קליפים חדשים הנה עוד כמה קליפים שיצאו לאחרונה אם יש לכם להוסיף - תרגישו חופשי!
W West Doll New member 31/5/10 #1 ../images/Emo202.gifקליפים חדשים../images/Emo70.gif הנה עוד כמה קליפים שיצאו לאחרונה אם יש לכם להוסיף - תרגישו חופשי!
../images/Emo202.gifקליפים חדשים../images/Emo70.gif הנה עוד כמה קליפים שיצאו לאחרונה אם יש לכם להוסיף - תרגישו חופשי!
W West Doll New member 31/5/10 #2 ../images/Emo192.gifThe Band Perry - If I Die Young לצפייה (CMT האלה הורגים אותי. או שוידאוים עובדים אצלהם או שלא מה הקטע עם זה. תפתחו את הכל וזהו.) חוץ מזה, השיר הזה כזה
../images/Emo192.gifThe Band Perry - If I Die Young לצפייה (CMT האלה הורגים אותי. או שוידאוים עובדים אצלהם או שלא מה הקטע עם זה. תפתחו את הכל וזהו.) חוץ מזה, השיר הזה כזה
W West Doll New member 31/5/10 #3 ../images/Emo192.gifMatt Stillwell - Dirt Road Dancing לצפייה בואנה כמה אמנים אני מכירה עכשיו בגלל הפורום הזה וכל החקירות שב"כ שאני עושה בשבילכם. זה כזה שווה כמובן שיש את אלה שאני שמחה לגלות ואת אלה שהם סתם גרועים
../images/Emo192.gifMatt Stillwell - Dirt Road Dancing לצפייה בואנה כמה אמנים אני מכירה עכשיו בגלל הפורום הזה וכל החקירות שב"כ שאני עושה בשבילכם. זה כזה שווה כמובן שיש את אלה שאני שמחה לגלות ואת אלה שהם סתם גרועים
LeAnnDylan Well-known member 6/6/10 #12 שירי כיפי כזה שאם יתנגן לי בקאנטרי רדיו שלי אני לא אעביר אבל אני גם לא אטרח להוריד אותו או משהו
W West Doll New member 31/5/10 #4 ../images/Emo192.gifRandy Montana - Ain’t Much Left Of Lov Randy Montana - Ain’t Much Left Of Lovin’ You לצפייה שיר חמוד
../images/Emo192.gifRandy Montana - Ain’t Much Left Of Lov Randy Montana - Ain’t Much Left Of Lovin’ You לצפייה שיר חמוד
LeAnnDylan Well-known member 6/6/10 #13 בתמונה שצירפת הוא היה נראה חתיך בוידאו הוא כזה משמש אבל השיר ממש יפה
W West Doll New member 3/6/10 #8 ../images/Emo192.gifLittle Big Town - Little White Church לצפייה יווו אחלה שיר!
LeAnnDylan Well-known member 4/6/10 #9 יוווווווווווווווווווווו כ-פ-ר-ו-ת-! אני עליהם לאסביים מהממים שלי איזה שיר חתיך יאללה שיוציאו כבר אלבום
יוווווווווווווווווווווו כ-פ-ר-ו-ת-! אני עליהם לאסביים מהממים שלי איזה שיר חתיך יאללה שיוציאו כבר אלבום