שרשור נוכחות והיכרות

Yuval Y

New member
../images/Emo202.gif שרשור נוכחות והיכרות

לאחר שההודעה של האם לבן ה-9 הגיע לעמוד הראשי, אני רואה שיש כאן כותבים חדשים, ומגוון דיעות שונות (ומשונות?) אני מבקש שכל אחד ירשום כמה דברים על עצמו וכל אחת על עצמה. משהו כמו: שם, גיל, וכל מה שאתם מוצאים לנכון.

אני

אני תמר. תיכף בת 15. אני מוצאת לנכון לרשום שאני מאמינה בגורל ובגלגול נשמות. וגם רוב הזמן אני כותבת בהומור וציניות, כך שלפעמים ההיתבטאויות (איך כותבים את המילה הזאת???) שלי מוזרות.

goldy

New member
אנוכי ../images/Emo6.gif

אנוכי גולדי, בן XX, כותב כאן כי לא רוצה שאנשים יבזבזו זמן בהמצאת הגלגל מחדש.

sexytomato

New member
המ

אני אמה, בת 18, ואני מרגישה כמו ילדה בכיתה א', כי התחלתי ללמוד לכתוב ברוסית. אבל זה כיף. וממש משעמם לי עכשיו אחרי הבגרויות אז כל מה שאני עושה זה לכתוב ברוסית ולתרגל במתמטיקה (מועד ב'). חרשנית. כן, להת'.

Schizo Loverit

New member
אני ../images/Emo13.gif

שמי נופר, בת 15 וחצי. אני מוצאת לנכון לרשום שאני בחורה שמשתדלת להיות נחמדה לכולם. ואכפת לי מאוד מה אנשים חושבים עליי.

natasha89

New member
:)

אני נטשה, בת 17 וחצי ואני סתם אוהבת לקרוא מה אנשים רושמים פה :))

tofil

New member
אניי =]

שרון 14 נס ציונה =] וגם לי אין עוד מה לכתובב... =]

יאללה סולחה!

שמי א',שם בדוי...=))אני בן 19 גר באיזור המרכז עיניים כחולות חתיך לא נורמלי אני עושה עכשיו צ'יפס לפנים!

שניהם ביחד

באמת טעיתי,חתיך הורס. את התיסכולים שלך תפרוק בכל מיני אתרים,לא על כאלה שיותר ממך.

Harpush

New member
לא יודעת כמה אני אכתוב כאן..../images/Emo71.gif

אבל ביינתים אני פה P: חופית בת 14 מכפ"ס. Thats it

stacys mom

New member
פה לפעמים

שם:מיכל גיל:15 כרגע,משעמם לי. אני לא במוגברת ולא מתכננת להיות. אין לי גרוש על התחת. אני מאוהבת ב-mp4 שלי.

MidNight Flame

New member
טוב אז למי שעדיין לא מכיר

מייק, 21.5 (החצי עדיין מצחיק אותי) וכרגע אני מוצא (את הכרית שלי) לנכון והולך לישון מחר מירוץ העיר הלבנה בת"א

Yuval Y

New member
עכשיו תורי?

יובל, בן 32 וחצי, ועדיין מרגיש לעיתים כמו נער מתבגר (ליד הורי). קצת קשה לי לרשום על עצמי... מעבר לכך שלקח לי זמן להיפתח ולקבל את עצמי עם כל מה שיש או אין בי.

mori17

New member
אני =]

שם: מור גיל: 19+ איזה כייף עשיתי היום שופינג וגם לא הייתי בצבא
....ונסעתי יותר מידי
אממ זהו אין לי משהו להוסיף כרגע...
מורי

למעלה