תמונות - כתבות - ראינות

Redemption Song

New member
תמונות חדשות של ורד

אז כמו שהבנתם, או לא, אני מנהלת את הפורום של הסדרה "אולי הפעם" ויש לי תמונות חדשות של ורד משם.. הנה כמה

י ו צ ו ר

New member
לורד יש אהבה חדשה!!!

/images/archive/gallery/663/352.jpg ורד פלדמן צילום: אמיר מאירי הפעם זה זה ורד פלדמן, דריה מ"האלופה" מצאה אהבה על סט הצילומים של סדרת הדרמה "אולי הפעם", שפשוט ג'לל על הזמן דפדף ברכילות יפעת הללי 8/1/2007 13:01 מסתבר שלא רק מאחורי הקלעים של הצגות חנוכה, להלן פסטיגל ו"שיר נולד", ניתן להכיר את האהבה הבאה (עיין ערך יודה ונינט, או אם תרצו, שירה וילנסקי וארז קפלן), אלא שגם על סט הצילומים של סדרות דרמה זה קורה. עובדה. זה קרה לורד פלדמן. פלדמן, אחת שאתם מכירים בעיקר בזכות תפקידה כדריה זליג, חברתו של ג'ו סוויד בטלנובלה "האלופה" ועכשיו מככבת בסדרת הדרמה החדשה "אולי הפעם" לצד השחקן ירון בורובינסקי, שמשחק איתה באותה סדרה ממש וביחד הם מטפחים זוגיות יציבה כבר חודש וחצי. השניים, פלדמן את בורובינסקי, הכירו לפני מספר שבועות על סט הצילומים של הסדרה, היה ביניהם קליק, היא הזמינה אותו לבירה, הוא אמר לה כן, הם מימשו את זה ומשם הכל היסטוריה.

Summer moved on

New member
סרטון נחמד עם הרבה ורד:]

שגם מדברת על ירון והוא עליה.. http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/527/883.html

Summer moved on

New member
ועוד../images/Emo122.gif

כתבה+ וידאו+ תמונות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349826,00.html

Summer moved on

New member
זה כבר הפך לשרשור כתבות וזה?

בכל אופן, ורד לא ממשיכה לאלופה 2.. אמרו עכשיו בגיא פינס... גם יוסף לא..

Summer moved on

New member
מבאס, הא?

מעניין למה.. אולי לא הרשו לה בגלל שהיא חתמה חוזה עם YES? או שפשוט בגלל העומס?...

Redemption Song

New member
הכל יכול להיות.

אבל זה גם טוב, ככה ורד תוכל לשחק בדברים קצת יותר רציניים מטלנובלה, ולא יזכרו\יזכירו אותה בכל מקום כדריה מהאלופה.

Mayoosh5

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אז איך אני אראה את ורד!? אין לי יס!!!! אוף כל כך חיכיתי לזה..! אני נשבעת לכם שהייתי רואה האלופה רק בשביל ורד! הבנתי שזאת סדרה מפגרת ואין לי מה לראות אותה, ואז אמרתי שורד שם, ולא יהיו לי הזדמנויות קרובות לראות אותה משחקת אז אמרתי שבשבילה אני אראה
אוף.

Summer moved on

New member
באמת מבאס..אבל עוד מעט עולה

האקסית המיתולוגית, שזה בערוץ 2, ובטוח היא תשתתף בעוד הפקות..

למעלה