שרשור הלוגואים

N o l o g o

New member
../images/Emo202.gifשרשור הלוגואים../images/Emo202.gif

שרשרו לפה את כל היצירות..=)

שלמונזה

New member
אוי אהבתי ../images/Emo168.gif

אבל למה כזה קטן? ומה זה המייל שם בלוגו? תעשה אחד בלי המייל. רק שם הפורום מס' הפורום, סמל של תפוז עוזר לפעמים לא יותר

טרומן

New member
מה קטן?!

יקירתי [חמקתי מבין זרועותייך! שנינות!!], זה בדיוק 130 על 130 פיקסל. וזה לא מייל, זה הלוגו שלי. בכל זאת, זו יצירה שלי. סמל של תפוז רק יהרוס.

שלמונזה

New member
האמממ ../images/Emo168.gif

אני לא מבינה הרבה בגדלים... כשאני שמה את התמונה בגדול רואים את זה ממש קטן. ונו אמרתי סמל של תפוז זה לא חובה, אבל לוגו אישי נראה לי פחות מתקבל, לא יודעת. בכל מקרה קבל ח"ח ואת הערכתי הגדולה על היצירה.

טרומן

New member
ככה בודקים את גודל התמונה...

תפתחי אותה בחלון גדול, קליק ימני, מאפיינים, ובשורה למטה תמצאי את הגודל שלה. מי קבע שזה צריך להיות דווקא בגודל כזה? כי גם לדעתי 130 על 130 זה קטן יחסית...

RoieL

New member
Done../images/Emo45.gif

ואל תרביצו לי]; לצפיה באיכות אולטימטיבית פתחו את החלון:]

N o l o g o

New member
=)

א. חייבת להודות שכל הלוגואים שהעלתם עד עכשיו מקסימים..=) ב. אני רוצה להוסיף, שהלוגו שייבחר, ייזכה את יוצרו בדיסק החדש. אך אין התמונה תעלה עם חתימתו. ג. מקווה לראות עוד יצירות, ואתכם עוד פעילים פה לאחרי הפעילות.

שלמונזה

New member
../images/Emo45.gif מחזקת את דבריה ../images/Emo168.gif

הוא שאמרתי, הלוגואים שהעלתם עם חתימות תעלו מחדש שוב בלי חתימה. אחרת לא תוכלו לזכות, חבל [סה"כ הפורום הוא של כולנו, ומעצב הלוגו יזכה לכבוד הראוי לו גם בלי שזה יהיה רשום על הלוגו]

yaki123

New member
הלוגו שאני הכנתי../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

מקווה שתואהבו.

insane artist

New member
לוגו1

אהלן אני בד"כ לא כותבת בפורומים אלא יותר קוראת אבל שמחתי בכל אופן לעשות לוגו לפורום של היוצא הנפלא הזה ואני מקווה שתאהבו את מה שיצא. הבעיה היא שעשיתי 2 לוגואים וקשה לי להחליט מה עדיף אז החלטתי לצרף את שניהם אשמח אם תבחרו את הטובה מביניהן לדעתכם ותעמידו אותה להצבעה בתחרות אני מקווה שזו לא בעיה תודה,

insane artist

New member
לוגו2 ועוד דבר חשוב!

תפתחו את הקובץ על מנת לראות אותו באיכות טובה. תודה,

../images/Emo9.gif

אני חד בפוטושופ וזה
כולם עשו ממש יפה ככה שאין לי סיכוי
אבל הנה מה שיצא

N o l o g o

New member
ברוך הבא..=)

וגם אני חושבת שהלוגו הראשון יותר יפה.. אבל מה שתבחר ייכנס לתחרות..=)

למעלה