קליפים

../images/Emo202.gifקליפים../images/Emo13.gif../images/Emo202.gif

והפעם- קליפים..
מהם 5 הקליפים האהובים עליכם? [קליפ מקורי/ שיר אהוב/קליפ משעשע.. כל דבר.. העיקר שתאהבו]
מוזמנים להוסיף קישור מיוטיוב לאחד הקליפים האהובים
שבת שלום

אמ...

1. זכיתי לאהוב- עברי 2. בוא- עברי 3. ג'סי- עברי 4. מבול- קרן פלס 5. אם זאת האהבה שלך- מירי מסיקה (ויש עוד כמה שלא עולה לי כרגע
)

וואי קליפים יש הרבה../images/Emo13.gif

1. מלטף ומשקר- עברי לידר- כי עברי כזה מתוק שם, וזה שיר נורא יפה
2. יום עובר- אביב גפן.- באמת קליפ פשוט, אבל מעביר ת'מסר
וזה אביב! 3. הרוח תשנה את כיוונה- הראל שקעת. אני ממש אוהבת ת'שיר הזה ^^ 4. אביגיל רוז- ואולי
5. סיבה לעזוב-יוני בלוך=] קליפ מצחיק בטירוף! ויש עוד מלא אבל אני לא זוכרת עכשיו.

amitshilo

New member
~בטוח~

שאני לא אמצע עכשיו חמישה קליפים שאהובים עליי, אבל אני בהחלט אציין את "אחריות" של יוני בלוך, שהוא בהחלט מראה את היופי והגאונות שבפשטות. באמת כל הכבוד
אם אני אזכר בעוד אני אכתוב:] שבת שלום

A t z a

New member
מממממ....../images/Emo80.gif

טוב קודם כל, בלי קשר לזה שאני אוהבת את איגי, הקליפ מסתובבים פשוט גאוני בעיני... תראו ותבינו: http://youtube.com/watch?v=iTHw8RxFjwY לא ממש עולים לי עוד רעיונות, חוץ מ: מכונת השירים הגדולה של חמי רודנר, שזה קליפ מוצלח מאוד לדעתי, וקליפים שביים אסף לבני...אומנם הם די חוזרים על עצמם ודומים,אבל יש משהו פשוט מהמם בקליפים שלו...אפשר ישר לזהות איזה קליפ הוא ביים...

A t z a

New member
אוי../images/Emo6.gifזה יש להודעה טאץ' עמוסי עם ההדגש../images/Emo80.gif

עכשיו אני מבינה אותך עמוס,זאת לוחמה פסיכולוגית! ההדגש חודש לתוך התת מודע של אנשים שפותחים את ההודעה ולא מתעמקים!
סחטיין.

A t z a

New member
חודר../images/Emo3.gif*** וחדל להגיב לעצמי,תודה../images/Emo80.gif

mekl

New member
יאמ../images/Emo9.gif

זה הולך להיות משוחד
מטרופולין אין לי מקום- נחשו למה מטרופולין-אל תלכי/לאאומרת כלום/לישון בלי לחלום(כן עמוס
) מלכתה פלקטה-אח יפני יוני בלוך-נעים בחוץ(
) פורטיס וסחרוף-חדשות מהירח, מתה על הקליפ
במיוחד על הקטע שהגיטרות צומחות מהאדמה
טיפה יצאתי גרופית, אבל בטוח שכחתי את כל האלה שאני באמת אוהבת

A m 0 s

New member
אההההה...

יש הרבה קליפים כאלה... אהמממ... אז.. דנה ברגר - חרותי, הקליפ הזה פשוט גאוני ומקסים הכחול האפור הזה - סיון שביט ירמי קפלן - אני אשתנה איגי וקסמן - אדום.. טל גורדון - עורבים אהממ.. לא יודע...

amitshilo

New member
נזכרתי באחד!

הריקוד המוזר של הלב - רונה קינן וגידי גוב. אחד הטובים לדעתי:]

../images/Emo9.gif

"יש לך כח"- כי כפיר דומה שם למוטי "עכשיו טוב"- כי זה הקליפ הכי מרגש שיש "שירת הסטיקר"- לא יודעת למה, אבל אני ממש אוהבת אותו "מלטף ומשקר" כי שיש אותו אני מגבירה בטירוף "אחריות" של יוני בלוך

ללא ספק...../images/Emo13.gif

1. מלטף ומשקר- סוג של נוסטלגיה וזיכרון ילדות 2.ברי סחרוף - חלליות- שיר אהוב קליפ של פעם.. 3.זכיתי לאהוב- אחח הקופסת קרטון הזאת
4. איגי וקסמן- בדרך למילווקי.. תמיד אני מוצאת את עצמי באמצע השיר עושה עם הראש [נו איך אני יסביר.. בטח דנע תבין] 5.לב
- קליפ מאוד מרגש לדעתי.. לשיר מאוד יפה!- ג'נגו!
http://www.youtube.com/watch?v=NwhrT74H0uE ועוד אחד.. נו מותר לי.. אני שאלתי
תערובת אסקוט החדר האינטימי שלי.. תודו שכולכם גדלתם עליו.. הקליפ פשוט מקסים!! תמיד כיף לראןת את ג'נגו ג'נג'י עם תלתלים ואת אסף וירמי כאלו קטנים http://www.youtube.com/watch?v=BOngJyrMdYI יש עוד גירסא לקליפ הזה [הרבה יותר מצחיקה.. תמצאו את זה שם ביוטיוב]

mekl

New member
היום ראיתי את החדר האינטימי שלי!../images/Emo12.gif

ב24!
איזה צירוף מקרים מגניב! זה כזה קליפ חמוד

למעלה