פינה ללא שם

kati666

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo106.gif../images/Emo131.gifפינה ללא שם ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כלומר-יהיה לה שם...אבל אתם תציעו אותו
.
אז ככה, זו פינה שהיתה כבר-אבל משום מה love bem כבר לא כותבת בפורום [היא לא כותבת בכלל.גם בקומונה שהיא מנהלת] ואני לוקחת את הפינה.
מזכירה לכם איך זה הולך- נבחר שיר,אתם מדרגים אותו,מה דעתכם עליו,מה הוא מזכיר לכם וכו'.
בכול פעם שאני אפתח שרשור אני אגיד לכם כמה נתנו יחד לשיר הקודם-כלומר ציון כולל כזה מכולנו. ואפשר לדרג בחצאים.לדוגמה לתת 8 וחצי וכאלה.מה שבא ^^ אחרי שחפרתי...
.
השיר שבחרתי הוא Hang em hig. הוא הראשון שהעפנו בחוליה החלשה.מענין אותי למה ^^
דרגו את השיר מ1 עד 10:
בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?:
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?:
זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?:
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?:
יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?:
יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?:
האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^:
ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?:
פסקול-לאיזה סרט?:

michmichonet

New member
שלי

דרגו את השיר מ1 עד 10: 8 בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?:כן המשפט המועדף בשיר:The angels just cut out her tongue זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?: אבריל לאבין זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?:דה יוזד שם השיר מתאים לתוכן שלו?:לא ממש האם השיר מתאים לאופי הדיסק?:נראה לי יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?:יש לו כבר קליפ, לא? יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?:חברה שלי האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^:לא ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?:אין לי שמץ פסקול-לאיזה סרט?: בחזרה לעתיד 3

אוי קטקט, מזל"ט ../images/Emo3.gif../images/Emo126.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 10!
בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?: דה
המשפט המועדף בשיר: Well, I've got something to say
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?: יודה סעדו
זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?: MCR
שם השיר מתאים לתוכן שלו?: כה, חושבת.
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?: יאאפ
יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?: משו במערב הפרוע חח? אבל זה סתם טיפשי, אז לא יודעת
יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?: לא.
האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^: אממ.. לא.
ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?: שמעתי ראיון שג'ר אמר שהוא יעדיף לבצע את השיר הזה על שיר אחר, כי הוא יותר 'כיפי לביצוע'.
פסקול-לאיזה סרט?: משו כמו "קיל ביל".

love mcr

New member
אויי מתה על השיר

דרגו את השיר מ1 עד 10: 10! בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?: מאוד המשפט המועדף בשיר: אממ..אין לי כוח לכתוב זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?: אני חושבת שהוא ממש מתאים לקול של ג'ר זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?: MCR! שם השיר מתאים לתוכן שלו?: אממ..אממ..אממ.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?: כן...טיפה שונה אבל כן יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?: לא..אני יחשוב על משהו!!! יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?: אני לא חושבת שאני שומעת אותו..אני פשוט שרה!! האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^: אממ..לא יודעת..לא מבינה כל כך תמילים ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?: צריך לשאול אותם=\ פסקול-לאיזה סרט?: אממ..לאא יודעת..הרבה..חיחי

אניייי

דרגו את השיר מ1 עד 10: 10 בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?:כן! המשפט המועדף בשיר:Shotgun sinners Wild eyed jokers Got you in my sights זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?:גרין דיי שונאת זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?:חוץ ממי כימיקל אמ פרום פירסט טו לסט שם השיר מתאים לתוכן שלו?:life gun האם השיר מתאים לאופי הדיסק?: כן יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?:כן יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?:כן האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^:כן בערך בזה שהוא אומר שהוא כאילו כאן רק בגלל האקדח גם לי זה בעצם אותו הדבר רק לא אקדח אלא משו אחר ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?:שהוא שיר נחמד פסקול-לאיזה סרט?: מישחקי ילדים

rebel girl

New member
אני אוהבת את השיר הזה...=)

דרגו את השיר מ1 עד 10: כרגע 10 שיר מעולה לדעתי בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?: מאוד,אני מאוד מתחברת אליו והלירקס ממש יפים המשפט המועדף בשיר:The angels just cut out her tongue Call her black Mariah זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?: כנראה ג'יימס בלאנט (אם מורידים את ה-נ' בבלאנט,יוצא בלאט =/ איזה לא קשורה אני) זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?: אמ...לאיודעת...שאלה מכשילה שם השיר מתאים לתוכן שלו?:לא נראה לי,עוד לא מצאתי קשר... האם השיר מתאים לאופי הדיסק?:מאוד מתאים יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?:תשאלו את מארק יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?:יש משהו בשיר הזה שמזכיר לי מישהו,אבל לא כל השיר. האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^:קצת,עם השורה: The angels just cut out her tongue כי אני אף פעם לא מצליחה להגיד את מה שאני רוצה,אני שתקנית מידי ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?:לא יודעת,תשאלו אותם פסקול-לאיזה סרט?:לא מתה על סרטים...כמעט לא רואה אותם,אני מעדיפה ספרים

