M McFly rullz New member 17/7/07 #325 ייייאאאאאיי תודה רבה על התמונות!!!! אהבתי את דאגי שהוא עושה עם היד--ששששש
L Lex 1 New member 17/7/07 #324 יאאא! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif תודה על התמונות!../images/Emo24.gif
S Simple Girl 182 New member 17/7/07 #343 איזה חמודי טומי בוי..!! יש לו חולצה של נאס"א .. הייתי שם [בנאס"א שבאורלנדו]
M m i c k e y 15 New member 17/7/07 #223 ../images/Emo26.gifלאלה שרצו את ה-MP3 של המחרוזת מהקליפ ששמתי בפינה שלי.. אז הנה זה McFly - Acoustic Medley והבנתי שהיו גם כאלה שרצו את השיר מהקליפ של יילוקארד ששמתי שם.. אז הנה גם הוא Yellowcard - Gifts and Curses enjoy
../images/Emo26.gifלאלה שרצו את ה-MP3 של המחרוזת מהקליפ ששמתי בפינה שלי.. אז הנה זה McFly - Acoustic Medley והבנתי שהיו גם כאלה שרצו את השיר מהקליפ של יילוקארד ששמתי שם.. אז הנה גם הוא Yellowcard - Gifts and Curses enjoy
S SweetLikePoynter New member 17/7/07 #240 למישי יש...*המשך בהודעה* תמונה של הקעקוע של דאגי או של דני בכף רגל? לדאגי אמור להיות כתוב:athlets או משו כזה.. ולדני אין לי מושג מה כתוב... חוצמזה למישי יש את התמונות של הקעקועים של דאגי ברגליים? [הכוכבים] תודה רבה!!!
למישי יש...*המשך בהודעה* תמונה של הקעקוע של דאגי או של דני בכף רגל? לדאגי אמור להיות כתוב:athlets או משו כזה.. ולדני אין לי מושג מה כתוב... חוצמזה למישי יש את התמונות של הקעקועים של דאגי ברגליים? [הכוכבים] תודה רבה!!!
M m i c k e y 15 New member 17/7/07 #247 הנהההההה P: לדני כתוב- "good ef" [שה-ef זה יעני מאמץ -effort] לטום כתוב- "big" להארי כתוב- "bare" ולדאגי כתוב- "athlete's" "מאמץ טוב,גדול,יחף.."ועוד משו חחח
הנהההההה P: לדני כתוב- "good ef" [שה-ef זה יעני מאמץ -effort] לטום כתוב- "big" להארי כתוב- "bare" ולדאגי כתוב- "athlete's" "מאמץ טוב,גדול,יחף.."ועוד משו חחח
M m i c k e y 15 New member 17/7/07 #251 נו כן..אבל כתוב כזה עם ה-S בסוף והפסיק ןמעלה.. אז..כאילו..משו של האתלט? או שזה ברבים? חחח
I Intoxicate My Mind New member 17/7/07 #353 אני לא חושבת שיש בעולם דבר שאני שונאת יותר מכפות רגליים. ><
S sweet shir New member 18/7/07 #608 ../images/Emo45.gif חחח פעם הסתכלתי על הכף רגל שלי.. והתחלתי להילחץ שזה נראה כמו שיבוט חייזרי של משהו XDDDD התחלתי לחפור לחברות שלי שזה נראה כמו איטיXDDDD
../images/Emo45.gif חחח פעם הסתכלתי על הכף רגל שלי.. והתחלתי להילחץ שזה נראה כמו שיבוט חייזרי של משהו XDDDD התחלתי לחפור לחברות שלי שזה נראה כמו איטיXDDDD
I Intoxicate My Mind New member 19/7/07 #620 Been there, Done that XDDD תנסי להניח את הכף רגל על נייר ולעקוב מסביבה עם עט ואז לראות מה יוצא - Now THAT is what i call spooky ><
Been there, Done that XDDD תנסי להניח את הכף רגל על נייר ולעקוב מסביבה עם עט ואז לראות מה יוצא - Now THAT is what i call spooky ><