קח-תן משהו לראות

Boone

New member
../images/Emo202.gif קח-תן משהו לראות ../images/Emo202.gif

שרשור סרטים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -3- קחו למשל: סרט 8מ"מ, סרט וידאו ישן, לייזרדיסק שכבר נכחד, סרט DVD נפלא זו הנאה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

mosh511

New member
בכל אופן - הנה הרשימה העדכנית שלי :

למכירה ב25 ש"ח לסרט אלא אם נכתב אחרת או להחלפה : DVD - מקוריים (* = ללא תרגום) : 1.דוני בראסקו* 2.ימ"מ יחידת פריצה 3.קייט ולאולפולד* 4.פחד ותיעוב בלאס וגאס* 5.סיינס VHS : 1.רעב מוטרף - מקורי (גיא פירס) 2.משחק המוות - מקורי (ברוס לי) - 10 ש"ח 3.מתחת לאף (מוקלט) - 40 ש"ח

ifat28

New member
מחפשת לקנות dvd של הסרט "היומן" ע"פ

הספר של ניקולאס ספארקס

White Mamba

New member
../images/Emo41.gif קינג קונג ../images/Emo41.gif

הסרט החדש של פיטר ג'קסון במהדורת שני דיסקים, הסרט חדש ונצפה רק פעם אחת. למעוניינים, לשלוח מסר.

White Mamba

New member
יש לך מסר ../images/Emo13.gif

ואם לא קיבלת אותו, אז הסרט אכן מתורגם והוא אכן דיוידי. אני קניתי אותו ב100 ש"ח, אז כמה את/ה חושב/ת שאני צריך למכור לך?

Boone

New member
למסירה / החלפה

הסרט אלכסנדר (של אוליבר סטון) אני ממש, אבל ממש לא אוהב את הסרט ומי שרוצה מוזמן להחליף איתי או סתם לקבל ממני את הסרט.

White Mamba

New member
שלחתי לך מסר, מקווה מאד שאני הראשון

, אם כן, אז זה יהפוך את היומולדת למושלם

mosh511

New member
../images/Emo2.gifאבל הייתה לך יומלדת בינואר

כשאני חילקתי סרט...

White Mamba

New member
מה אתה מדבר? ../images/Emo2.gif

הייתי לי יומולדת ב9/7 ואמרתי לך את זה (שקנו לי מארז קובריק)

Boone

New member
בוודאי שיצא והוא אפילו יפה

וכמובן הקישור Brother Bear עכשיו נראה לי שתשאלי "מישהו מוכר?"

דנטל

New member
אופס, שכחתי פרט

התכוונתי לפסקול בעברית. מה שמענין אותי שם זה שיר שסיון בהנם (ממשפחת תאקט) שרה. עשיתי פעם חיפוש באינטרנט ולא מצאתי.

למעלה