תחרות המאמרים הגדולה יוצאת לדרך

chayahd99

New member
../images/Emo202.gif תחרות המאמרים הגדולה יוצאת לדרך ../images/Emo73.gif

בימים האחרונים הצלחנו להגדיר יחד רשימת נושאים מכובדת עבור מאמרים לפורום. הרשימה סודרה לפי קטגוריות ונמצאת כאן. שימו לב שאת חלק מהקטגוריות ניתן להרחיב ולראות את תתי-הקטגוריות. הקישור הוא לדף המאמרים במערכת הפורומים החדשה מכיוון שבמערכת הישנה הקטגוריות לא מוצגות כראוי. נצלו את ההזדמנות להתחיל להכיר את המערכת החדשה שמתוכננת בקרוב להחליף את המערכת הקיימת. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף עוד קטגוריות ונושאים שלדעתם חסרים (ואני בטוחה שיש עוד הרבה).
עתה, אנו מוכנים להתחיל את התחרות. תוכן המאמרים המאמרים לתחרות יכולים לעסוק בכל נושא שקשור לעבודת טלאים. זה יכול להיות נושא ראשי יחסית כאשר המאמר מסכם את הנושא בכלליות וזה יכול לעסוק בנישה מצומצמת וממוקדת ביותר. כמובן שניתן להגיש יותר ממאמר אחד בכל נושא וגם אם מישהו כבר כתב מאמר בנושא מסוים אתם מוזמנים לכתוב מאמר נוסף שהרי כל אחד ייצא אחרת וכל אחד יתרום לקורא עוד פרטים חשובים. אין דרישה לאורך מינימאלי, אך מומלץ שהמאמר יהיה לפחות באורך חצי עמוד. את המאמרים יש להכין כקובץ Word, אפשר ומומלץ לכלול תמונות. המאמרים יעברו עריכה בסיסית על ידי. איך זה עובד
התחרות מתוכננת לחזור על עצמה בסבבים עליהם אני אודיע בכל פעם. הסבב הראשון יחל היום. הגשת מאמרים לסבב זה תתאפשר עד יום שלישי 10/06/2008. מאמרים שיתקבלו אחרי תאריך זה ישתתפו בסבב הבא. את המאמרים יש לשלוח אלי במסר אישי (לבחור אפשרות של צירוף קובץ). אני אעלה את המאמרים למערכת הפורומים בצורה אנונימית. ביום חמישי 12/06/2008 אני אפרסם קישורים לכל המאמרים שנשלחו עבור סבב זה ואנו נערוך הצבעה בה כל אחד מן הגולשים יוכל לבחור מאמר אחד שלדעתו הכי מוצלח. כמובן שאסור לכותב המאמר להצביע עבור המאמר שלו אך הוא יכול להצביע עבור מאמרים אחרים.
הפרס הגדול
כותב המאמר הזוכה יזכה בהאדמה בפורום לשבוע אחד. מה זה האדמה? שם המשתמש הופך אדום כך שהוא מודגש בפורום ומבליט כל הודעה שתכתבו ואתם תהיו מפורסמים
אחרי התחרות, אני אעדכן את שמות הכותבים במאמרים השונים כך שכולם יקבלו את הקרדיט המגיע להם. אם יש שאלות או משהו בכללים שאיננו ברור, תרגישו חופשי לשאול
בהצלחה לכולנו

למעלה