קליפים חדשים

LeAnnDylan

Well-known member
מקסים../images/Emo23.gif

אני אוהבת קליפים בשחור לבן. לא קורה בקליפ יותר מידי אבל הוא כן מצליח לרגש. לא חושבת שברמה של סטיי של שוגרלנד אבל אולי ברמה של סטיי של לב"ט...

blah blah story

New member
טוב. ראיתי סוף סוף...

קליפ חביב - אבל לא ריגש אותי כמו STAY. אבל גם לשיר עצמו לקח לי הרבה זמן להתרגל..

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo202.gifקליפים חדשים../images/Emo202.gif

יצאו בתקופה האחרונה כל מיני קליפים חדשים.אם יש איזה אמן מסוים שאתם יודעים ששיחרר קליפ חדש לאוויר אתם כמובן מוזמנים להוסיף לשרשור הנ"ל (גם אם לקליפ יש פז"פ של שבוע. יש כאלה שאולי לא ראו)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo202.gifLeAnn Rimes - Give

ליאן שיחררה את הסינגל המדובר שלה GIVE. הקליפ אולי יזכיר לכם מעט את I'm Gonna Love You Through It של מרטינה מקברייד עם האנשים המדברים. רק שבקליפ של ליאן לא מדובר בנשים שהתגברו על סרטן השד אלא על ילדים חסרי בית (לפחות זה הרעיון של הקליפ) הדיבורים הם רק בהתחלה ובסוף ולא מפריעים לשיר עצמו (כמו במקרה של מרטינה) בסוף הקליפ יש בונוס קצר של קטע א-קפאלה של ליאן וחבורת הילדים מהקליפ ששרים את הפזמון של השיר. הקליפ מקסימם בעיניי. מה דעתכם? http://www.youtube.com/watch?v=vALhBgHC_FE

blah blah story

New member
יפה - והיא גם נראת פה דיי יפה

אהבתי את השיר - אני חושבת שזו פעם ראשונה שאני מחבבת את הקול שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
היא מהממת והקול שלה תמיד מושלם!

ואת סתם מוזרה שאת לא אוהבת את הקול שלה |הא| |סכיתהא'|

blah blah story

New member
אני אישית חושבת שהיא רזה מדי וזה לא יפה לה

למרות שאף פעם לא אהבתי יותר מדי את היופי שלה..אבל היא הייתה יותר יפה בעבר. אבל בקליפ הזה היו כמה סצינות שהיא חייכה ושם הייתה דיי יפה.

LeAnnDylan

Well-known member
עזבי מראה

יופי זה ענין של טעם אבל אני באמת חושבת שגם אם לא מתחברים לסגנון המוזיקלי שלה אי אפשר להגיד שהיא לא זמרת מעולה. אני חושבת שיש לה קול נדיר.

מושלם../images/Emo99.gif

הקטע בהתחלה באמת עצוב
אני שמחה שגם היא כמו מרטינה שרה להעלאת מודעות. אגב, כל הדיבורים על זה שליאן צריכה לרזות, זה רק מראה כמה זמן לא ראיתי תמונה עדכנית שלה
היא חיוורת ברמות, השרירי פנים שלה בולטים והיא באמת ממש רזה, אבל היא עדיין נראית בסדר גמור ולא חושבת שצריך לדאוג לה עדיין. להיפך, אם יתערבו לה "בצלחת" היא באמת יכולה לפתח הפרעת אכילה.

LeAnnDylan

Well-known member
אמג את חולה!

גם כשידעתי לאיזה דקה ללכת לקח לי זמן לקלוט שיש שם מגן דוד

איזה כיף לראות אותה מצלמת קליפים שוב גאד!

לא הבנתי אפילו כמה התגעגעתי אליה עד שהיא חזרה לעשות מוזיקה. שתשחרר כבר את האלבום שלה. לא יכולה לחכות יותר! מתה לראות אותה לייב שוב
הקליפ אגב מדהים! הקטע בסוף מושלם!

Guncrazy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הכל שם מושלם! הרעיון לקליפ, הביצוע, השיר, השירה, ליאן, האקפאלה בסוף פשוט קליפ מצוין! אני מקווה שהוא יצליח לה, הכי מגיע לה!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo202.gifBlake Shelton - God Gave Me You

בניגוד למרטינה וליאן שלקחו אוסף של אנשים שונים לדבר בקליפ, בלייק הלך על מירנדה למברט אישתו הטריה שתשא כמה מילים. חמוד ומרגש
http://www.youtube.com/watch?v=nCf2PoTuh4Q

למעלה