קליפים רבותי, קליפים

limors2

Active member
../images/Emo202.gifקליפים רבותי, קליפים../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif

והפעם, הסינגל האחרון מתוך אלבום הבכורה של הגאגא: Paparazzi אחוזה מרשימה. נוף פסטורלי. חדר שינה עמוס בדולרים. גאגא שוכבת במיטה מחובקת עם אלכסנדר סקארסגארד (
!!) ושואלת אותו אם הוא אוהב אותה. כמובן שהוא אוהב אותה! הם מתחילים להפגין את אהבתם זה לזו בצורה גופנית במיטה כשברקע דולרים ועיתונים עם כותרות של "גאגא מגיעה לפסגה". אלכסנדר (
!!) מעביר את גאגא למרפסת ומושיב אותה על קצה הגדר, שם בעוד הוא מנשק אותה הוא פוזל אל עבר צלם פפארצי נסתר שמתעד את כל ה"פוס פוס". גאגא שמה לב לצלם ולא מתלהבת. היא רוצה לעצור, הם רבים, והוא זורק אותה מעבר למעקה!
גאגא מסתחררת ונופלת לאבדון. כתבות בעיתונים: "גאגא הגיעה לתחתית" "גאגא התרסקה". טרגי. *קאט!* גאגא יוצאת מלימוזינה. הנפילה השאירה אותה נכה והיא נאלצת להעזר בכסא גלגלים/קביים. בעזרת הרקדנים הקבועים שלה היא צולעת בחזרה הביתה לשמחתם של הרקדנים ועוזרות הבית, שרוקדים סביבה בהתלהבות. גאגא ה"מספרת" שוכבת על ספה ושרה/מתיידדת עם רקדניות אחרות בזמן שמראים לנו גופות של נשים ששוכבות בכל רחבי הבית. לא הבנתי את המשמעות של הגופות. אלכסנדר סקארסגארד הרג גם אותן? מישהו צריך לעצור אותו
מונטז' הגופות ממשיך וכלבי הדני מ"פוקר פייס" מציצים לרגע. גאגא הבריאה יושבת על הספה ליד אלכסנדר החמוש ברטיה. כשהיא רואה שהוא עסוק בקריאה היא זונחת את המגזין שהיא קראה (שהכתיר מישהי שהיא לא גאגא בתור נערת הIt החדשה) וקמה להכין לחבר שלה שתייה. היא מוסיפה אבקה מסתורית, מערבבת ומגישה לו. הוא שותה. הוא קולט שמשהו לא בסדר. הוא מת! גאגא מחייכת בשובבות ומתקשרת לספר למשטרה על מעלליה. הם באים לאסור אותה לקול מקהלות הפפראצי וכותרות העיתונים: "היא חזרה!" "אנחנו אוהבים אותה שוב!". סוף טוב, הכל טוב. אם טוב זה כלא
השיר נכתב כדי להציג את המאבקים של גאגא במרדף אחרי התהילה. כששאלו אותה על המשמעויות השונות של השיר גאגא אמרה: "Well I'm so glad there are a few different interpretations, that was the idea. The song is about a few different things – it's about my struggles, do I want fame or do I want love? It's also about wooing the paparazzi to fall in love with me. It's about the media whoring, if you will, watching ersatzes make fools of themselves to their station. It's a love song for the cameras, but it's also a love song about fame or love – can you have both, or can you only have one?" מה חשבתם על השיר
והקליפ
ועל התוספת הכמעט קולנועית לקליפ
ועל הגרסאות האקוסטיות
האם יש לכם מה להרחיב על השיר/קליפ מעבר לכמה שאלות הקצרות והמנחות בלבד ששאלתי

chyio

New member
פוס פוס XDDDDDDDDDD

כתבת את זה בצורה נורא משעשעת
אבל שכחת לציין באיזו שפה הם מדברים! אוקיי אז ככה. השיר גאוני כמובן כי הוא של גאגא. אבל לא רק בגלל זה! יש בו צליל נורא דרמטי וכבד ואני די בטוחה שזה דבר נדיר בשירי פופ. והגרסאות האקוסטיות מתאימות בול לשיר, לדעתי. אז הקליפ: -דבר ראשון, האלכסנדר הזה מכוער אש. והצליל של הנשיקות נורא מגעיל אותי XD -התספורת הזאת הייתה לה ממש יפה. והסקסיות שלה שופעת על הספה ההיא. -אלה שהיו איתה בספה הן בנות?@#$?@%^? אומגד!!! -הקטע הכי טוב זה בסוף שמצלמים אותה בכלא
אגב אתם חייבים להודות שהיא עברה שינוי קיצוני עד הקליפ של טלפון בשביל קליפ המשך
LOVE YOU MOMMY (בתקווה שהיא לא תהפוך לאמא אמיתית בקרוב)

limors2

Active member
כי אני לא יודעת ושכחתי לחפש../images/Emo3.gif

ולא יודעת, הן לא היו בנות?
היה להן שיער ארוך

spiceupmylife1

New member
i'll follow you until you love me....

