קליפ השבוע

LadySilkworm

New member
../images/Emo202.gifקליפ השבוע../images/Emo41.gif

[או: פינה חדשה שלי, בעקבות ההצעה של דנה
]. בכל שבוע אני אבחר קליפ אחד של נייטוויש. השבוע, בשביל הפעם הראשונה, החלטתי לבחור את הקליפ עטור התקציב והמפורסם ביותר שלהם:
Nemo
.
והשאלות:
איך המראה של הלהקה בקליפ?
איך התפאורה/מיקום של הקליפ?
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?
תנו ציון לקליפ:

Cold Heritage

New member
:)

איך המראה של הלהקה בקליפ? מעולים, אני אוהב את זה
. איך התפאורה/מיקום של הקליפ? אממ.. מתאים לקליפ ונורא יפה :) האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לשיר עצמו? אני חושב שכן... זה קליפ ורא יפה בעייני D: איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? אממ.. בקטע שיא, כשהדמות ההיא [נימו אני חושב] נופלת לתוך הקרח וכך בעצם נשכחת [נימו סיילינג הומ נימו לטינג גו... או אפשר לנתח קליפים גם ^_^] הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? אממ.. היה אפשר לחשוב על משהו מאוד יצרתי אחר בהחלט, אבל הקליפ אחלה תנו ציון לקליפ: 9 :)

AliceQueen

New member
נימו

איך המראה של הלהקה בקליפ? מעולה, אני אוהבת אותו. איך התפאורה/מיקום של הקליפ? מיקום מצוין, שלג, קור... פינלנד! האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? בדעתי מאוד מתאים. כל האווירה בקליפ מאוד מתאימה לשיר. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? החלק של העין בסוף. הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא, אני דווקא ממש אוהבת ת'קליפ הזה. תנו ציון לקליפ: 10!

Itay Simons

New member
להלהלה

איך המראה של הלהקה בקליפ? אחלה :) וטאריה מדהימה ^^ איך התפאורה/מיקום של הקליפ? אהבתי, השלג והשמים האלה ממש מתאימים לאווירה :) האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? כמו שאמרתי, התפאורה וההרגשה הכללית בקליפ מתאימה הרגשה בשיר איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? אמממ בהתחלה שהפנים של טאריה נחשפות ומתבהרות כזה כשהיא מתחילה לשיר :) הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? אמממ לא חושב, זה מעולה כמו שהוא :) תנו ציון לקליפ: 9.5

danduuu

New member
אני אענה מחר מותק, כי המחשב שלי

די תקוע ואני לא ממש יכולה לפתוח עוד דף אינטרנט [הכוונה לקליפ] מחר אני בטוח אענה :) תתחדשי על הפינה בכל מקרה בובה

FeLL67

New member
^___^

איך המראה של הלהקה בקליפ? מדהימים אחד אחד . איך התפאורה/מיקום של הקליפ? וואו, לא ידוע לי איפה צולם הקליפ. אבל זה מקום כ'כ יפה
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? אמ כן- נימו מדבר על אבדון ואני חושבת שדי הדישו את זה בקליפ איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את הקטע של הנפילה על הצלב הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? נימו הקליפ מושלם בעיניי ואני אוהבת אותו הרבה יותר מהשיר אפילו. תנו ציון לקליפ: 10. כקליפ- קליפ מושלם מכל בחינה שאני רואה.

box 5

New member
תתחדשי על הפינה! =]

איך המראה של הלהקה בקליפ? לדעתי מעולה איך התפאורה/מיקום של הקליפ? מגניב לגמרי... האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לדעתי מתאים, מקום אפל כזה, קר, בודד =] איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את העין שבאישון שלה יש גולגולת... הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לאלא! תנו ציון לקליפ: 8.5/10

dralan

New member
בהצלחה עם הפינה!

איך המראה של הלהקה בקליפ? יופי, כרגיל איך התפאורה/מיקום של הקליפ? ממש ממש יפה (שלג, חושך...) האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? אין לי מושג איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? החלק מתחת למים...זה פשוט יופי ^^ הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא נראה לי תנו ציון לקליפ: 8.5

אני אוהבת את הקליפ הזה ^^

איך המראה של הלהקה בקליפ?
אחלה D: איך התפאורה/מיקום של הקליפ?
ממש יפה! השלג, והצוק הזה בקטע שהבחורה הזאת קופצת למים, והכל
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?
לא יודעת XP איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?
יש כמה: כל ההתחלה עד לפני שרואים את הלהקה, כשהדמות הזאת הולכת בשלג ויש לה צל בצורת צלב ואז היא קורעת את השרשרת, הקטע שנראה כמו סרט ישן כשהדמות מחזיקה חוטים כאילו של בלונים אבל יש בקצוות עורבים, ובסוף כשהיא נבלעת ונעלמת בשלג '.' כולל שני הקטעים עם העורבים שבורחים לה והיא נופלת XP אה, אמרת חלק אחד?
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?
אני לא מספיק יצירתית לחשוב על משהו אחר ואני אוהבת את הקליפ הקיים אז כנראה שלא. ^^ תנו ציון לקליפ:
אה, 9? D:

TheImpactBoy

New member
עונה../images/Emo26.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? ממש יפה, בהחלט אהבתי. איך התפאורה/מיקום של הקליפ? עשו עבודה טובה. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? כמובן, משקף את האווירה. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? כשמראים את כל סמיני הצלב על האי הגותי הזה הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא. תנו ציון לקליפ: 9.5

danduuu

New member
עונה :)

קצת באיחור אבל לא נורא
איך המראה של הלהקה בקליפ?מדהים
איך התפאורה/מיקום של הקליפ?ממש ממש יפה האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? גן, בייחוד בגלל הנערה הזאת שיוצאת מהמים או וואטאבר..זה ממש מיוחד..וגם המזג אוויר והכל איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?כל הקטעים עם הבחורה הזאת..כי זה כ"כ יפה..בייחוד הקטע עם העורבים ושהיא נעלמת כזה..לא'דעת הכל הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא
תנו ציון לקליפ:9.5 רק כי מראים את טאריה יותר מכולם

למעלה