תוכנית חדשה:קייל XY

adi love noa

New member
../images/Emo202.gifתוכנית חדשה:קייל XY../images/Emo202.gif

הסדרה מתארת את קורותיו של קייל, נער מתבגר הנמצא ששוטט על כביש באזור סיאטל עירום, חסר טבור בבטנו ובלא זיכרונות מעברו. בני משפחת טרגר אוספים את הנער ומעניקים לו בית חם. בעזרתם הוא מתחיל להיזכר בחלקים החסרים בחייו ומנסה להבין מיהו ומהיכן הגיע. ניקול טרגר, אם המשפחה, היא פסיכולוגית במקצועה. היא מסייעת לו ללמוד דברים פשוטים, כגון לדבר ולאכול, ועוזרת לו להשתלב בחברה מפני שקייל דומה לתינוק, ואינו יודע כיצד עליו להתנהג בחברת בני אדם. ככל שהוא מגלה פרטים מזהותו האמתית, כך עברו נראה מסתורי ומסוכן יותר. קייל מגלה כי הוא ניחן ביכולות מיוחדות שאין הוא מסוגל להסבירן. כעבור זמן מה גם אחרים מתחילים להתעניין בו וביכולותיו המיוחדות, ובהם סוכנים רעים של ארגון מסתורי. בארצות הברית הסדרה משודרת ברשת ABC ולפי מה ששמתי היא די מצליחה וביינתיים יש שתי עונות.

adi love noa

New member
../images/Emo11.gifברוס תומאס-סטפאן תרג'ר../images/Emo11.gif

אין כ"כ מישע על הדמוייות כי אני לא ראיתי את הסדרה קודם ולא מצאתי שום אתר בעיברית עליה אז בייניים תסתפקו בתמונות.

danielle23

New member
נשמע מענין! מקווה שלא יהפוך לטלנובלה קיטשית..

אחרת זה פשוט יהרוס. מצפה לראות
תודה

danielle23

New member
חח הספקתי לראות רק את הנושא../images/Emo3.gif

עכשיו אני מסוקרנת =] חח

adi love noa

New member
ז גם מה שאני חשבתי שראיתי את התמונה.

היא קצת הזכירה לי בתמונה את לייב טיילור,אבל ראיתי תמונות אחרות והיא לא ממש דומה לה.

adi love noa

New member
מידע:

הפרק הראשון ישודר היום בשעה 9:15 לעונה הראשונה יש 22 פרקים,אני אפתח בערב שרשור פרק וגם אשתדל למצוא תמונות נוספות. זו נשמעת סדרה מאוד מעניינת ואני מקווה שהיא תמלא את החור שמדיום השאירה... צפייה מהנה

adi love noa

New member
תיקון:

לעונה הראשונה יש רק עשרה פרקים ובעונה השנייה יש ביינתים שמונה פרקים...

למעלה