קליפים רבותי, קליפים

limors2

Active member
../images/Emo202.gifקליפים רבותי, קליפים../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif

אחרי שצפינו בפפראצי בשבוע שעבר, הגיע תורו של קליפ ההמשך-
~טלפון~
כלא. גאגא מובלת ע"י 2 שוטרות/שומרות בין שורות תאים מלאים באסירות שצועקות אליה דברים מלוכלכים (ואפשר להאשים אותן?
). הסוהרות חסרות הלב הודפות אותה לתוך תא ריק ומפשיטות אותה מהבגד המוזר אך אופנתי שהיא לובשת ומותירות אותה בגרביוני רשת קרועים. מסכנה, קר בכלא
הסוהרות יוצאות ואומרות אחת לשניה "אמרתי לך שאין לה...... שמוליק". "חבל!". סקופ עולמי- ליידי גאגא היא אישה חסרת שמוליק! קאט לחצר הכלא. האסירות הנשיות להפליא מתעמלות ומרימות משקולות לצלילי Paper Gangsta. גאגא מובלת החוצה. מסתבר שהבגד האופנתי מתחילת הקליפ לא היה התלבושת המעניינת היחידה שלה, עכשיו היא עטופה בשרשרת ברזל וכדי להגן על העיניים מהשמש היא לובשת משקפיים שמכוסות לחלוטין בסיגריות בוערות. טוב סרטן ריאות מסינוורים. האסירות בכלא המומות! גאגא מתעלמת מהמבטים ומתיישבת בשלווה ליד שולחן. אסירה קשוחה למראה מתיישבת לידה ומתחילה להסניף את משקפי הסיגריות שלה. גאגא והאסירה מתחילות להתחבר קצת יותר מדי, אבל מערכת הכריזה קוטעת את ההתיידדות ההדדית ואומרת לגאגא שיש לה טלפון. *פרסומת לסלולרי של וירג'ין* קאט לתא כלא עמוס. גאגא בג'קט עור מלא בניטים ובתסרוקת שעשויה מפחיות דיאט קולה מגולגלות בשיער, ולידה עומדת אחותה [לא בקליפ] ונראית כמו שילוב של הליידי ומריה קארי. הן עומדות להן בחוסר מעש וצופות במריבה שמתפתחת בין האסירות האחרות. מערכת הכריזה שוב מתערבת- ביונסה על הקו בשביל גאגא! הלידיי צועדת אל עבר הטלפון הציבורי וברקע מתחילה מנגינת הפתיחה הנפלאה של השיר. הלו הלו, בייבי? אני לא יכולה לשמוע כלום! אני עסוקה! *תנועות ריקוד נפלאות שקופצות לי לראש בכל פעם שאני שומעת את השיר* קאט לגאגא בלבוש תחתון עשוי עור/אבנים. היא מטיילת ורוקדת בין שורות תאי הכלא עם רקדניות שלבושות גם הן בלבוש תחתון עשוי עור/אבנים. תנועות ריקוד נפלאות, גאגא נראית נפלא, הרקדניות קצת פחות, מה יכול להיות יותר טוב מזה? *הבזקים של גאגא עטופה בסרט משטרתי צהוב, ועוד פרסומת לסלולרי של וירג'ין* קאט לגאגא משתחררת מהכלא, הידד! מישהו שילם את דמי הערבות שלה! גאגא צועדת אל עבר הpussy wagon מסרטי קיל ביל ומתיישבת ליד המושיעה שלה- ביונסה בעלת המחשוף הנדיב! "You've been a very bad girl. A very very bad bad girl Gaga!" ביונסה לוקחת ביס גדול מהסנדוויץ' שהיא מחזיקה ומושיטה אותו לגאגא שלוקחת גם היא ביס מרשים. "Mm hm honey B!" ביונסה מקמטת את הסנדוויץ' ומתניעה את הרכב. היא משליכה את הסנדוויץ' על הכביש. הן לא שמעו על זה שאסור לבזבז אוכל. המכונית דוהרת לה וגאגא שואלת את ביונסה אם היא בטוחה שהיא רוצה לעשות את זה. ביונסה שואלת למה היא מתכוונת וגאגא עונה לה במשפט נפלא: "You know what they say- once you kill a cow, you gotta make a burger". אני רוצה חולצה עם המשפט הזה
אבל גם לביונסה יש משפט חכם: "You know Gaga, trust is like a mirror. You can fix it if it's broke..." וגאגא משלימה: "But you can still see the crack in the mother f*** reflection". או יה! המכונית דוהרת. ביונסה שרה. גאגא מתעדת אותה במצלמת פולורויד. הן מגיעות לדיינר וביונסה שהחליפה בנתיים בגדים (ולא ויתרה על המחשוף, כמו שהם מודאים שנשים לב) מתיישבת מול חבר שלה. היא שמחה לראות אותו, הוא זועף על ההמתנה. בזמן שהוא קם לריב עם אנשים ולסטור לישבן של אישה שהיא לא החברה שלו, ביונסה מרוקנת בקבוקון מלא רעל לתוך כוס הקפה שלו. הוא שותה ומשתעל, ובנתיים במטבח גאגא שלבושה בסינור פלסטיק שקוף שרה לתוך שפופרת הטלפון הכחול שיושב לה על הראש. בצד השני של הקו נמצאת ביונסה, ביקום מקביל(?). גם היא שרה לתוך הטלפון. בחזרה למטבח! גאגא מכינה סנדוויצ'ים ורוקדת עם הרקדנים/טבחים. היא מרעילה את האוכל שהיא הכינה ואת בקבוק סירופ המייפל. כשהכל מוכן לשביעות רצונה היא צועדת על נעלי הגבס שלה (היא גם מלצרית, בחורה רבת פעלים!) ומניחה את הצלחת מול החבר העצבני של ביונסה שמתחיל מיד לאכול. השיעול מתגבר והוא צונח לתוך הצלחת שלו. אופס, הוא מת! האנשים בדיינר (והכלב מפוקר פייס) מתחילים לאכול. כולם משתעלים ופולטים את האוכל מהפה. אופס, גם הם מתים! קאט לגאגא וביונסה בלבוש פטריוטי, רוקדות בדיינר מלא הגופות עם כמות נכבדת של רקדנים לא מתים, ומדי פעם ביונסה ביקום המקביל שלה מקפצת וחובטת לעצמה בראש בצורה שגורמת לי לצחוק בקול רם בכל פעם מחדש
גאגא וביונסה עוזבות את זירת הרצח בחריקת בלמים. בטלווזיה מדווחים על הפשע הנתעב אך שתיהן כבר דוהרות הרחק משם. עם מסוק מרחף מעליהן. We did it honey B! Now lets go far far away from here. You promise we'll never come back? I promise. הן מסתכלות אחת על השניה ומחזיקות ידים. Awww. המשך יבוא? כולי תקווה שכן
טלפון נכתב במקור עבור בריטני ספירס אך חברת התקליטים של הבריטני דחתה אותו, אז גאגא הקליטה אותו בתור דואט עם ביונסה. גאגא אמרה שהיא כתבה עבור בריטני את השיר מזמן ובריטני לא הקליטה אותו, וזה בסדר גמור מבחינתה כי היא ממש אוהבת אותו ועכשיו היא יכולה להופיע איתו. ההשראה העיקרית לשיר נבעה מהפחד של גאגא שהיא לא תוכל להנות בגלל ההשקעה בקריירה המוזיקלית שלה. היא מסבירה שהטלפונים בשיר שמונעים ממנה לרקוד מסמלים את האנשים שאומרים לה להמשיך לעבוד קשה: "Fear of suffocation—something that I have or fear is never being able to enjoy myself, [...] 'Cause I love my work so much, I find it really hard to go out and have a good time. [...] "I don't go to nightclubs, [...] You don't see pictures of me falling out of a club drunk. I don't go—and that's because I usually go and then, you know, a whiskey and a half into it, I got to get back to work." ואחרי כל החפירה האימתנית הזו, מה דעתכם על השיר
והקליפ
אוהבים אותו
חושבים שהוא ארוך מדי
קצר מדי
יצירת מופת
ראיתם אותו כמוני יותר פעמים מכל שאר הקליפים של גאגא ביחד
מקווים לקליפ המשך
חושבים שהוא מתעלה בכל דרך אפשרית על דואט הוידאו פון המשמים של ביונסה וגאגא

