קליפ השבוע

LadySilkworm

New member
../images/Emo202.gifקליפ השבוע../images/Emo41.gif

אני לא אהיה כמעט במחשב מחר אז אני פותחת את הפינה היום. הקליפ השבוע הוא
Bless The Child
.
והשאלות:
איך המראה של הלהקה בקליפ?
איך התפאורה/מיקום של הקליפ?
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?
תנו ציון לקליפ:

danduuu

New member
אנייייי ../images/Emo9.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? מושלם
טאריה נראית כ"כ עדינה וחמודה :) ותומאס
איך התפאורה/מיקום של הקליפ? אממ נחמד האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא נראה לי, כאילו לא הבנתי מה הולך שם בכלל איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את הקטעים של תומאס
חחח סתם אממ הקטע של הורד הזה שנהיה פתאום אדום הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כן!! לא יודעת, לא אהבתי את הקליפ בכלל תנו ציון לקליפ:6

FeLL67

New member
אממ

איך המראה של הלהקה בקליפ? טאריה נראית כ'כ.. תמימה ועדינה כזאת
ותומאס נראה טוב כרגיל, טיפה טוב מהרגיל :] איך התפאורה/מיקום של הקליפ? נחמד, לא אהבתי במיוחד- המחסן הזה איפה שהלהקה עוד בסדר האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא :\ היפנית הזאת מכוערת והבלונדיני ההוא גם בעיניי היה אפשר לעשות מהקליפ הזה הרבה יותר.. בשיר הזה יש כ'כ הרבה עומק. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? כל פעם שהראו את טאריה, האיפור הזה הופך אותה לכזאת עדינה :) הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? בעינייהקליפ הזה מבזה את השיר. תנו ציון לקליפ: 3.

חח יו, אם כבר זה

שמתם לב שאמפו הוא כזה... בלתי נראה כזה? כאילו, טאריה זה מובן מאליו תומאס זה תומאס
יוקה זה הסטלן והשיכור שמצחיק את כולם מרקו זה ה-מרקו.... ואמפו? כאילו, בקושי מתייחסים למסכן! XDD רק אני שמתי לב לזה?
סטופיד מי

danduuu

New member
דווקא אני שמה לב אליו ../images/Emo3.gif

הוא הכי חמוד :) הוא היחיד שאין עליו איזו סטיגמה או משהו כזה

אני../images/Emo13.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ?הם נראים ממש טוב,חוץ מהשיער של תומאס.לא אוהבת אותו ככה>< איך התפאורה/מיקום של הקליפ?חביב. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?לא מתאים לדעתי.הקליפ לא ממש קשור לשיר
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?החלק שהוא נכנס לבית קברות.למה?כי בתי קברות בלילה זה מגניב. הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?כן.כי הקליפ הזה לא מתאים. תנו ציון לקליפ:7

חח מי זה המהמם הזה בתחילת הקליפ?!?

איך המראה של הלהקה בקליפ?טאריה ממש יפה שם! :O ותומאס צריך לעשות משהו עם השיער! כל השאר "מעממים" כרגיל
איך התפאורה/מיקום של הקליפ?נחמד, אפשר לעשות יותר טוב האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?אממממ לא יודעת, יש לי דווקא רעיון אחר כזה,אפשר יותר טוב כמו שכבר אמרתי איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את ההתחלה,כשהוא במים, וסתם כי זה יפה
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? אממ לא יודעת אם מעדיפה, וסתם כי אפשר לעשות יותר טוב תנו ציון לקליפ:6

Cold Heritage

New member
^^

איך המראה של הלהקה בקליפ? הממ.. חתיכים כהרגלם? :) איך התפאורה/מיקום של הקליפ? המחסן נחמד, כל השאר לא.. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא חושב.. תארתי לעצמי קליפ אחר לשיר הזה. משהו יותר "עתיק". איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? קטע השיא :) הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? בהחלט כן. תנו ציון לקליפ: לקליפ נטו? 2.

הנה :)

איך המראה של הלהקה בקליפ? ממה שרואים אותם הם נראים אחלה. טאריה ממש מוזרה בגלל שהיא שרה אופרה, לא צריכים לצלם אותה כשהיא מגיעה לטונים הגבוהים. איך התפאורה/מיקום של הקליפ? החדר שבו הלהקה נמצאת קצת עלוב, אבל אולי הם ניסו להעביר בזה איזה מסר. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? ממ אני לא כל כך אוהבת שמראים את הלהקה מנגנת בקליפים. ואם כבר עושים את זה - הלהקה היא לא רק טאריה. בקשר לסיפור שהיה שם - הוא לא כל כך מובן. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את הקטע שמראים את החדר שבו הלהקה נמצאת מרחוק, וכולם מהאדבנגים ביחדXD הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כן, עדיף רק סיפור מאשר לראות רק את טאריה שרה. תנו ציון לקליפ: 5/10.

Liquid Dreams

New member
מרקו../images/Emo99.gif

גרר. איך המראה של הלהקה בקליפ? אררג. טאריה
מרקו
כל השאר זבל.>< איך התפאורה/מיקום של הקליפ? אררממ, די משעמם:X האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא ממש.. סתם רואים אותם מנגנים ומדי פעם איזה בלונדיני מכוער:X איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? כל חלק שעושים קלוז אפ על טאריהP: הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כן, עם יותר משמעות>< תנו ציון לקליפ: 3, וגם זה רק בגלל שזה שיר טוב. ורואים את טאריה ומרקוP:

רק אני חושבת שהאיפור של טאריה מוזר?

הסגילו לה מדי את העיניים >< והצבע של השיער של תומאס לא בסדר ;; והקליפ באמת מוזר כזה ולא קשור בעליל
אה כן, אין לי כוח לענות על השאלות. :X

למעלה