שאתחיל עם הקלאסי?

../images/Emo202.gifשאתחיל עם הקלאסי?

Would?
איך המראה של הלהקה בקליפ?
איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?
הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?
רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?
ציון כללי:

אני אתחיל../images/Emo11.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? נראים מגניב ביותרD: איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? נחמד הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? אולי פחות מהקטעים המוזרים האלו שנמשכים פחות משניה. לא הבנתי מה הקטע><" או שהם יימשכו יותר משניהXD רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? הממממממ.. קליפ עם יותר עלילה. אולי על מישהו שכן, "made a big mistake". אולי זה היה מעביר את המסר טוב יותר. ציון כללי: 9.8

everynormal

New member
הו פינת הקליפים!!

איך המראה של הלהקה בקליפ?נחמד, רואים שהם התבגרו מאז האלבום הקודם איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? זה סתם אולם פשוט כזה לפי מה שזכור לי, אבל לדעתי הפשטות שבזה יפה יותר מאשר קליפ מש מושקע וממוסחר הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? שהקטעים בקליפ שאמורים להיות קשורים לסרט סינגלס, באמת יהיו מהסרט... רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? אותו קליפ, רק עם קטעים מהסרט, או שפשוט הם ישירו ומאחוריהם יהיה מסך שמראה קטעים מהסרט ציון כללי: 9

MiMiMor

New member
מואה.

איך המראה של הלהקה בקליפ? שקסים כתמיד. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? טעון שיפור, אבל עם שיר כזה למי אכפת? הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? יותר צילומים של הלהקה ופחות התעסקות בסינגלס.. רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? אמממ.. לא, אני לא חושבת שיכלו לעשות את זה אחרת בצורה טובה כל כך. ציון כללי: 10!

everynormal

New member
הם דווקא לא התעסקו בסינגלס

כל הקטעים והמעברים שיש בקליפ שאמורים כביכול להתקשר לסרט בכלל לא מהסרט

MiMiMor

New member
זה נכון,

אבל במקום לראות אותם מנגנים ונותנים בראש רואים כל מיני שוטים אקראיים.

Sanguine Sky

New member
me

איך המראה של הלהקה בקליפ? מגניב לגמרי
איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? יפה.. קצת מבלבל.. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? קטעים קצת יותר ברורים(קשה לי לקשר הרבה) רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? אני אוהבת אותו כמו שהוא
ציון כללי:9

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? כמו של רוקרים...?... איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? סבבה, מגניבים הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? את האובר-דרמה במבט של ליין ב-if i would could u רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? ציון כללי: 2.... ואני הולך בקטע שרק 0 זה גרוע.... 2 זה לא מספיק....

למעלה