שאלון שישי

../images/Emo202.gif שאלון שישי ../images/Emo202.gif

אתה עייף?
|התקלחת אתמול?
|והיום?
|מה עשית היום?
|מה עשית ביום ראשון?
|מה תעשה ביום ראשון הבא?
|האם אי פעם אמרת תהילים?
|אם כן- מתי זה היה?
|למה אמרת?
|האם אי פעם חטפת אלה בראש?
|האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?
|האם אי פעם ביקרת בהתנחלות?
|האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום?
|האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה?
|האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה?
|אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך?
|האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך?
|האם אי פעם היית על במה?
|היית בעיתון?
|ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)
|האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?
|מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?
|האם אתה מעשן?
|אם כן- כמה סיגריות ליום?
|אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?
|אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית?
|אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה?
|באיזה שמפו אתה משתמש?
|למה דווקא בו?
|כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה?
|ובאנגלית?
|מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב?
|האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית?
|ואיך תקרא לילד הראשון שלך?
|ואם זה יהיה ילדה?
|מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה?
|מה הדבר האחרון שקנית?
|למה קנית אותו?
|היה שוה את המחיר?
|יש לך טלפון בחדר?
|אכלת פעם צפרדע?
|אם כן- היה טעים?
|מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת?
|האם אתה לומד נהיגה?
|אם כן- האם כבר עשית טסט?
|אם כן- עברת?
|אם כן- באיזה טסט?
|מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו?
|עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?
|קר לך עכשיו?
|אתה לובש עכשיו צעיף?
|אם כן איך הוא נראה? אומנם אני לא כשרונית כמו בר.... אבל ניסיתי... מקווה שתהנו.....

dsol

New member
תשובות ../images/Emo189.gif

אתה עייף? לא ממש |התקלחת אתמול? כן |והיום? כן |מה עשית היום? ישנתי הרבה וניקיתי את הבית |מה עשית ביום ראשון? אממ לא זוכר זה היה מזמן |מה תעשה ביום ראשון הבא? כנראה לימודים |האם אי פעם אמרת תהילים? פעם.... |אם כן- מתי זה היה? לפני שנים רבות |למה אמרת? כי הייתי במסגרת דתית |האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא |האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? כן |האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? כן |האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? לא |האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לא ! עשו כמו שצריך ! אפילו קצת מידי |האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? כמובן שיש גבול... |אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? לפגוע בילדים |האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? תלוי במצב... |האם אי פעם היית על במה? כן |היית בעיתון? כן |ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) אז לא... |האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? של עלים... האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? כן |מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? שבועיים בערך |האם אתה מעשן? לא |אם כן- כמה סיגריות ליום? - |אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן |אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? כע |אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? כע |באיזה שמפו אתה משתמש? מה שאני מוצא, אני מגוון במה שיש בבית |למה דווקא בו? כי אני אוהב לחליף את הריח שיש לי בשיער |כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 3 |ובאנגלית?4 |מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? לא יודע, נראה.. |האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? אולי |ואיך תקרא לילד הראשון שלך? לא יודע עדיין |ואם זה יהיה ילדה? גםכן לא יודע עדיין |מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילד אבל גם ילדה תתקבל בברכה |מה הדבר האחרון שקנית? קופסת מסטיקים בטעם תפוח |למה קנית אותו? כי ממש רציתי לטעות אותם כי זה חדש |היה שוה את המחיר? מאוד ! |יש לך טלפון בחדר?כן |אכלת פעם צפרדע? לא |אם כן- היה טעים?- |מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? 100 במתמטיקה |האם אתה לומד נהיגה? יש לי רישיון כבר |אם כן- האם כבר עשית טסט? כן |אם כן- עברת? כן |אם כן- באיזה טסט? ראשון ! |מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? צ'יפס |עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? עדית ! מלא זמן לא דיברנו
|קר לך עכשיו? לא |אתה לובש עכשיו צעיף? לא |אם כן איך הוא נראה? למה ללבוש צעיף בבית ?! אומנם אני לא כשרונית כמו בר.... אבל ניסיתי... למה לא ?! את כן... אפילו יותר אם תשאלי אותי מקווה שתהנו.....

