שרשור AMA 2009

../images/Emo202.gifשרשור AMA 2009../images/Emo202.gif

היום, ה-22 בנובמבר, ג'נט תופיע בטקס פרסי המוסיקה האמריקאית, שיתקיים בתיאטרון "נוקיה" בלוס אנג'לס בהנחיית ריהאנה. היא תפתח את הטקס עם מחרוזת באורך של 8 דקות במטרה לקדם את Number Ones. הופעות עבר שלה בטקס: 1987: Control 1990: Escapade 1998: Together Again זכיות עבר שלה בטקס: 1987: זמרת הקליפים של השנה בקטגוריית הסול 1987: סינגל הסול של השנה (Nasty) 1988: קליפ הפופ/רוק של השנה (When I Think Of You) 1988: קליפ הסול של השנה (When I Think Of You) 1990: זמרת הפופ/רוק של השנה 1990: זמרת הסול של השנה 1990: זמרת הדאנס של השנה 1999: זמרת הסול של השנה 2001: פרס מצוינות (Award Of Merit) 2002: זמרת הפופ/רוק של השנה בארץ, הטקס ישודר בערוץ !E בין השעות 06:00-03:00. צפייה נעימה!

לצפייה בהופעה -

http://www.youtube.com/watch?v=jI_a7F593JQ מחרוזת של Control, What Have You Done For Me Lately, Miss You Much, If, Make Me ו-Together Again. ההופעה לא היתה מה שציפיתי לה. ג'נט השתמשה בפלייבק ולא רקדה באנרגטיות עקבית. הבגד המכוער היה דומה לשק. חוץ מזה, אני בכלל לא מבין למה היה רק בגד אחד. בכל אופן, בהצלחה ל-Number Ones

צח: רציתי לומר דבר אחד

שג'נט
תודה על הקורס! זה הדירוג שלי לקונטרול: 1. Let's Wait Awhile
אין על בלדות אייטיז! 2. The Pleasure Principle
3. What Have You Done For Me Latley (הדיאלוג בהתחלה
ג'נט חולת כסף הזאת - איז אה נייס טינג פור מי
) 4. Control 5. When I Think Of You 6. Nasty (מיסס גנ'ט ג'קסון איף יו נסטי איזה ישר אדיר!עם כזה מק' נמוך רק מראה את כמה שהאלבום הזה מצויין
!) 7. He Doesn't Know I'm Alive (לחן יפה יש לשיר הזה,אך נופל מהסינגלים.) 8. You Can Be Mine 9. Funny How Time Flies (When You're Having Fun) (השיר היחיד שלא אהבתי באלבום. יש לו לחן יפה,אך המטרה שלו היה להעביר סקס ואווירה כזאת קסומה ואותי הוא משעמם ומעייף. לג'נט יש שירי מיטה טובים יותר
) ודירוג הקליפים: 1. The Pleasure Principle 2. Let's Wait Awhile 3. Nasty 4. What Have You Done For Me Latley 5. Control 6. When I Think Of You (זה הסינגל הכי מצליח שלה מאלבום הזה? משום מה אני פחות אוהב ואני לרוב מיינסטרימי ואוהב את מה שמצליח
) טנקס! ג'נט נתנה גם הופעה מעולה בAMA כזאת מהממת

ג'נט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חחחח י'שרוט.
בים שישי הקרוב, קורס מס' 2 - אל תשכח. והנה ג'נט מבצעת מחרוזת Control ב-Rock Witchu Tour

ההופעה הייתה בסדר.

סך הכל ההופעה הייתה בסדר לעומת שאר ההופעות, אבל מתחת לסטנדרטים של ג'נט. הכיאוגרפיה הייתה ארוכה מדי ומיושנת (שוב פעם ג'יל - נראה מתי היא תעיף אותו),הרשימת שירים כללה יותר שירים ישנים מאשר מהתקופה הישנה (התאכזבתי ש-FeedBack לא נכלל) בנוסף הבגד שהיא לבשה היה מזעזע. בשורה התחתונה היא יכלה לפתוח את הטקס רק עם 'Make Me' בלי כל המחרוזת הענקית והמסורבלת. ביקורת חיובית מה-NY Daily News.

שוב היה טקס טוב,אבל אל תשכח שהופעה

בינונית של ג'נט > על כמעט כול מי שהופיע (וזה לא תקף לגבי הטקס הזה.) וגם גהגא וגיי לו שיחקו אותה.

למעלה