galoar

New member
טלפון...

הקליפ יצא מזמן O: למה מדברים על זה עכשיו ?O.O בכל אופן זה שיר מהממם שלה כנ"ל הקליפ ! אין על גאגאאא D:

limors2

Active member
כי לא היינו פה כשהקליפים יצאו.

אז עוברים עליהם אחד אחד!

SexMachine483

New member
אחד הקליפים האהובים עלי

אני ממש מקווה לקליפ המשך! אה, ואת לא היחידה שראתה אותו כל כך הרבה
השיר עצמו טוב מאוד, למרות שאני לא מתה על ביונסה, אני חייבת להודות שהיא באמת הוסיפה לשיר.

spiceupmylife1

New member
mmmmmy telephone../images/Emo33.gif

אחד הקליפים הטובים
המשפטי קישור קורעים
השיר מצויין וכייף לרקוד איתו במסיבות
והוא ממש לא ארוך מדי אהבתי ובהחלט יצירת מופת מבדרת
ממ ראיתי אותו הרבה פעמים לא ספרתי חח ... מקווה להמשך.. וברור וידאו פון זה אחד הקליפים הכי גרועים אבר... ( לא מבינה מה גאגא עשתה שם (בשיר\בקליפ)
במסיבת היומולדת לגאגא בגלאם או ראמה . היו כמה אנשים שלבשו חולצה שחורה שמאחור היה רשום : "You know what they say- once you kill a cow, you gotta make a burger". ומקדימה תמונה של גאגא מהעטיפת סינגל לשיר ( עם טלפון על הראש) זה היה ממש מבדר..
----------->>>> מצאתי תמונה
*מה אתם חושבים*
.... stop calling stop... i dont wanna talk antmore... i left my head and my heart on the dancefloor.....
...

limors2

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

chyio

New member
וואו ממש חפירה (../images/Emo47.gif

יש לך מזל שאני אוהבת את סגנון הכתיבה שלך! אני אוהבת אותו. חושבת שהיו צריכים להוסיף לו אפילו עוד 60 דק'. יצירת מופת בהחלט, בעיקר החלק שבו היא רוקדת בכלא. בהחלט ראיתי אותו יותר מכל שאר הקליפים שלה (נראה לי שיש לנו אותו ראש ליאורה). הוא מתעלה פי 2349572875230467 על וידאו פון.
זה השיר שגרם לי לאהוב את גאגא והוא מושלם ושאני שמחה שבריטני לא שרה אותו.

limors2

Active member
את רומזת שנסחפתי עם החפירה שלי?../images/Emo11.gif

היה קשה להתאפק

LilyKat

New member
קראתי את כלללללללל החפירה!

היה כיף :] זה הקליפ הכי מצחיק של גאגא, לדעתי. חוצמזה אין לי כוח לפרט ^^

Coralulu182

New member
חפירה מדהימה../images/Emo45.gif רגע זו לא חפירה אפילו

פשוט תקציר מדהים! בכלאופן אין לי מה לומר על הקליפ חוץ מאשר "הולישיט סקסי ביצ'ס." וזה חיובי

למעלה