שרשור מפגש חדש

alina maria

New member
../images/Emo202.gif שרשור מפגש חדש ../images/Emo202.gif

כי דברים השתנו וזה, עדיף לעשות את זה בשרשור חדש
מתי? 16.10 איפה? פארק וולפסון תל אביב, קו 56 מעזריאלי. (מהגשר) מה להביא? את עצמכם, אתם יכולי להביא חברים מגניבים, צלמים (גם צלם וידאו ממש יתרום לדעתי) ומאוד חשוב- אקססוריז! זה ממש משדרג כל סט צילומים, בין אם הוא בסטודיו ובין אם הוא בחוץ. הנה האיוונט בפייסבוק-http://www.facebook.com/event.php?eid=256182064420435&view=wall&notif_t=event_wall תבואו, יהיה מגניב
לפרטים דברו איתי בפייסבוק/ במסרים/ בטלפון 050-9102155

alina maria

New member
נשמע לי מגניב אבל לא ממש פרקטי

כאילו, לחלק מהאנשים זה לא יהיה בעייה אבל בשבילי זה קצת כן, כי אצלי אני תמיד משלבת שחור ועוד צבע כלשהו

Fanty S

New member
לאור מזג האוויר הנפלא שתקף אותנו היום

מה אם ירד גשם?

NyaPrawr

New member
אפשר לחכות לתחזית;

ולסכם שאם בימים לפני המפגש אומרים שיהיה גשום, אז להתקשר לסטודיו ולבדוק אם הוא פנוי.

alina maria

New member
אני בכיף אשנה לסטודיו,

רק שמי שכלכך התנגד לסטודיו יסכים, כי ראיתי שהיו לפחות 5 בנות שהתנגדו. ואם משנים אז עדיף לשנות בהקדם

NyaPrawr

New member
אוף אני כל כך רוצה לבוא :<

שונאת את הבוסית שלי. פףףףףף

פתאום אני כבר לא יודעת ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

ז"א, אני יודעת, אבל אני לא חושבת שיש לי האומץ לבוא ולשאול את ההורים אם הם מסכימים לי לנסוע לתל אביב אחרי הקנייה המטורפת הזאת לפני החגים שגרמה לי להרגיש כ"כ רע. (חישבתי כמה כל הקניות יצאו, ובא לי להיות במעצר בית איזו חצי שנה עכשיו). לא יודעת אם הם יסכימו לי לצאת החג. יש את המפגש הזה ועוד אחד שאני אמורה להיות נוכחת בו, ואני מקווה שאחד לא יעלה על חשבון השני, ושאין תכנונים משפחתיים כלשהם כמו טיולים. בכל אופן, כרגע התשובה חיובית, ואני ממש מצפה למפגש הזה. מאוד מאוד מאוד (...ולא "נורא נורא נורא"
) יש המון אנשים שאני ממש רוצה כבר לפגוש כי לא ראיתי אותם זמן רב (...מידי
) כשנפגשתי עם תמיר בחמישי, אז הוא שיתף אותי בכמה רעיונות נורא גדולים שהוא חשב עליהם, אז אני חושבת שזה שווה פרסום גם כאן. כמו... לעשות סט צילומים על גג בניין, ועל גג תמיד יש בריזה מעולה וזה יכול להיות מגניב ממש לטעמי. או סט צילומים שהוא על דגש יותר על תעופה / נפילה, וזה יוצא יותר צילומים אוויריים ובדימיון שלי זה לגמרי פרוע. היו עוד דברים, אז אני אשאל אותו לגבי זה

sgtflippy

New member
אייקון

האם אפשר אולי לעשות את זה ליד אייקון יהיה קרוב לכולם מבחינה של הכל?

alina maria

New member
איפה יש מקום ליד האייקון?

זה מרכז תל אביב. אין סיכוי שאפשר למצוא מקום נורמלי שאין בו הרבה אנשים ויהיה אשכרה נוח להצטלם שם. פארק וולפסון זה נסיעה של חצי שעה מהאייקון..

svety

New member
השעות לא נוחות לי,

לא יודעת אם אוכל לצאת מהעבודה מוקדם. אוקטובר אמור להיות חודש שבו אני אצא מוקדם המון ויהיו לי לא מעט חופשים, ועם כמה שאני אוהבת את הפורום, ואני מאוד אוהבת את הפורום, לא חושבת שאוכל לקחת עוד יום אחד "סתם".

למעלה