O L i T

New member
איי ניד סומטינג

אתה עייף? מאוד.. |התקלחת אתמול? אכן. |והיום? הרגע יצאתי. |מה עשית היום? הממ.. הכנתי סלט, דיברתי עם דודי, הייתי במפגש מועצת שכבה ושלחתי המון המון שירים לחברה. |מה עשית ביום ראשון? לא זוכרת.. |מה תעשה ביום ראשון הבא? הכל פתוח. |האם אי פעם אמרת תהילים? נראה לי שכן.. |אם כן- מתי זה היה? יום כיפור |למה אמרת? כי הייתי במירון והייתי צריכה לקרוא משהו ברוח המקום. |האם אי פעם חטפת אלה בראש? עדיין לא.. |האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? כה. יש לי הרבה ילדים קטנים ומפגרים בשכונה. |האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא. |האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? כה, הם מסוגלים להכל אלה.. |האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? כוח סביר ביותר. איזה כוח צריך להפעיל כשמפילים עליך בלוקים?? |האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אני מתארת לעצמי שיהיה לי סוג של קו אדום.. |אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? נו באמת. כשאני אהיה חיילת אני ידאג לידע אתכם. |האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? חיה את הרגע עם עקרונות ואידיאלים. |האם אי פעם היית על במה? אכן. |היית בעיתון? יש מצב.. |ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) לא. |האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? כה, הדובונים האלה. האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא. |מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? וואי.. לפני כמעט שנה. |האם אתה מעשן? מפעם לפעם. |אם כן- כמה סיגריות ליום? אמרתי מפעם לפעם. |אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן. |אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? כה. |אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? - |באיזה שמפו אתה משתמש? קרמה. |למה דווקא בו? לא יודעת.. פעם אחת אימא קנתה ומאז זה לא השתנה. |כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? נכון לעכשיו אני מיועדת ל-5. אם בפועל יצא לי 3 אני אהיה מרוצה. |ובאנגלית? 5. |מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? צבא? או אולי לברוח לאיזה אי נידח ולחיות מתולעים. |האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? בוודאי. |ואיך תקרא לילד הראשון שלך? לא ממש חשבתי על זה.. |ואם זה יהיה ילדה? "ואם זו תהיה ילדה?" שיעור בלשון. אממ.. לא יודעת. |מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? מה זה משנה? גם ככה רוב הסיכויים שכשהם יגדלו הם יעשו ניתוח לשינוי מין. |מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת.. בכנות. |למה קנית אותו? - |היה שוה את המחיר? - |יש לך טלפון בחדר? לא. |אכלת פעם צפרדע? לא. |אם כן- היה טעים? - |מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? - |האם אתה לומד נהיגה? - |אם כן- האם כבר עשית טסט? - |אם כן- עברת? - |אם כן- באיזה טסט? - |מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? בא לי להקיא. |עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? עם מישהו שאני רוצה ממנו חיבוק. |קר לך עכשיו? לא. |אתה לובש עכשיו צעיף? לא. |אם כן איך הוא נראה? - אומנם אני לא כשרונית כמו בר.... אבל ניסיתי... למה לא? אפילו יותר
מקווה שתהנו..... נהנו, תודה לך עדית

לאאאאאאאאאאאאאאא!!!

הפינה לא עברה אליי... ממש ממש לא אבל אם את לא יכולה לעשות לפעמים אז תגידי לי... אל תעלמי לי ככה... אני דואגת

ברררר

New member
העניין הוא

שלא הייתי בטוחה שאני יוצאת והחלטתי בבוקר היציאה אז לא יכולתי להודיע...

