פינת הקליפים

../images/Emo202.gifפינת הקליפים../images/Emo202.gif

דאם בונז קיבל ציון 10!!!!! ואני עדיין מוחה נגד זה שרק 3 אנשים עונים בכל פעם, ביניהם "עושת" הפינה [להלן, אני] ומנהלת הפורום [להלן, אוריאן]. צל"ש לSanguine Sky [מצטערת, לא עולה לי השם כרגע..*מחייכת בבושה*] תענו!!! השבוע - Angry Chair. איך המראה של הלהקה בקליפ? איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? ציון כללי:

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ?משהו מטורף קצת... רואים בעיקר את ליין ועם כל האפקטים האלה הוא נראה דיי אפלXD איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?אממ אין כל כך הרבה תפאורה-אז אהבתי את האורות... זה שיגע לי את העיניים וזה יפהXDוהקטע הזה עם הנחש והחיה שלא זיהיתי
היה קול לגמרי... קצת פסיכי אבל אני אוהבת את זהXD הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?אולי קצת יותר לראות את שאר הלהקה, למרות שזה מגניב שליין מופיע שם אהבתי את זה רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?לא האמת אני אוהבת ממש את הקליפ הזה
ציון כללי:10

MiMiMor

New member
שיגע לך את העיניים ../images/Emo6.gif

איזה חייה זאת לעזאזל?!

everynormal

New member
וואו זה קליפ סטלני רצח

איך המראה של הלהקה בקליפ? דיי מטושטש כל הקליפ הזה נראה הזיה איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? דווקא הייתי אומרת שזה קליפ מושקע יחסית, בעצם ליין מדבר כאן על הגמילה שלו מסמים שזה כמו לשבת על כסא חשמלי, ולדדעתי הם מצליחים להעביר את התחושה דרך הקליפ למרות שלא הבנתי מה הקשר של החיות שמטפסות עליו [כאילו ידעוע שליין אוהב חיות, אבל בקליפ הזה זה קצת לא קשור] הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא, זה הקליפ האידאלי לשיר הזה רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? אין לי רעיון אחר ציון כללי: 10

דווקא

הייתה לי את התחושה שליין מפחד/לא אוהב נחשים.. אם תשימי לב בראיון בניו אורלינס הם הולכים לאיזה מקום שהכינו לו שם איזו שקית למשהו שאני לא זוכרת כרגע><" היה שם גם נחש ענקי כזה והוא כל הזמן רצה שירחיקו אותו ממנו. כל הכבוד לו שצילם עם נחש קליפ, כשהוא מפחד! אחותי מפחדת מנחשים והיא אפילו לא רוצה לשמוע עליהם.

everynormal

New member
אני ראיתי את הראיון בניו אורלינס

אבל לא זכור לי שם משהו עם נחש.....איזה חלק זה של הראיון?

I don't mind, yeah

איך המראה של הלהקה בקליפ? רואים בעיקר את ליין. וזה בסדר מבחינתי, לשיר הזה. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? מעולה. הצליחו להעביר את השיר בקליפ הזה. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? נאדה. רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? זה מושלם ציון כללי: 10!

MiMiMor

New member
הקליפ שאני הכי אוהבת.

איך המראה של הלהקה בקליפ? השוטים הקצרים של חברי הלהקה (פרט לליין) לא בהכרח מספקים. אבל הם כמובן, מגניבים כתמיד. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? הנחש ממש סקסי P: וגם הצבעים בקליפ, הרעיון של הכסא שנשרף בא לידי ביטוי יפה, אבל לפעמים זה נחמד יותר לראות את ליין לא מהפרופיל. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לראות יותר את חברי הלהקה, רק בקליפ של DIAH הרגשתי שאני ממש רואה אותם יותר מכמה שניות בכל פעם. רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? אממ.. לא, בסך הכל אחלה קליפ לאחלה שיר. גם לחוסר שלמות הזאת יש חלק בשיר. ציון כללי: 10!
בהחלט קליפ מנצח.

למעלה