קליפ השבוע

../images/Emo202.gifקליפ השבוע../images/Emo3.gif

שבוע שעבר היה פה What the hell have I שקיבל ציון של 8.4. והשבוע, ה-קליפ, נראה לי. Rooster
איך המראה של הלהקה בקליפ?
איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?
הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?
רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?
ציון כללי:

[;

איך המראה של הלהקה בקליפ? כולם נראים כאילו היה להם יום שיער גרוע במיוחד
אבל מה זה חשוב..הם לא ההעיקר בקליפ ככה שזה לא ממש משנה איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? המקום ממש מדהים. לצערי מה שמראים שם קצת פחות כשלעצמו, אבל יש רגעים בקליפ שהצילום ממש מייפה את הכל הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא.. מה פתאום. אחד ה-קליפים:) רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? טוב כמו שהואD: ציון כללי: 8-9

Sanguine Sky

New member
קליפ קשה

איך המראה של הלהקה בקליפ?אממ מגניב כזה לא ממש רואים אותם הרבה אבל ממה שרואים.. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? חזק.. בכלל כל הרעיון והקטעים בקליפ הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?לא, קליפ טוב רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?כמו למעלה ציון כללי:10 שיר מדהים, קליפ מצוין!

shirbowie

New member
../images/Emo98.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ?ג'רי כוסון כתמיד
איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?מדהימה..כיף לראות קליפ שלא מצולם בתוך אולפן :) הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?בהתחלה רציתי להגיד שהייתי שמחה לראות פחות קטעים של מלחמה,אבל אז חשבתי שזה כל הרעיון של הקליפ,לזעזע ולנסות להעביר את החוויה של אבא של ג'רי עד כמה שאפשר..אבל בכל זאת הייתי מביאה לשם איזה ספר או משו,למה השיער שלהם נראה על הפנים
רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?לא..לאב איט ציון כללי:8

everynormal

New member
וואי זה קליפ חופר

איך המראה של הלהקה בקליפ? ליין בלונדיני מתמיד ואבא של ג'רי דומה לו איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? משביזים הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? שייראו יותר את הלהקה ופחות את המלחמה רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? כנ''ל ציון כללי: 8

everynormal

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה את צודקת

טוב אני חוזרת בי [בערך]

הממ

איך המראה של הלהקה בקליפ? בהחלט יום שיער גרוע לכולםXD איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? לדעתי הכל מעולה. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? נואופ. רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? נואופ:) ציון כללי: 10.

shani judd

New member
יהה

איך המראה של הלהקה בקליפ? אממ..קשה?XD איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? מושקעת נראה לי.. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא..הקליפ בדיוק מתאים למה שמדבר השיר בעצם רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? אולי תמונות פחות קשות.. ציון כללי: 8.7

למעלה