תחרות הסירטונים- הזוכה הגדולה

always be me mc

New member
../images/Emo202.gifתחרות הסירטונים- הזוכה הגדולה../images/Emo106.gif../images/Emo70.gif

כן כן הגיע הזמן לחשוף בפניכם את התוצאות.... אז במקום השלישי הגיע הסירטון של סיוון על "מי הבוס?" *מחיאות כפיים* כל הכבוד לה!
שמעו למרות המיקום זה בהחלט אחד הסירטונים הכי יפים שעשו על אליסה!!! ועל כן מגיע לסיבוש הרבה כבוד!
ברכותי סיבוש שמעי גם חביבת הקהל זה משהו
המ.. ותזכירו לי לחשוב על פרס לילדה המדהימה הזאת(סיוןןןןןןןן
) במקום השני טוב.. אני עם הסירטון על אליסה עם השיר של בריטני ספירס
באשר למיקום נחמד לי.. אני מוותרת על הפרס
וזהו נעבור למקום הראשון(אני לא שווה חפירה
) ובמקום הראשון- האם חזיתם את זה? האם ידעתם את זה? הסירטון שזכה להכי הרבה קולות הוא הסירטון המקפיץ, מפוצץ בקרבות, הסירטון פייטר של גברת נטלי פכט!
(שתמונה ממנו מצורפת פה) נטלי יקירתנו תזכה בע"ה לדיסק מלא סירטונים יפים של אליסה שאני אצרוב ואפרמט כך שיתאימו לצפייה ב-DVD
אז יש לך למה לצפות
וכמו באירוויזיון ששרים שוב את שיר המנצח אני שמה פה שוב את הסירטון שלה כדי שתזכרו בכמה טוב הוא היה! http://www.youtube.com/watch?v=xzeR-tzP_b4 ושוב כל הכבוד נטלי! אגב גם אם לא ניצחתם תמיד יש את שנה הבאה

always be me mc

New member
אגב הפרצוף העצוב יצא לי בטעות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה כמובן אמור להיות->

תודה ל...

תנו לי רגע להרגיש כיאלו זכיתי באוסקר ...חחח תודה: ל ה' להורים שלי שהביאו אותי עד הלום למשפחה שלי למנהלת האהובה עלי וחברה טובה שעוזרת בכל רגע שאני צריכה גליה ל לחברי הפורום המדהים הזה לפורום עצמו שנותן לי סיבה להכנס כל פעם מחדש וכמובן לאליסה שנותנת לי השראה וכח לעשות סירטונים עליה

always be me mc

New member
הקהל וגליה מתרגשים..הם מתחילים לבכות../images/Emo7.gif ו:

למחוא כפיים
כל הכבוד על הנאום המרגש נטלוש

spelling

New member
נטליייייייייייי../images/Emo2.gif

כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדד איזה יצירתית!!!!!!!!!! מקדיש לך צהלול... קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולוווווווווווו....

למעלה