על מה הוא ד"א? אם הוא כ"כ טוב אולי אני אקח בדיוידי או אוריד או משהו

על הסרט../images/Emo28.gif

זה כאילו על שני אנשים שהם פשוט גרים בזמנים שונים. נגיד, במרווח של שנתיים. [כאילו, אחד גר בעבר והיא גרה בעתיד.] והם מתכתבים ומתאהבים. סרט קיטש חביב למדי.

../images/Emo194.gif

ראיתי אותו אתמול וממש אהבתי
ודווקא אני לא חושבת שהוא קיטשי כל כך... יש בו משהו מיוחד כי הוא שונה מרוב הסרטים הרומנטיים האלה
תראי אותו

למעלה