שירשור תמונות חדשות של אליסה

always be me mc

New member
../images/Emo202.gifשירשור תמונות חדשות של אליסה../images/Emo66.gif../images/Emo98.gif

ויש הרבה תמונות חדשות אז בבקשה להתאזר בסבלנות עד שאני אגיד שסיימתי

always be me mc

New member
אירוע ראשון מה-26-01-08../images/Emo27.gif

All-Star Super Skills and Youngstar game as part of the 2008 NHL All-Star weekend התמונות שאני שמה עכשיו לקוחות ממשחק שהוא בעצם מהווה חלק מסוף שבוע אול סטאר(יענו אירוע עטור כוכבים), של ליגת ההוקי הלאומית לשנת 2008 ושבו משתתפים הסופר מוכשרים והכוכבים הצעירים בענף

always be me mc

New member
עוד אירוע מה-26.01.08

והפעם: NHL Rocken' Skate 2008, Presented by Upper Deck as part of the 2008 NHL All-Star weekend ממה שהבנתי(אחרי חיפוש נרחב באינטרנט על פרטי האירוע
), אני יכולה להגיד לכם שבאירוע הזה בזמן שכוכבי ליגת ההוקי הלאומית עוברים אימון על הקרח אז ישנם מבחר של אנשים המופיעים(פרפורמרים נשמע יותר טוב
), ומנחים סלבריטאים שיקחו מקום על הבמה בזמן הזה(ופה מזכירים את האחים ג'ונאס שמופיעים ואת אשר, טיילור קיטש, ואליסה שיהיו אחראים לחגיגות
)

always be me mc

New member
../images/Emo66.gif

התמונות שאני שמה עכשיו הן כאמור שייכות לקטגוריה HQ(איכות גבוהה), ואני שמה אותן בכדי שתוכלו לראות את אליסה טוב יותר

always be me mc

New member
ועכשיו סופסוף אירוע אחרון מהתאריך הזה../images/Emo189.gif

(לפני שנעבור לתאריך הבא
) והפעם: אליסה מקדמת את ליין הבגדים שלה(טאצ'), באטלנטה ואתם כאמור זוכים לעוד תמונות HQ ותמונה של אדם מצלם את אליסה
סתםםםםםםםם

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ופה יש ביחד עם אליסה גם את הבחור שאני מחבבת

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תמונה אחרונה וקצת שונה שלה שאני שמה
ואת שאר התמונות(באיכות הטובה והאיכות הפחות טובה), תוכלו למצוא: http://www.charmed-net.de/en/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13716 רק תקליקו על התמונה והיא תפתח לכם בתור דף חדש

always be me mc

New member
תמונות מה-27.01.08../images/Emo24.gif

אליסה כאמור נמצאת במשחק האול סטאר(מלא הכוכבים), ומצלמים אותה
אבל דאמ מה קורה לשיער שלה? היא עשתה פסים או משהו? בכל מקרה זה מדהים!

למעלה