קליפ השבוע

LadySilkworm

New member
../images/Emo202.gifקליפ השבוע../images/Emo41.gif

שוב, אני פותחת את הפינה היום. האמת היא שמחר יש לי אירוע משפחתי[ברית] ואני לא אהיה פה ובלה בלה בלה..לא חשוב. הקליפ שבחרתי השבוע הוא[די בספונטניות]
The Carpenter
והשאלות:
איך המראה של הלהקה בקליפ?
איך התפאורה/מיקום של הקליפ?
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?
תנו ציון לקליפ: שמרו על עצמכם, יום נעים.

TheImpactBoy

New member
חח בדיוק דברנו על זה במפגש...

קליפ גרוע חח טאריה נראת שמנה וזקנה. (היא תמיד נראת מבוגרת) איך המראה של הלהקה בקליפ? חובבני איך התפאורה/מיקום של הקליפ? בע האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? מתאים? חה. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? לא אהבתי הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כי הוא מכוער!$@ תנו ציון לקליפ: -12-

אויי איוו

אני חושבת שזה בין הקליפים היותר גרועים שראיתי איך המראה של הלהקה בקליפ?מממ לא יודעת לגבי כולם, אבל טאריה נראית יותר זקנה מסבתא שלי :X איך התפאורה/מיקום של הקליפ?ממממ בסדר? האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? בעקרון כן, עם הנגר והכל איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? לא אהבתי שום חלק, הקליפ הזה מעפן הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? בטח! שוב, בגלל זהוא מעפן
תנו ציון לקליפ:252433- פיכס

FeLL67

New member
חחח אני מסכימה ^^

למרות שהקליפ הזה משעשע אותי כל פעם מחדש X: הפאה של טאריה פשוט כזאת מצחיקה

XDDDD כ"כ!!

היא נראית כמו דוב כזה עם חתיכת פאה ומשהו אדום עליו שאפשר לקרוא לזה שמלה
נראה כאילו פיטמו אותה בשביל הקליפ הזה או משהו XDDD

LadySilkworm

New member
היא באמת הייתה שמנה

נראה שהיא עברה דיאטה רצחנית[+שינוי לא טבעי בפנים]

FeLL67

New member
בפנים ?

באמת ? O: אשכרה פיטמו אותה XXXD היא עשתה גם ניתוח חזה לא ?

LadySilkworm

New member
בואי נגיד שהעור שלה נראה אובר-מתוח

אבל זאת כמובן רק השערה. יש מצב שהיא גם עשתה ניתוח חזה, אבל אין לי מושג את האמת. XD

Amir Noy

New member
אני הי

חיד שחושב שהקליפ נחמד-בסדר? איך המראה של הלהקה בקליפ?לא משהו..טאריה דווקא די בסדר P: היא יפה בכל מצב D: איך התפאורה/מיקום של הקליפ?אממ...מעפאן ועלוב P: האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?אממ...לא הכי..קליפ קצת "חסר טאקט" איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?לראות את הנגר עובד...למה? ככה D: הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?כה...ככה..אפשר היה להשקיע יותר P: תנו ציון לקליפ:5 פסדר P:

עונה../images/Emo9.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ?
איך התפאורה/מיקום של הקליפ?זוועה. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?מתאים לשיר.הנגר וכל זה. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?שום חלק.
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?ממ שיהיה משהו בסגנון של זה,אבל פחות משעמם. תנו ציון לקליפ:4

ש נ י1

New member
זה נראה כמו קליפ דל תקציב של להקה

אלמונית. מה לאזאזל עבר עליהם? איך המראה של הלהקה בקליפ? לא משהו.. טאריה נראית מוזר לגמרה איך התפאורה/מיקום של הקליפ? לא אהבתי את התפאורה האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? חלק מתאים איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? כשהוא נגמר
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? עדיף מאוד קליפ אחר תנו ציון לקליפ: 2

danduuu

New member
ראיתי לפני יומיים ועוד לא עניתי../images/Emo4.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? להקה? אני רואה רק את טאריה XD אבל היא ממש קטנה שם וחמודה איך התפאורה/מיקום של הקליפ? אממ נחמד האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? אממ בעיקרון נ ראה לי שכן איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? מממ לא'דעת הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? יותר מושקע אולי תנו ציון לקליפ:6

LadySilkworm

New member
אני לא חושבת שאז היה להם מספיק כסף

בשביל קליפ מושקע[כמו נימו] P: וחוצמזה, הקליפ יותר טוב מsacrament of wilderness

למעלה