Amber

New member
../images/Emo103.gif

אתה עייף? מממ.... לא.
התקלחת אתמול? כן
והיום? כן
מה עשית היום? עבדתי ו... הופעה של רמי קלינשטיין
מה עשית ביום ראשון? אמממ... עשיתי מסע בין חנויות ציוד למטיילים...
מה תעשה ביום ראשון הבא? אעבוד...
האם אי פעם אמרת תהילים? לא
אם כן- מתי זה היה?
למה אמרת?
האם אי פעם חטפת אלה בראש? אולי, לא זוכרת...
האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? האמת, שזה אחת מטראומות הילדות שלי... וכבר גיליתי לכם יותר מדי
האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא. אבל הוזמנתי...
האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? כן
האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לא שמעתי היום חדשות...
האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? היו קוים אדומים... חתיכת שאלה...
אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? לא לגרום למישהו סבל אלא אם כן זה מונע ממנו באופן מיידי לגרום לאדם אחר חף מפשע לסבול...
האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? נוכחתי לדעת בזמן האחרון שיש לי עקרונות די ברורים... אז. זה.
האם אי פעם היית על במה? כן
היית בעיתון? בערך... חלק בקבוצה שהייתה בעיתון...
ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) לא
האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? רק לבן. לא ישנה עם צבעים...
האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא
מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?
האם אתה מעשן? לא
אם כן- כמה סיגריות ליום?
אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? נכון. בגלל זה מעולם לא עישנתי...
אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? כן
אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה?
באיזה שמפו אתה משתמש? "כיף"
למה דווקא בו? כי אמא התבלבלה עם שמפו "פינוק"
כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? עשיתי, תודה לאל... 3.
ובאנגלית? 5
מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? הו... אלה יהיו ימים טובים, אולי אני אתגייס לצבא, אם יבוא לי
האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? לא
ואיך תקרא לילד הראשון שלך? עיליי.
ואם זה יהיה ילדה? זה עוד לא הוחלט... עיליי לעומת זאת, סופי ביותר.
מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילד
מה הדבר האחרון שקנית? אוכל... סושי...
למה קנית אותו? כי זה טעים
היה שוה את המחיר? כן
יש לך טלפון בחדר? כן לצערי...
אכלת פעם צפרדע? לא
אם כן- היה טעים?
מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת?
האם אתה לומד נהיגה? ממממ....
אם כן- האם כבר עשית טסט? ממממ...
אם כן- עברת? כן
אם כן- באיזה טסט? 35
מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? סושי... למה הזכרתם לי אותו?
עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? לומשנה...
קר לך עכשיו? לא
אתה לובש עכשיו צעיף? לא
אם כן איך הוא נראה? לא לא לא
עדיתוש.... את מלכה. שבת שלום לכולם, מקסימים!

../images/Emo192.gif

אתה עייף? כן. |התקלחת אתמול? כן. |והיום? עוד לא. |מה עשית היום? כלום. |מה עשית ביום ראשון? לא זוכרת. |מה תעשה ביום ראשון הבא? לא יודעת. |האם אי פעם אמרת תהילים? לא. |אם כן- מתי זה היה? |למה אמרת? |האם אי פעם חטפת אלה בראש? כן, אבל אלה לא אלה. [תנקדו לבד] |האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא. |האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא. |האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? כן. |האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? סביר. |האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אני מניחה שכן. |אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? |האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? כן. |האם אי פעם היית על במה? כן. |היית בעיתון? כן. |ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) בערך. |האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? סתם. האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא. |מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? ב29/8 [יו, למה אני יודעת את זה
] |האם אתה מעשן? לא. |אם כן- כמה סיגריות ליום? |אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן. |אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? כן. |אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? אבל אני לא. |באיזה שמפו אתה משתמש? קרמה. |למה דווקא בו? כי הוא לא נוסה על בעלי חיים. |כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 5. |ובאנגלית? 5. |מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? להתגייס? |האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? כן. |ואיך תקרא לילד הראשון שלך? לא יודעת. |ואם זה יהיה ילדה? יהלי זה שם יפה. |מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילד. |מה הדבר האחרון שקנית? נסטי. |למה קנית אותו? כי היית צמאה? |היה שוה את המחיר? כן. |יש לך טלפון בחדר? כן. |אכלת פעם צפרדע? לא. |אם כן- היה טעים? |מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? ביולוגיה, אז 90 ומשו. |האם אתה לומד נהיגה? אמורה. |אם כן- האם כבר עשית טסט? לא. |אם כן- עברת? |אם כן- באיזה טסט? |מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? כל דבר. |עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? אף אחד. |קר לך עכשיו? לא. |אתה לובש עכשיו צעיף? לא. |אם כן איך הוא נראה? אומנם אני לא כשרונית כמו בר.... אבל ניסיתי...
מקווה שתהנו..... נהנתי

