קליפ השבוע
[+עוד משהו..].

LadySilkworm

New member
../images/Emo202.gifקליפ השבוע../images/Emo41.gif[+עוד משהו..].

הקליפ השבוע הוא
Sacrement Of Wilderness
.
והשאלות:
איך המראה של הלהקה בקליפ?
איך התפאורה/מיקום של הקליפ?
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?
תנו ציון לקליפ:
והעוד משהו: שימו לב לעידכונים באתר מאתמול[יומן של EWO על ההקלטות מלונדון+תמונות מההקלטות בלונדון+וידאו בלוג מלונדון]. יום נעים.

danduuu

New member
אני אענה יותר מאוחר, רק רציתי שתדעי

ששמתי לב לפינה :)

lacrimosa girl

New member
^^

איך המראה של הלהקה בקליפ? הם נראים כ"כ...צעירים :X בקושי רואים את סמי, יוקה נראה זוועה, אמפו תמיד נראה טוב, תומאס נראה סביר ולטאריה יש עלים יבשים בשיער :X איך התפאורה/מיקום של הקליפ? אין שום דבר מיוחד, הופעה משעממת כזו האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? סתם הופעה...שום דבר מיוחד. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? הקולז אפ שהם עשו לבס כל הזמן.
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כמובן, השיר נהדר והקליפ כ"כ גרוע...=/ תנו ציון לקליפ: 2. כי זה בכ"ז שיר נהדר. =]

../images/Emo187.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? כולם צעירים עם שיער קצר O_O והשיער של טאריה מטריד שם XD אבל חוץ מזה היא יפה. את הרוב (שהם לא טאריה) לא ראו יותר מדי. איך התפאורה/מיקום של הקליפ? אין תפאורה במיוחד.. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? זו בסך הכל הופעה ]: לא מתאים >< איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? הקלוזאפים על כלי הנגינה D: זה יפה לראות אותם מנגנים ^^ הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? הייתי מעדיפה שיהיה לשיר קליפ, ולא הופעה ערוכה לקליפ
תנו ציון לקליפ: אומ, 3 מתוך 5.

danduuu

New member
סורי שלא עניתי ניסיתי לענות ותפוז

פשוט לא שלח לי הודעות במשך יומיים, בגלל זה לא הגבתי כמעט לכלום=/ תפוזבל!!!!!!!!!!1 אוףףף

FeLL67

New member
חח למה אני דווקא חיבבתי את הקליפ O:

טוב ראיתי אותו לפני מיליון שנה והמחשב מקרטע לי כרגע X:

עונה../images/Emo9.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ?הממ..איך לנסח את זה בעדינות?...
..טוב,לא להגזים.תומאס ואמפו נראים סביר. איך התפאורה/מיקום של הקליפ?איזו תפאורה? האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?ממ לא מתאים לשיר
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?אין חלק שאהבתי במיוחד. הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?כן.הייתי מעדיפה קליפ אחר.כי..הופעה לא מתאים
תנו ציון לקליפ:3

למעלה