שירשור מכירות יד שנייה - אופנה

קשכפית

New member
../images/Emo202.gifשירשור מכירות יד שנייה - אופנה ../images/Emo202.gif

בואו נעלה כאן דברים שקנינו ואנחנו לא משתמשות בגלל ש"גילינו" שזה לא הסגנון שמתאים לנו בגלל שזה קצת לוחץ או קצת חשוף או קצת קצר או קצת נמאס או בעצם לא הטעם שלנו דברים שהם במצב טוב כמובן. וזה אחרי שהוצאנו שקיות החוצה, ומסרנו דברים ל"ויצו" בכל זאת יש דברים שקנינו בלא מעט כסף (נעלי עור, תיקים, בגדים) וזה היה השנה או שנה שעברה וזה לא זה בשבילנו, זה יכול להיות "זה" למישהיא אחרת וגם צריך לפנות מקום בארון, למה? כי אנחנו אוהבות לקנות חדש... אז יאלה. אני מתחילה

קשכפית

New member
נעלי ספורט/אופנה פומה מעור, צבע חום

מידה 37 קניתי בקיץ, התלהבתי בהתחלה אחר כך פחות. למה? כי זה לא נעל ספורט לאימון ואני צריכה משהוא שהוא כן. עלו מעל 300 ש"ח ואני מבקשת 150 ש"ח. מצב מעולה, נעלתי כשלוש פעמים אולי... פניות במסרים, אפשר לקבוע לראות ולהחליט... גרה בגבעתיים גבול ת"א

קשכפית

New member
נעלי ספורט אופנה אדידס, עור לבן שטוח.

קניתי לפני שנתיים, ביקושי נעלתי. למה? לא הסטייל שלי מידה 37 עלו? לא זוכרת כמה, עור.. אדידס. מה יכול להיות? מבקשת מאה ש"ח. מצב מעולה, נעלתי ממש מעט. פניות במסרים, אפשר לקבוע לראות ולהחליט... גרה בגבעתיים גבול ת"א

קשכפית

New member
כפכפי לקה פתוחים מאחור, "אנטילופ"

יש לי באדום וגם בשחור. רוצה למכור כי... למרות שהתלהבתי בהתחלה לגמרי אחר כך הבנתי שאני לא מתה על הסטייל שזה קצת כמו נעלי בובה ואני לא אוהבת את הגיזרה. הצבעים יפים מאוד. המצב שלהם מעולה, נעלתי מס' פעמים קטן מאוד כל אחד מהם משהוא כמו 3 פעמים. * הדגם הזה נחטף מהחנות בטרוף. כל זוג כזה עלה 399 ש"ח, אני מבקשת 150 ש"ח. מידה 37. פניות במסרים, אפשר לקבוע לראות ולהחליט... גרה בגבעתיים גבול ת"א

קשכפית

New member
נסיכה, לא הבנתי כל כך מה שאלת...

שאלת אם יש עקבים? לגבי כפכפי אנטילופ? ואם זה עור אמיתי או הפוך? זה לקה אז אם הבנתי נכון ככה: זה לא בדיוק עקב, הגובה הוא כ 5 ס"מ מן סוג של סוליה יפנית.. קשה להסביר זה עור מבפנים ובחוץ לקה. לא עור הפוך, עור הפוך זה ג'מס תראי בתמונה שזה מבריק...
אם לא הבנתי אותך אנא תסבירי לי.

קשכפית

New member
זה עור מבפנים

בחוץ זה לקה. ככה זה עם לקה. זה עור איכותי, את לא מכירה את המוצרים של "אנטילופ" ב 400 שקל זה לא פלסטיק נסיכתי.
את יכולה להציץ באחת החנויות שלהם ולגעת בנעל (יש להם כל מיני גיזרות) שיש לה לקה מבחוץ ולהבין במה מדובר.

קשכפית

New member
אחרון חביב (להפעם) - משהוא יוצא דופן

כאן מדובר במשהוא שונה, נעל שכן נעלתי לא מעט והסיבה שאני מעזה להציע למכירה כי זה משהוא שאני לא זורקת ולא נותנת, זו נעל מיוחדת בכמה מובנים. היא יוצאת דופן, מושכת עיניין ברחוב, ונהנתי לנעול אותה תקופה. עכשיו קצת מיציתי את זה נרכש בחנות "מנגו" ביפו - מכירות את המקום? פלטפורמה הכי נוחה בעולם, כף הרגל פשוט נחה בכיף בפנים יש רוכסן מאחור לכן נוח מאוד לנעול ולחלוץ אין לי מושג כמה שילמתי, מבקשת 150 ש"ח ומי שמכירה את הסגנון והחנות יודעת שבפחות מ 600 ש"ח אין על מה לדבר על הסטייל הזה. מידה 37 פניות במסרים, אפשר לקבוע לראות ולהחליט... גרה בגבעתיים גבול ת"א

צעיף משי שקוף בצבעי סגול-ירוק..

שולחת בדואר רשום יש לי כמה צעיפי משי שהיו של סבתא. לקחתי אותם כי חשבתי שאצליח לשלב בבגדים ובסגנון שלי.. אבל זה לא מתאים לי
הם במצב מעולה, איכות מעולה, כולם יבוא אישי מרומניה. אומנם היו בשימוש ע"י סבתא, אבל היא הייתה כזאת ייקית שהם נראים כחדשים מאוד!! 50 ש"ח לאחד.

מטפחת משי בגווני חום-זהב..

שולחת בדואר רשום מטפחת יחסית גדולה, יכולה בקלות להיקשר סביב הצוואר. כאמור ממשי, יבוא אישי מרומניה. בעלת דוגמא מיוחדת ויפה. 50 ש"ח.

של\שאל בגווני ירוק

שולחת בדואר רשום שאל גדול ונעים. עשוי מצמר דק, מאוד רך ועדין. בגווני ירוק, מספר דוגמאות של צורות.. פרחים, מלבנים וכו'. (ראה תמונה) מעולם לא היה בשימוש, ממש כחדש. 50 ש"ח.

ואחרון חביב כי כבר לא נעים לי ../images/Emo9.gif

שולחת בדואר רשום יש עוד המון צעיפים מיוחדים.. אם מישהי מעוניין שתבקש ואעלה תמונות שלהם. זה צעיף משי חצי-שקוף, בגווני אפור וורוד שמשתלבים בעדינות אחד בשני. הוא היה בשימוש אבל מצבו כחדש! 50 ש"ח.

למעלה