שישיץ

New member
הפסקה מלהקליד ../images/Emo221.gif_../images/Emo79.gif

אתה עייף? |התקלחת אתמול? |והיום? |מה עשית היום? |מה עשית ביום ראשון? לא זוכרת
|מה תעשה ביום ראשון הבא? אתכונן לתנ"ך.. יום שני בגרות.. |האם אי פעם אמרת תהילים? מה? |האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא |האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? כן |האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא |האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? מה? |האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? מה?? איפה?? מי?
|האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? די נו |אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? לא להראות חלק תחתון
|האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? תלוי במצב, בדר"כ עושה מה שבא לי |האם אי פעם היית על במה? כן |היית בעיתון? כן |ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)
אז לא. |האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? דוגמא. כמו גרושה לתפארת
האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא, מעדן חלב. |מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? במאי 2005 !!!!!!! |האם אתה מעשן? לא |אם כן- כמה סיגריות ליום?
|אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? יאפ |אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? חחחח לא פוליטיקלי קורקט לענות.. |אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? אם הייתי אתיופית אז לא
|באיזה שמפו אתה משתמש? ד"ר פישר תמציות צמחי מרפא |למה דווקא בו? כי הוא עושה לי טוב |כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 4 |ובאנגלית? 5 |מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? לעבוד, צבא, לימודים, ניו יורק, חיים. |האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? ככה אתם מכירים אותי??
|ואיך תקרא לילד הראשון שלך? טבע |ואם זה יהיה ילדה? גם |מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילדה |מה הדבר האחרון שקנית? פיצה |למה קנית אותו? כי הייתי רעבה |היה שוה את המחיר? יאפפ |יש לך טלפון בחדר? לא |אכלת פעם צפרדע? לא |אם כן- היה טעים? חחחח |מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? 80 מתמטיקה |האם אתה לומד נהיגה? לא |מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? כלום |עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? המממ |קר לך עכשיו? רק ביד שמקלידה |אתה לובש עכשיו צעיף? לא |אם כן איך הוא נראה? מה זה משנה? שבס שלומס!!

טוב לבד כבר 8 ימים כמעט.......

אתה עייף? כן מאוד |התקלחת אתמול?כן |והיום?כן |מה עשית היום? עבדתי הכנתי שיעורים והלכתי לישון |מה עשית ביום ראשון? עבדתי |מה תעשה ביום ראשון הבא? אלמד ויעבווד |האם אי פעם אמרת תהילים?לא |אם כן- מתי זה היה?זה לא קרה |למה אמרת?לא אמרתי |האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא |האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא |האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא |האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום?מה? |האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לא יודעת מה קרה שם אני מעופפת |האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? לא נתנו לי פקודות בצבא |אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? צריכה לחשוב על זה |האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך?חיה את הרגע |האם אי פעם היית על במה? כן |היית בעיתון?כן |ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)כן |האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? דוגמא האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?לא...אבל וואי איך בא לי!!!! את האוורירי החדש |מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לפני.... 3 חודשים |האם אתה מעשן?כן |אם כן- כמה סיגריות ליום? 20+- |אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן |אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית?לא |אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה?אני לא אתיופית |באיזה שמפו אתה משתמש? פינוק |למה דווקא בו?אחלה ריח |כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 3 |ובאנגלית?5 |מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? סיימתי התגייסתי וזהו |האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית?יש לי כבר ותהיה לי גם בעתיד |ואיך תקרא לילד הראשון שלך? זיו |ואם זה יהיה ילדה? תום |מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? מה שבא ברוך הבא |מה הדבר האחרון שקנית? חולצה |למה קנית אותו? כי היא הייתה יפה |היה שוה את המחיר?כן |יש לך טלפון בחדר? לא משתמשת בטלפון של הבית |אכלת פעם צפרדע?לא |אם כן- היה טעים? לא אכלתי ולא יאכל |מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? וווואיי לא זוכרת |האם אתה לומד נהיגה? למדתי תודה לאל שנגמר |אם כן- האם כבר עשית טסט? אפילו שניים |אם כן- עברת? את השני |אם כן- באיזה טסט?שני |מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? מילקי אוורירי |עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?אמממ... עידן |קר לך עכשיו?לא |אתה לובש עכשיו צעיף? לא |אם כן איך הוא נראה? בצבעים אפור לבן אדום לילה טוב

