פינת הקליפים

../images/Emo202.gifפינת הקליפים../images/Emo202.gif

לא הייתי הכי פעילה בשבועיים ומשהו האחרונים, יאפ. הפינה חוזרת ובגדול
Heaven Beside you קיבל ציון 9.33 הפעם, הקליפ המגניב של We Die Young: איך המראה של הלהקה בקליפ? איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? ציון כללי:

everynormal

New member
קליפ חמוד

איך המראה של הלהקה בקליפ? אני מעדיפה את ליין עם הראסטות מאשר עם השיער סתם פזור, והוא נראה כמו בחורה שם....מייק סטאר ממש סקסי, שון כרגיל ג'רי כרגיל איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? מקום לא ברור כזה אבל אהבתי רצח הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? אמממ לא חושבת רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? אולי קליפ הופעה אבל זה לא ממש מקורי אז עדיף ככה ציון כללי: 9

MiMiMor

New member
"מעדיפה את ליין עם.." ../images/Emo8.gif

אם תפגשי בו ברחוב והוא יהיה עם שיער פזור יש חשש כבר שתתעלמי!

MiMiMor

New member
קליפ מגניב.

איך המראה של הלהקה בקליפ? אחלה :) איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? נחמד מאוד :) הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא, אחלה קליפ :) רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? להה. ציון כללי: 10! , לקליפ ו - 11 לשיר הגאוני הזה.

אנד ווי דיי יאנג

איך המראה של הלהקה בקליפ? אחלה. ליין מגניב איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? אהבתי. לא ברור, זה מה שאהבתי:p הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? לא ציון כללי: 9.5

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? שהם שרים/מנגנים, אז ממש מגניב, אבל בחלקים שהם לא(אני לא מצליחה למצוא איך לתאר את זה)-מפחיד למדי... ועדיין קול, כמו תמיד... איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?קצת מטורפים כאלה, יש איזו שניה שהמקום נראה כאילו הם בתוך איזה ציור כזה או בית של בובות או משהו(לא מצאתי תיאור יותר מתאיםXD) ומצד שני הבריכת דם(???) הזאת, שזה דיי חזק יחד עם המילים והנושא של השיר הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?ממש לא! רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?לא עולה לי בראש... ציון כללי:10

למעלה