רעיונות לקליפ "אם אלה החיים"

../images/Emo202.gifרעיונות לקליפ "אם אלה החיים"

תזרקו רעיונות למה נראה לכם יהיה התסריט לקליפ של 'אם אלה החיים'... מי אתם חושבים ישתתף בקליפ, מה יהיה בו... בקיצור תזרקו מה שבא לכם, ברביעי בערב תקבלו את התשובות... + תמונות!!! בלעדיות מהצילומים.

I מ י ר ב I

New member
אני כ"כ גרועה בזה...

אבל חייב להיות גבר עם זיפים...(אין לי בעיה שזה יהיה שוב אנחל...)

אממ אתאר רק את המקום...

אני מדמיין לעצמי..מקום נטוש כזה... דוקא לא יותר מדי ניצבים רק קרן והנגנים....והיא בשיער פזור ופרוע... חח האימתי אני גרוע בזהה גםםם

polo03

New member
לא צריכים ניצבים לקליפ ../images/Emo35.gif

אולי חברי הפורום... ?

Karma Killer

New member
זה התסריט שמצטייר לי בראש...

מהרגע הראשון ששמעתי את "אם אלה החיים" יש לי תמונה של הקליפ: קודם כל חובה שרוב השיר יהיה בגוונים אפורים כאלו, ובהפסקות קצרות בין צילום לצילום, כמו סרט ישן שקופץ כזה.. בכל אופן יש כמה חלקים מרכזיים לקליפ 1. יש איזה חדר גדול שבמרכזו פסנתר כנף מלא אבק וקרן עליו מנגנת ושרה למצלמה 2. גבר עם שיער ארוך פזור, זיפים, גבוה וקרן. שניהם עומדים במרכז מסדרון של בית ומתווכחים, תוך כדי שהוא צועק, והיא פשוט שרה את המילים של השיר 3. ים. ילד וילדה קטנים. הרעיון של הקליפ הוא שיש מעבר תמידי בין שלושת החלקים, שהם התהוות של החיים: הילדים, שגדלים ורבים בתוך מערכת יחסים, וקרן שכותבת את השיר הסוף של השיר והקליפ [בהתעצמות של המוזיקה שקרן שרה"אם אלה החיים, אוווו"] רואים אותה על הפסנתר מוציאה את הגרון, ובסוף את שני הילךדים הקטנים הולכים יד ביד בחול מתרחקים מהמצלמה אולי נסחפתי קצת אבל זה מה שעלה לי ישר בראש:)

Karma Killer

New member
ולתפקיד הגבר המזוקן שבקליפ

אני אישית הייתי ממליץ לה על איתי אטיאס, יוסף סווייד, או רן בכור. חחח

BLACKit

New member
אחלה רעיון.. רן בכור לא מתאים

אנחל כן, אבל הוא כבר היה באיתי.. וגם ג'ו לא הכי לי היה פעם רעיון לקליפ של "ואת", יצא טיפה דומה למה שדמיינתי אבל אני עדיין יותר אוהבת את הרעיון שלי XD אני לא מצליחה לחשוב על רעיונות לקליפ של אם אלה, אבל כבר הרבה זמן שיש לי רעיון ל"זאת שבמקומי" חח

אני מאמינה שגם לזאת שבמקומי

יהיה קליפ בסופו של דבר... כי זה השיר הכי יפה בדיסק..

BLACKit

New member
הוא מתאים לצאת כסינגל

וכן, אני מתה עליו, אבל הוא לא הכי יפה בעיניי יש צורך לציין שוב שאני מכורה לאביתר, או שאמרתי את זה כבר הרבה יותר מדי פעמים ממה שצריך? חח

"זאת במקומי"?..? מאיפה שמעתן את השי

השיר..?. וואיי אני כבר מצתת לשמוע את השיריםםם אואו כמה שאני אחרושש עליוווו

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

מדהיייייים
אני רוצה כזה קליפ

למעלה