ברררר

New member
עדיתוש ../images/Emo99.gif תודה כפרע

לא הספקתי להודיע והייתי בסמינר גשר. חילוניות (אני) ודתיות. סורי. אבל הסתדרתם אני רואה.

טולייצ

New member
שאלון שישי,תשובות יום ראשון ../images/Emo189.gif

אתה עייף? מאוד! ישנתי בקושי שעה בלילה,ועוד שעתיים בצהריים [אין על המיטה שלי..] התקלחת אתמול? ברור. לפני ששישיץ באה לבקר [וכמעט שכחה ללכת
] והיום? ברור. הדבר הראשון! מה עשית היום? קמתי ב 7 [אחרי שהלכתי לישון ב 6],ב 8 וחצי מתכונת בתנ"ך [מחר בגרות!],ואז אצל ידיד,ישנו והיה כיף! ועכשיו אני בבית,נחה,לומדת
מה עשית ביום ראשון? היום יום ראשון.. מה תעשה ביום ראשון הבא? לא יודעת,הכל יכול להיות! האם אי פעם אמרת תהילים? כן.. אם כן- מתי זה היה? לא זוכרת בדיוק מתי,למה ואיפה.. למה אמרת? ... האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא,זרקו עליי! האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? כיסופים,נחשב? למרות שלא פינו אותם.. האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? יאפ האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? אני לא מבינה בזה,לא מעסיק אותי.. האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אני צריכה לחשוב על כך לעומק.. אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? פקודה בלתי חוקית בעליל-לירות במישהו לדוגמא.. האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? גם וגם. אני נוטה לחשוב על מצב,ולראות את התמונה הכוללת והאובייקטיבית,למרות שלפעמים גם לפזיזות יש ביטוי.. האם אי פעם היית על במה? יאפ,גם עוד פחות מחודש
היית בעיתון? כן ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) כן [כמה פטתי זה לנופף מאחוריי כתבים
] האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? על הכריות-פרחים האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? כן,לא בשבילי,זה לאחי הקטן מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? ממש מזמן,מה שמזכיר לי שאני צריכה ללכת לבקר.. [אני רוצה שחור!! נמאס לי מהבלונד..
] האם אתה מעשן? לא אם כן- כמה סיגריות ליום? - אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? יאפ אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? [מה השאלה הזו?
] ברור שכן,גזענות זה לא סקסי.. אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? [שאני אפסיק עם התשובות של בלונדינית?
] באיזה שמפו אתה משתמש? בעיקר הוואי.. למה דווקא בו? יש לי ניחוח מצויין. זה מה שאמא קונה לרוב.. כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? סיימתי 3 ובאנגלית? סיימתי 5 מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? לעבוד בבזק,אולי שנת שירות,ואח"כ צבא.. האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? אם מישהו יבוא איתי לאוסטרליה להביא פינגווין אז כן..
ואיך תקרא לילד הראשון שלך? מי אמר שיהיה בכלל?! אין לי מושג.. ואם זה יהיה ילדה? כנ"ל מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? לא יודעת
מה הדבר האחרון שקנית? דיסק של Air ודי וי די של ג'ימי הנדריקס למה קנית אותו? כי אני אוהבת מוזיקה היה שוה את המחיר? ברור יש לך טלפון בחדר? כן,אבל לא מחובר,זה כ"כ מיותר.. אכלת פעם צפרדע? לא אם כן- היה טעים? - מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? 70,אנגלית האם אתה לומד נהיגה? אני אתחיל בקרוב.. אם כן- האם כבר עשית טסט? לא אם כן- עברת? - אם כן- באיזה טסט? - מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? בננה
עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?
קר לך עכשיו? קצת אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? - נהנתי מאוד! תתעודדי עדיתוש!!

למעלה