papapaaraziiii השיר הוא ללא ספק מצויין
והקליפ מעלה אותו עוד כמה רמות
אני זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי אותו באמיטי הייתי בהלם :-O אוממגג זאת גאגא? wtf זה היה רק מהקטע של הקריקטד ואחרי זה את כל הגופות... :\ הייתי בהלם ולקח לי כמה פעמים נוספות לראות אותו שוב כדי לצאת ממנו. וכל פעם אהבתי אותו יותר בהחלט יציאת מופת קליפ מיוחד שאין שני לו... כל התוספות הן מבורכות
(חוץ מזו עם הסוס פוני הסגול... wtf) הגרסאות האקוסטיות
לדעתי ההופעה המפורסת של בEMA או איזה טקס שהלא היה שנה שעברה הייתי מזעזעת ברמות על .... :\ ולסיכום אחד השירים והקליפים הכי טובים של גאגא לדעתי

Coralulu182

New member
פאפא../images/Emo99.gif זאת אומרת, מאמא../images/Emo99.gif ../images/Emo257.gif

את השיר תמיד אהבתי, הוא לא פופי כמו רוב השירים באותו אלבום. לאחר ששמעתי את הביצוע בטקס פרסי ה-VMA פיתחתי אליו אובססיה קשה ואני פשוט נמסה כשאני שומעת אותה שרה בלייב! את הקליפ ממש אהבתי, אבל לא את כל המזמוזים וליקוקי הלשון הלא-קשורים האלה בהתחלה (הדגשת הקולות האלה מגעילה
), חוץ מאלה עם הרוקרים (או רוקריות?!
) על הספה!
אני אוהבת את ההשראה שם, את התלבושות, הכוריאוגרפיה, הרעיונות היצירתיים האלה כמו הדוגמנית המתה שבמקום דם יוצא לה זהב...זה ממש יפה! את הריקוד הצולע של גאגא עם הקביים. ואת הפלירטוטים המ-ד-ה-י-מ-י-ם עם שמלת המתכת והאיפור הסגול הנוזל בסוף הקליפ!!!
Gaga is Back! גרסאות אקוסטיות לא שמעתי עדיין! ~פותחת יוטיוב~ אוקיי אהבתי יותר את הגרסה ההיא באוסטרליה עם שמלת בועות השמפניה
אולי בגלל שהיא פחות משחקת עם השירה של מילים מסוימות, ואני לא אוהבת את זה לפעמים. בכלאופן, אני מאוהבת בעוצמה של פאפארצי בטקס פרסי הVMA!
, בעוצמה של הקליפ ובכלל בעוצמה של השיר!
אני חושבת שגאגא ממש פרצה עם הקליפ הזה; מושקע בטירוף, ארוך, חכם, חצוף וסקסי. אני ממש אוהבת את זה שהקליפים שלה ארוכים להחריד, סוף סוף יוצר שלא מתעצל להשקיע... אנימציה קצרה מהקטע ההוא שהכנתי

LilyKat

New member
פאפרצי 3>

השיר - אחד האהובים עליי, יש לו משהו עצוב במלודיה אבל יש בו גם משהו שמח...גאגא הזאתי גאונה
הקליפ - הקליפ הכי אהוב עליי מהדיסק הראשון...זה הקליפ הראשון שבו היא התחילה לעשות דברים מסובכים יותר עם משמעות נסתרת, ואני ממש אוהבת את זה ^^ אהבתי איך שהיא התייחסה לכל הקטע של הפאפרצי שרודפים אחריה, שרק מחפשים סקופים ולא ממש אכפת להם מאותו אדם שאחריו הם רודפים. בשבילם היא סתם אובייקט מכניס כסף. מאוד אהבתי את הריקוד שבקליפ, והקטע עם המשקפי מיני מאוס והרעל היה גאוני XD היא הייתה כזאת חמודה שם, באופן רשע משהו P: וד"א, האנשים שהיא מתמזמזת איתם על הספה, הם בנים XD הגרסה האקוסטית? גאונית 3> עם כ"כ הרבה רגש. אני אוהבת את השיר הזה$@$@#$ ^^

למעלה