קח-תן משהו לראות

Boone

New member
../images/Emo202.gif קח-תן משהו לראות ../images/Emo202.gif

שרשור סרטים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -4- קחו למשל: סרט 8מ"מ, סרט וידאו ישן, לייזרדיסק שכבר נכחד, סרט DVD נפלא זו הנאה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

mosh511

New member
רשימת הסרטים העדכנית שלי :

כל הסרטים הינם מקוריים והם למכירה או החלפה. במקרה של מכירה, המחיר הוא 25 ש"ח לסרט או 5 סרטים ב100 ש"ח. סימן * מסמל שהסרט ללא תרגום בעברית. DVD: 1.דוני בראסקו* (אל פצ'ינו,ג'וני דפ) 2.ימ"מ יחידת פריצה (סמואל ל. ג'קסון,קולין פארל) 3.קייט וליאופולד* (מג ראיין,יו ג'קמן) 4.פחד ותיעוב בלאס וגאס* (ג'וני דפ,בניסיו דל טורו - סרטו של טרי גילאם) 5.סיינס (מל גיבסון,חואקין פיניקס - סרטו של מ. נייט שאמלאן) VHS: 1.רעב מוטרף (גיא פירס) 2.משחק המוות (ברוס לי) 3.דלתות מסתובבות (גווינת פלטרו) 4.סנאץ' (בראד פיט,בניסיו דל טורו - סרטו של גאי ריצ'י)

mosh511

New member
DVD חדשים זול יותר מכל חנות !

סגורים עדיין בנייר צלופן : 1.השדים של אמילי 50 ש"ח 2.לורנס איש ערב (מהדורת 2 תקליטורים) 60 ש"ח 3.צל הרשע 30 ש"ח 4.מלחמה מלוכלכת 30 ש"ח 5.מכסחי השדים (1+2) 80 ש"ח

mosh511

New member
The Complete Marilyn Monroe

עדיין סגור באריזתו - פריט מיוחד לאספנים DVD למרילין מונרו כל קטעי החדשות, הטריילרים, האודיו ועוד... נמכר בלא פחות מ60$ באמזון אני דורש רק 100 ש"ח לינק מצורף

mosh511

New member
זה מה שאמרתי...

לא כתבתי נמכר "מאמזון" כתבתי "באמזון" והסיבה שאין את זה באמזון זה כי זו הוצאה מוגבלת רק לאספנים והמלאי שם נגמר...

MommyHug

New member
קלטות וDVD לילדים ../images/Emo41.gifמיוחדים../images/Emo41.gif

אגדות נילס הולגרסון - חלק א' (וידאו)
אגדות נילס הולגרסון - חלק ב' (עדיין סגור מהחנות) (וידאו)
טלטאביז - חיבוק גדול (DVD)
מפתחות הקסם של דידי (עדיין סגור מהחנות) (ויש גם את הדיסק) (וידאו)

למעלה