תכנון שבועי!

../images/Emo202.gif תכנון שבועי!

כאן אתם אמורים לכתוב מה מתוכנן לכם בכל יום משבוע הבא:) ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- סעו

JumpInTheFire

New member
בלאגן שלם

אני לא יודעת ימים עדיין. באופן כללי זה נסיעה לת"א, לפגוש חברה מפ"ת, השתלמות אמבולנס, עוד משהו עם חברה אחרת, לימודים ועבודות לבית הספר

Shirley808

New member
../images/Emo191.gif

ראשון- עכשיו אני בבית, ובשעה 13:45 אני צריכה לבוא לבית הספר לשעתיים של ביולוגיה. אחר הצהריים אני אלך לסופר כי אמא שלי ביקשה ממני לעשות קניות, בערב אלך לחדר כושר ואחליף גם פיג'מה אחת ב"דלתא" במרכז (איפה שהחדר כושר). וגם אני איפשהו צריכה לדחוס מקום ללמוד חקירת פונקציות
שני- יש ביה"ס. שעה ראשונה ספרות ואז 3 שעות חופשיות (כמובן אם השביתה תימשך). בשעה החופשית יש לי שיחה עם היועצת ואז בצהריים יש שעתיים ערבית. אני אצטרך להתחיל ללמוד למבחן בביולוגיה. שלישי- חדר כושר ובינתיים אין תכנונים... רביעי- הולכת עם ידיד שלי לנמל ת"א, ולומדת למבחן בביולוגיה. חמישי- לומדת למבחן בביולוגיה ואחר הצהריים הולכת לפסיכולוגית
שישי- מבחן בביולוגיה
שבת- לא יודעת עדיין...

b a t e l 1 8 2

New member
אז ככה:

ראשון-עבודה שני-עבודה שלישי-ירושלים רביעי-עבודה חמישי-עבודה שישי-מנוחה שבת-מנוחה צפוי שבוע משעמם:p

InBaR 85

New member
../images/Emo69.gif

ראשון- הלכתי לשעתיים של הרצאה משעממת בבית ספר
שני- אמ,כלום. שלישי-כלום גדול. רביעי-שום דבר. חמישי-נאדה. שישי-כנראה לעזור לסדר את הבית.. שבת-נוסינג.

tamaguchi girl

New member
אני :]

כאן אתם אמורים לכתוב מה מתוכנן לכם בכל יום משבוע הבא:) ראשון- /עבר/ שני-/עבר/ שלישי- 2שעות ראשונות בבי"ס, עבודה, פעולת שכב"צ, פעולה עם המדני"ת החדשה. רביעי- ישיבת מדריכים, חוג ציור. חמישי- עבודה, ביקורת אורתודנט, מנוחה :) שישי- ביקורת רופא עיניים, מנוחה :) שבת- השלמת שעות שינה לכל השבוע..

למעלה