פינת ההמלצות

L U Z I A

New member
../images/Emo202.gifפינת ההמלצות../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif../images/Emo15.gif

הילית מקווה שלא נעלבת שלקחתי לך את הפינה, פשוט ממש רציתי להמליץ על כמה דברים וחשבתי שזה יהיה מסודר יותר ככה
סיפור חצי רוסי- סרט ישראלי פשוט מקסים, נוגע ללב, זורם, לא ארוך מדי ועם עלילה מעניינת שמתפתחת במהלך הסרט. הרבה ריקודים סלונים, שתמיד נעימים לעין, ובסוף יש את הסצינה היפה ביותר ואולי גם המרגשת ביותר. רוצו לראות! אתם לא תצטערו
השטן לובשת פראדה- סרט שהוא בעיקר לבנות שבינינו, ואולי גם לבנים שממש מתעניינים באופנה. סתם זה לא באמת קשור
זה פשוט סרט בנות כזה.
סרט מלא סטייל, כיפי, והכי חשוב- עם מוסר השכל, ואחד רציי אם לומר. סרט שאחרי שיצאתי ממנו גרם לי לומר לעצמי "תראי מה את לובשת? איך זה לעומת הפראדה
" ולרוץ לחנות לקנות איזה בגד יפה. ומגפיים
מומלץ ללכת עם אמא
נשים קטנות- ספר קלאסי, חובה למי שעוד לא קרא, כיף לקרוא אותו, לא כבד מידי, עם מוסרי השכל פה ושם, קליל וכיפי
יש הרבה גרסאות לספר, הגרסה שאני קוראת היא גרסה בעלת שני כרכים, מהוצאת "כתרי"- כרסה נוחה ונחמדה
תהנו
עכשיו התור שלכם. שוטו!

randu

New member
איזו טלפתיה יבאבאאאאהה

בדיוק רציתי לשאול אתכם אם יש איזה שיר שאתם מליצים עליו. קיצר-אני ממליץ על שיר שהרגע השאלתי מהמחמור.
I swear
זה שיר יפה ומרגש. (תפסיקק להיות כזה רגשןןןןןן!
)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif גם לי יש ^_^

אז קודם כל מי שלא הספיק לראות את הסרט 'מישהו לרוץ איתו' שירוץ! [השחקנית שמשחקת את שלי סיימה לפני שנתיים או שלוש אצל יורם
] אז ככה..אני ממש לא אוהד פופ גדול אבל כריסטינה שבתה את ליבי עם השיר החדש שלה HURT ואם בא לכם לראות את אחת הבחורות הכי כשרוניותשאני ראיתי זה הרבה זמן תרשמו באתר יוטוב את השם
Dilana ותתחילו לראות הופעות שלה אל תרתעו ממנה בהתחלה כי היא כנראה תרתיע אותכם אבל אם תראו ת'הופעות ותקשיבו לקול המיוחד תראו כמה שהיא מלכה

Fergie7

New member
יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי!!!../images/Emo6.gif

welcome to the black parade
שיר פשוט מושלם, של הלהקה הכי האוהבה עליי בעולם, מיי כימיכל רומנס. זה סגנון לא מוגדר, רוק גותי וואטהבר. וקליפ חדש מדהים גם כן בMTV.
אות משמיים
סרט אימה יחסית חדש. ראיתי האמת רק חצי XD אבל אהבתי. וגם מת לצעוק 3 סרט פשוט קורע, והרבה יותר טוב מהרביעי.
סאמרלנד
טוב אין לי מה להוסיף XD בימי רביעי אחרי טופ מודל נראלי.
אגב, מחרתיים יום שישי ה-13.

JULI4561

New member
אוי אני אוהבת ת'פינה הזאה ../images/Emo152.gif -

אז אני ממליצה על הסרט
יש לה ביצים
או באנגלית She's the Man עם אמנדה ביינס, ויני ג'ונס, צ'נינג טאטום, לורה רמזי ועוד.. ויולה היא נערה בגיל העשרה אבל לא ממש בעניין של נשיות ודברים שבנות אחרות אוהבות. כשסוגרים לה את נבחרת הכדורגל היא מוצאת הזמנות לברוח מהכל, כשאחיה, סבסטיאן, מבריז משנת הלימודים בקולג' ומציע לה ללכת במקומו. ויולה מתחפשת לנער ומנסה לשמור על פאסון גברי בהצלחה חלקית בלבד. היא מתאהבת בשותף שלה/ו לחדר, דיוק, כשבמקביל אוליביה, בה דיוק מאוהב, מתאהבת בדמותה הגברית. בקיצור, זה הולך להיות די מסובך. [התקציר מועתק,מה לעשות שאני גרועה בתקצירים
] סרט מעולה ,קורעע מצחוק מומלץ מאוד - הזמנתי אותו אתמול בVOD והספקתי לראות אותו כבר 3 פעמים ועוד לא נמאס לי :] סורי שהתמונה קטנה - לא מצאתי אחת גדולה

mikmikonet

New member
השטן לובשת פראדה- גם אני אהבתי! ../images/Emo6.gif

באמת סרט טוב. המלצה שלי...? וואו, באמת שאין לי הפעם
אולי רק... רנואר, תלכו! איזה בגדים מדהימים יש שם

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifמה נעלבתי מה ../images/Emo3.gif

"השטן לובשת פראדה" גם אני ראיתי ולמען האמת לא אהבתי, היה טיפשי מדי
לעומת זאת ראיתי את "you me and dupree" [בעברית פשוט קראו לזה איך שבא להם]- סרט נחמד יחסית לרושם שהוא עושה...
מוזיקה- מצטרפת ל"hurt" של כריסטינה ומוסיפה את still a long way to go שבטח יצא לכם לשמוע לא פעם בגלגלצ.... אה אה וגם את i don't feel like dancing0 - שיר פשוט כיפי שהתכבד בלהפוך לרינגטון שלי
וזהו לבינתיים...

L U Z I A

New member
אני אוהבת את השיר השלישי../images/Emo15.gif

תמיד שמים אותו ברדיו נכון? אני כל הזמן מזמזמת אותו

:p

המגן-אני בד"כ,לא נמשכת לסרטי פעולה,אבל הסרט הזה היה פשוט מדהים ומרגש. מה גם שהיה את אשטון בלי חולצה..
חברים על הכוונת- חולה,חולה חולה על סרטים מצויריים. לכו לראות.

Sahar 11

New member
הממ

סרט
מגדלי התאומים- הייתי בטוחה שיהיה מעפן אבל טעיתי
סרט די מתיש האמת אבל עדיין, ממש יפה. הייתי בטוחה שהסרט יעסוק יותר בטרור, בקריסה שלהתאומים וכו' אבל הוא יותר מתמקד שני דמויות שנתקעו בתוך ההריסות. טוב אני לא אגלה לכו לראות
שירים tell me של כריסטינה ופי דידי IDNAM של הפוסי sexy back של ג'סטין Come to Me של פי דידי וניקול |הגדש|החברה הגבוהה- סידרה בריטית שכבר משודרת שבועיים נראה לי... בערוץ HOT 3. היא קצת חסרת עלילה אבל עדיין משעשעת ביותר

למעלה