גמני..אח"כ לא ישארו תמונות שאף אחד לא ראה חח
K kelly7i New member 16/7/07 #131 תמיד הכרתי את התמונה הזאתת אר שדני ודוגי שם, בלי השמאלי, מי הוא לעזאזל?
L Lex 1 New member 17/7/07 #209 מיכל ובת אל תודה על התמונות! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif למרות שחלק מהם כבר היו לי אבל קולה כבוד על ההשקעה. ואתם מקבלות 2 חיבוקים - חיבוק לכל אחת טחחח
מיכל ובת אל תודה על התמונות! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif למרות שחלק מהם כבר היו לי אבל קולה כבוד על ההשקעה. ואתם מקבלות 2 חיבוקים - חיבוק לכל אחת טחחח
B butbut New member 16/7/07 #125 חח זה לא שתיכננו את השירשור הזה.. יש עוד פולל תמונות שלא שמנו,כי זה לא שרשור תמונות=] עדיין לא חח=]
B Bleed for Me New member 16/7/07 #143 כן הבנתי את זה אבל יכולן להעביר את זה לשרשור תמונות.. לא נורא,אני אעשה את זה בשבילכן
B butbut New member 16/7/07 #151 ../images/Emo26.gifדני נותן למעריצה לשיר במיקרופון נכון שהייתן רוצות להיות במקומה?
B butbut New member 16/7/07 #159 מה?!?!?!!!?!?!!?XDDDD אם הוא היה נותן לי לשיר הייתה מזייפת אפילו, מכפתלי..זה דני..והוא נותן לי לשיר חחח=] אם הוא בוחר אותך מבין כול הקהל כבר לא אכפת לך אם את מזייפת או שרה יפה חחח XD
מה?!?!?!!!?!?!!?XDDDD אם הוא היה נותן לי לשיר הייתה מזייפת אפילו, מכפתלי..זה דני..והוא נותן לי לשיר חחח=] אם הוא בוחר אותך מבין כול הקהל כבר לא אכפת לך אם את מזייפת או שרה יפה חחח XD
B Bleed for Me New member 16/7/07 #164 זה לא בהוא "בחר בה" היא פשוט הייתה מתחתיו כשהוא הוריד את המיקרופון
L lilosh1212 New member 17/7/07 #166 חחח.. כן אבל בתכלס כן הייתי מרגישה ככה אם הוא היה מביא לי לשיר...
T The Psycho Girl New member 17/7/07 #176 כנ"ל לא חבל כולם יהפכו לחרשים כולל מקפליי ואז הם לא יאהבו אותי
T tzuf jones New member 17/7/07 #177 ממממ.. אניי מרובב ההתרגשותת הייתיי מתההה !! לא הייתי מסוגללת להוציא צלילים מהגרוןן שלי [וזה לטובתו תאמינו לי] P: אהה .. אגב , תמוננה מדהימהה של דניי [לא שישש תמונה של דניי שלא מדהימה , אבלל פסדר] ))))))) =>
ממממ.. אניי מרובב ההתרגשותת הייתיי מתההה !! לא הייתי מסוגללת להוציא צלילים מהגרוןן שלי [וזה לטובתו תאמינו לי] P: אהה .. אגב , תמוננה מדהימהה של דניי [לא שישש תמונה של דניי שלא מדהימה , אבלל פסדר] ))))))) =>