קליפים רבותי, קליפים

limors2

Active member
../images/Emo202.gifקליפים רבותי, קליפים../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif

והפעם הקליפ (והשיר) שהביאו לגאגא את תהילת העולם שהיא זוכה לה עכשיו- Poker Face
גאגא יוצאת לאיטה מבריכה לבושה בשחור ובמסכה מנצנצת. כלבי הדני המפורסמים צופים בה. ברקים חוצים את השמיים. מוזיקה דרמטית. גאגא הגיעה, והיא פה כדי להישאר
הרבה ריקודים, לבד ועם רקדנים, תלבושות שונות, פיאות שונות ומשחק סטריפ פוקר מוצלח מאד לגאגא שמתפשטת למרות שהיא ניצחה. מישהו רוצה להתלונן?
בסופו של הקליפ גאגא יושבת ליד דוגמן כמעט עירום שנראה לחוץ למדי (ומאד דומה לצ'ייס קרופורד!) ומתחילה להתיידד איתו בזמן שהאלטר אגו שלה מתיידדת עם קבוצה גדולה של אנשים על ספה. מסקנה מהקליפ- סטריפ פוקר זה טוב אם אתם אנשים יפים?
פוקר פייס הוא הסינגל השני מתוך אלבום הבכורה של גאגא. פוקר פייס התקבל בהערכה בקרב המבקרים והשתלט על פסגת מצעדים רבים ברחבי העולם. על השיר גאגא אמרה: "It's about a lot of different things. I gamble but I’ve also dated a lot of guys who are really into sex and booze and gambling, so I wanted to write a record my boyfriends would like too." במהלך אחת מההופעות בסיבוב לקידומו גאגא אמרה שוא מדבר על הביסקסואליות שלה ושהרעיון מאחוריו הוא להיות עם גבר אבל לחשוב על אישה, ולכן הגבר צריך לקרוא את "פרצוף הפוקר" שלה כדי להבין על מה היא באמת חושבת. לשיר נעשו גרסאות כיסוי רבות, חלקן מוצלחות יותר וחלקן פחות, אך גרסת הכיסוי המוצלחת ביותר נעשתה ע"י גאגא בכבודה ובעצמה- גרסת הפסנתר האקוסטית הגאונית. ועכשיו אתם: מה חשבתם על השיר
והקליפ
והגרסאות האקוסטיות
מה עדיף, המקור או האקוסטי
האם השיר הזה היה צריך לצאת לפני ג'אסט דאנס
והאם חבל שגאגא לא נשארה עם קליפים רגילים כאלה שמתרכזים בשיר במקום לעבור לקליפים סיפוריים ומסובכים יותר

spiceupmylife1

New member
Cant read my poker face

שיר מושלם
קליפ מושלם
גרסה אקסוטית .. אין מילים
המקורי עדיף על האקוסטי
לא היא הוציאה אותו בכוונה אחרי ג'סט דאנס לדעתי לא חבל על כל קליפ הוא יצירה מיוחדת בפני עצמה
* ואני מתקנת אותך בהתחלה היא לובשת בגד עור שחור
ולקיצור אחד השירים הכי טובים בעולם
---------------->>>>>>>

chyio

New member
קורטני לאב?@#%#?$ קורטני לאב?#@$?

החתיכת......... אני לא מאמינה שאת מעלה קליפ שלה לפה.

chyio

New member
טוב האמת שאם היא היתה יודעת את המילים

ולא היתה כזאת בהמה מפגרת זה היה יכול להיות קאבר נחמד.

limors2

Active member
מה היא עשתה לך?../images/Emo6.gif

תאשימי את תפוז, לא אותי!

chyio

New member
לא לי, רק לגאון המוזיקה שהיא רצחה.

ואני מדברת על קורט קוביין. אגב את מודעת לזה שהיא שרה את באד רומנס ולא פוקר פייס, כן? כי לא הבנתי איך זה קשור פתאום XD

limors2

Active member
תפוז הטעו, זרמתי איתם../images/Emo6.gif

אני לא שמה לב למה שאני כותבת לפעמים

chyio

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

האמת שרק היום היתה לי שיחה עם חברה על הקליפ של אלחנדרו דווקא, היא אמרה שהיא לא אוהבת את הכבדות הזאת וההטפה לכנסיות... בקיצור, היא בעד שגאגא תשאר עם קליפים כיפיים ורעננים ושלא תכנס לתוכן עמוק מדי. אני אוהבת את שני הצדדים בה, וחושבת שהיא יודעת לשלב את שניהם טוב. למרות שלפעמים אני ממש מתגעגעת לתמימות של ההתחלה שלה. אני חושבת שהמלודיה של השיר זה אחד הדברים הגאוניים! ולא כי זו מלודיה יפה (והיא יפה לדעתי) אלא כי היא השפיעה על כלכך הרבה אנשים, כמעט כמו היפנוט. ולדעתי זה גם לא משנה אם היא היתה מוציאה את השיר לפני או אחרי ג'אסט דאנס, התוצאה היתה בדיוק אותה תוצאה.

LilyKat

New member
חחחח ../images/Emo9.gif

אני אוהבת את הקליפ,הוא פשוט כזה ומתאים לשיר. וגאגא סקסית בו
והיא עושה קוקו!!!!!!

למעלה