תחרות הסירטונים של חברי הפורום

always be me mc

New member
../images/Emo202.gifתחרות הסירטונים של חברי הפורום../images/Emo106.gif

כן כן הגיעה התקופה והגיע הזמן לפצוח בתחרות לכל אלו שאוהבים לא רק להכניס את אליסה לתוך סירטוניהם אלא גם לעשות סירטונים שלמים המבוססים סביב אליסה או אחת מהדמויות אותה היא מגלמת. בשלב ראשון בתחרות זו כל אחד הרוצה להשתתף מציג בפנינו סירטון(קישור+הסבר קצר), אחד בנושא אליסה/פיבי/סמנת'ה ואטאבר..שאיתו הוא רוצה להתמודד ושוב יש להדגיש מותר להתמודד רק עם סירטון אחד אז בחרו בחוכמה הגשת המועמדות של הסירטונים עשויה להימשך עד שבועיים או פחות(כדי לתת מקום גם לאלו שעוד לא עשו לעשות) ויש מקום לציין שאחרי שנסיים את השלב הראשון(של ההצגה) אז באמת נתחיל לתקתק דברים. כעת ניתן לכם מניע להשתתף בתחרות: לא רק שזה כיף ותוכלו להתגאות בסירטון שלכם אלא גם חשבתי על פרס נחמד מאוד עבור המנצח שהוא דיסק עם כל הסירטונים של כל המתמודדים+ כמה סירטוני פיבי יפים שיש לי(דרך חברים אלה או אחרים ביו טיוב וגם מאתרים), והכל אבל והכל יהיה צרוב במיוחד עבור צפייה ב-DVD כך שתוכלו להנות מכל הסירטונים על המסך הגדול(בהנחה שלכם לא כמוני יש מסך טלוויזיה גדול יותר מזה של המחשב חח) אז הכל ברור הכול מושלם? יופי
יאללה בואו נתחיל
התחרות הגדולה יוצאת לדרך

always be me mc

New member
../images/Emo202.gif הנה הסירטון שלי+הסבר:

טוב כיוון ש-Your Beautiful כבר איננו קיים על המחשב שלי ואי אפשר לשים אותו על דיסק בחרתי בדבר הטוב הבא או בסירטון הטוב הבא אם תרצו חח זהו סירטון אומנם עם תמונות סטילס אך ממש התחברתי אליו ולמדתי לאהוב אותו עם הזמן אז החלטתי להתמודד איתו. בסירטון רואים תמונות סטילס של אליסה מכל הסדרות המהותיות לדעתי שבהם הופיעה(מי הבוס, מלרוז פלייס, אי הפנטזיות, מכושפות) והוא עם השיר של בריטני ספירס- I'm Not A Girl, Not Yet A Women שלדעתי משקף מאוד טוב את תקופת המעבר של אליסה אז זהו. הנה הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=yr_jLN1mQvk ואני מקווה שתאהבו אותו מספיק ותצביעו לי

always be me mc

New member
ובניגוד לכותרת לא רק חברי פורום יכולים להשתתף

פשוט קצת מיהרתי אבל דעו שזו טעות חח כי כולם יכולים.

בהצלחה לכל המשתתפים../images/Emo70.gifמקווה שתהנו מהתחרות

ושתמיד תזכרו-כולם מנצחים בדקה שהם שולחים סרטון-חח..
וכל הכבוד על הרעיון

הסירטון שלי

בהתחלה התלבטתי בין שלוש סירטונים 1. פיבי באנשי 2. אליסה "אחת מיליון" 3. והסירטון שאני אומרת להגיש לכם אותו כמועמד. והוא על קרבות של פיבי נגד הרעים למיניהם ממכושפות חוץ מקטע אחד שלא נחשב ממש לקרב ונגד רגע שתראו את הסירטון תבינו לבד.והסירטון הוא עם השיר של כריסטינה אגילרה "Fighter" מקווה שתאהבו אותו ותבחרו בו http://www.youtube.com/watch?v=xzeR-tzP_b4

always be me mc

New member
אוי זה היה טוב../images/Emo70.gif

שכחתי עד כמה זה היה טוב אבל עכשיו נזכרתי!
מה שאומר שהבחירה תהיה מאוד קשה חח כך שמזל שיש עוד זמן לפני הסיבוב הבא

spelling

New member
אממ כמה שאלות...

עד מתי אפשר לשים לא הבנתי חח וזה סרטון שאני חייב לעשות או אפשר גם משהו שמאוד מצא חן בעיניי ביוטוב? ונטלי את יכולה לשלוח לי במסרים את הסרטון של הבאנשי?מלא זמן חיפשתי ולא מצאתי על זה!

always be me mc

New member
שבוע-שבועיים

אני רוצה לראות קודם קומץ של אנשים משתתפים לפני שאני אסגור את החלק של המועמדויות וברור שזה סירטון שעשית בעצמך. אי אפשר לקחת סירטון של מישהו אחר ולצפות לנצח עם זה. אין פה שום חוכמה וגם לא מגיע פרס על זה. אז זהו חח

הסרטון שלי לתחרות......./images/Emo202.gif

טוב הסבר קטן על הסרטון שלי שקיבלתי עליו הרבה ביקורות טובות.... הסרטון שלי הוא בעצם סרטון תמונות סרטון תמונות על אליסה במי הבוס..? ובחרתי את התמונות הכי יפות שלה מהסדרה הזאת... וכמובן בחרתי שיר שאני חושבת שהוא נורא מתאים... קוראים לשיר if i let you go של הבקסטירט בוייז שיר ממש מדהיםםם שלפי דעתי הוא נורא מתאים לתמונות ששמתי... אז הנה הוא הסרטון http://www.youtube.com/watch?v=9vhCRw_UDBQ תהנו....
ותצביעו

למעלה