אעאעאעאעאעע חמוד=]
M m i c k e y 15 New member 17/7/07 #265 ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif
M m i c k e y 15 New member 17/7/07 #266 ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif
L Lex 1 New member 18/7/07 #571 אויי אני לא מצליחה לשמור את התמונות מכאן ../images/Emo7.gif זה שומר לי את התמונות אבל כשפותחים אותם זה לא מראה כלום.. וחבל הארי כל כך שקס שם.. התבאסתי קשות. .
אויי אני לא מצליחה לשמור את התמונות מכאן ../images/Emo7.gif זה שומר לי את התמונות אבל כשפותחים אותם זה לא מראה כלום.. וחבל הארי כל כך שקס שם.. התבאסתי קשות. .
M m i c k e y 15 New member 18/7/07 #582 תנסי ככה תלחצי על התמונה וכשזה יופיע לך תעשי במקלדת print screen [תצלמי ת'מסך] ואז תכנסי לצייר תעשי הדבר ותוציאי[תגזרי-יש ת'ריבוע הזה] רק את התמונה..ככה אני עושה.. ותשמרי אותה ב-JPG..
תנסי ככה תלחצי על התמונה וכשזה יופיע לך תעשי במקלדת print screen [תצלמי ת'מסך] ואז תכנסי לצייר תעשי הדבר ותוציאי[תגזרי-יש ת'ריבוע הזה] רק את התמונה..ככה אני עושה.. ותשמרי אותה ב-JPG..
L Lex 1 New member 18/7/07 #612 בהחלט עזרת! תודה על ההסבר הממצה חחח וההשקעה הרבה! אני יודעת לעבוד עם הצייר חוץ מההעלמת הרקע הלבן עכשיו אני יודעת איך! חחח לא חשבתי על האופציה הזאת אני יעשה את זה עכשיו, ושוב תודה!
בהחלט עזרת! תודה על ההסבר הממצה חחח וההשקעה הרבה! אני יודעת לעבוד עם הצייר חוץ מההעלמת הרקע הלבן עכשיו אני יודעת איך! חחח לא חשבתי על האופציה הזאת אני יעשה את זה עכשיו, ושוב תודה!