רוצים להשתתף ב"האי 3"?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo202.gif רוצים להשתתף ב"האי 3"? ../images/Emo152.gif

ההפקה מחפשת אותכם!!! במהלך חודשי החופש הגדול העונה השלישית של האי הולכת להצטלם. ההפקה מחפשת ניצבים בני 15+ שאוהבים את הסדרה ומוכנים להצטלם לעונה החדשה בהתנדבות!!! כל המעוניין בפרטים נוספים נא לפנות אלי במייל: [email protected] חובה לציין במייל: שם מלא תאריך לידה מלא מקום מגורים טלפון בבית טלפון נייד חובה לצרף תמונה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאין בזה שום קמצנות

ואם הגרושים שמקבלים על ניצבות מונעים ממך את זה, אז חבל מאוד. בשנה שעברה אני ועוד מספר חברי פורום היינו בימי צילומים שונים, לא קיבלנו תגמול כספי על כך, ובכל זאת זו בהחלט הייתה חוויה עצומה בשבילנו.

מה זה, פורום דיקטטורי!../images/Emo108.gif

איפה חופש הביטוי שלי איפההההההההההההההההה היינו פעמיים בימי ניצבים, הראשון היה כיף בטירוף, והשני היה חם ומגעיל P: בקיצור, אם מציעים לך עבודה להיות הומלס או משהו, ויש ניצבים מסוכנות ניצבים [נעימההההההה], לך על זה. ואם לא, אז לא XDD בןןן חסר לך אם אתה מוחק את זה!

KiShKooSh

New member
בעיקר לא בימים שאין את...

דורון,הבחור הנחמד שאחראי על הפרופסים ועוד אחד של לוקיישינים, ויש גם בחורה מקסימה שאחראית בימי חוץ על הארט. בלעדיהם- אל תחשוב על זה אפילו... (יש עוד מישהו לרשימההזו בן?)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifדורון= ע. הפקה

שהוא גם אחלה בן אדם! אבל את מתכוונת לתמיר ארט

KiShKooSh

New member
כן ויש גם בחורה ארט שהיא מקסימה.

ולא לעשות את הטעות של יום בלעדיהם. כמה שהיה מקסים והיו נופים של שדה בוקר, שזה היה שווה הרבה עדיין אותו יום זכור כיום המשעמם בחיי, ואני ביקי אתם מכירים אותי, אני מכירה ומתחילה לדבר בקלות עם אנשים, אך אותו יום במשך יום שלם שתקתי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלצערי אי אפשר מתחת לגיל 15

גם אם נשאר ממש קצת עד גיל 15(אפילו יום אחד לפני 15). מבחינה חוקית יכולים להצטלם רק כאלו שבאותו יום צילומים הגיל שלהם הוא 15 ומעלה.

../images/Emo192.gif../images/Emo189.gifנשמע ממש טוב רק חבל ש..

אני קצת גדולה בשביל זה (זוכר שאני בת 24). לכל מי שיהיה שרק יהנה מהחוויה הזו - כי זה נראה כחוויה חד פעמית

haee2009

New member
האי

בטח שאפשר ואפילו רצוי- מי שיהיה טוב אולי גם ישחק קצת בתור שחקן משנה... נשמח שמי שמעונין יירשם אצל בן מנהל הפורום בהקדם.. תודה!!!

dar dahan

Member
ואם אני בן 18...

האם זה אפשרי שהם ישקלו אותי כניצב (ועוד שאני מתגייס במרץ הבא)? ד"א לי לא תהיה בעיה לעבוד כניצב גם תמורת כסף רק להגעה (כי אני גר בבאר שבע, חחח) או אפילו בחינם, כי בכל זאת להשתתף אפילו בחלק קטן מפרק אחד, זה יכול להיות מדהים!

haee2009

New member
הגעה לסט הצילומים

אנחנו נוכל לסדר הסעות מת"א למי שיצטרך ואין לזה שום קשר לצבא כל עוד לא התגייסת תירשמו- יהיה כיף!

R o n 2 5 6

New member
אני גם אשמח לקחת חלק,אבל אם תהיו יותר

ספציפיים בפרטים- על אילו תאריכים מדובר,כמה שעות עבודה לניצבים ביום צילום והאם חובה להגיע אל כל ימי הצילום,אוכל לדעת אם יתאפשר לי לקחת חלק בזה.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכרגע אין מידע על תאריכים

הסדרה תצטלם אבל בחודשי החופש הגדול(מסוף יוני עד תחילת ספטמבר). שעות העבודה לניצבים משתנות מיום צילומים ליום צילומים. ימי צילומים קצרים יכולים לערוך 4 שעות בערך, וימי צילומים ארוכים יכולים לקחת הרבה יותר. במידה ותרצה להשתתף, מבטיח לך שתדע את כל הפרטים על יום הצילומים שתתבקש להצטלם בו. כמו כן, השתתפות ביום צילום אחד לא מחייב אותך להשתתף בכל ימי הצילום האחרים. (במידה ויהיו ימי צילום בהם השתתפות ביום הצילומים יחייב אותך להצטלם בעוד מספר ימי צילום נוספים, יידעו אותך ויבררו אם אכן תוכל להתחייב).

למעלה