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?: כנראה ג'יימס בלאנט (אם מורידים את ה-נ' בבלאנט,יוצא בלאט =/ איזה לא קשורה אני)

L 0 L

New member
אני

דרגו את השיר מ1 עד 10: 5 בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?: נחמד המשפט המועדף בשיר: The angels just cut out her tongue Call her black Mariah Would I lie to you? That girl's not right in the brain זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?:אבריל לאבין זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?:לא יודעת שם השיר מתאים לתוכן שלו?: אמ לא יודעתת האם השיר מתאים לאופי הדיסק?: כן יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?: לא יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?: כן אותי האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^: לא ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?:אממ שהוא נחמד פסקול-לאיזה סרט?: אממ לא יודעת איזה שהוא סרט פעולה

Grief Euphoria

New member
Mine. ../images/Emo187.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 9 בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?: כן המשפט המועדף בשיר: Throttle the ignition אני גם אוהבת את הדוהה לשחור (fade to black) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?: אבריל לאבין. לא סובלת אותה (מבלי להעליב אף אחד.) זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?: אני מרוצה עם הביצוע של Gee שם השיר מתאים לתוכן שלו?: לא ממש... מישהי כאן הציעה life gun, נישמע קצת יותר מחובר. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?: אני מניחה שכן, לא שמעתי את כל השירים שבדיסק יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?: מיסבאה במערב הפרוע (?) (האמת, גם השיר prison מזכיר לי את האסוציאציה הזאת.) יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?: לא ממש האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^: He's just making me be more energetic :) ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?: אל"מ. חד וחלק. אני חושבת שהם מרוצים, למה שלא יהיו?
פסקול-לאיזה סרט?: ארר... בחזרה לעתיד 3.

שיר יפיפה!!!

דרגו את השיר מ1 עד 10:9
בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?:כן..
המשפט המועדף בשיר:The angels just cut out her tongue Call her black Mariah Would I lie to you? That girl's not right in the brain |פטישזמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?:אבריל לאבין
היא עשתה מספיק קאברים גרועים...
זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?:שישאר של MCR...
שם השיר מתאים לתוכן שלו?:אממ...נראה לי שכן...
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?:כן
יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?:כן!זה הולך ככה: הלהקה נופלת לתוך הגיהנום באמצע ההופעה ואז הם מטיילים שם ורואים כל מיני אנשים שהגיעו לשם והם מספרים עליהם ועל מה שקרה להם (לפחות לחלק) בשיר...
יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?:אממ...זה מזכיר לי סרט.."הרי את מחושפת לי"..לא יודעת למה..
האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^:לא יודעת..אני צריכה לדעת למה מי שכתב התכוון *אהמניתוחאהמ* ואז אני אחשוב על זה
ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?:אני חושבת שהם אוהבים את השיר...אבל רק רגע...אני אשאל אותם... *מייקי!ג'רארד!פראנקי!ריי!בוב! מה אתם חושבים על Hang 'Em High?*
פסקול-לאיזה סרט?:לא יודעת...לאיזה סרט שקשור לגיהנום..

O L g i T

New member
להלהלה

דרגו את השיר מ1 עד 10:
10 בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?:
הוא אחד האהובים עלי המשפט המועדף בשיר:
"'Cause she's got nothing to say" כי אני אוהבת את הקול שלו כשהוא שר את זה ו "Would I lie to you? That girl's not right in the brain" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?:
המפ HIM
זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?:
אין לי מושג =| שם השיר מתאים לתוכן שלו?:
לא ממש.. לא יודעת האם השיר מתאים לאופי הדיסק?:
מאוד! יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?:
לא... אני גרועה ברעיונות יצירתיים יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?:
לא במיוחד.. רק התחרפנויות עצמיות בחדר האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^:
עם המילים לא.. לא יודעת ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?:
פעם הבאה שאני אצל פרנק אני אשאל אותו... פסקול-לאיזה סרט?:
הממממממממממממ לא יודעתתת ><

Sweet Revenge

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo3.gif

פראנק נראה בתמונה כמו הילדים המפגרים האלו שמנסים לתפוס טיפות גשם לפה.. חחחחחחחחחחחחחחחח עזבו.

Shusha Chan

New member
באיחור ^^;

דרגו את השיר מ1 עד 10: 8.5 בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?: מאוד. מאוד מאוד. המשפט המועדף בשיר: כל הפזמון. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?: בריטני ספירס, מריה קארי, כל הראפרים למיניהם, ו... אממ.. אתם הבנתם את הפואנטה. זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?: אממ... דה יוזד?... שם השיר מתאים לתוכן שלו?: אני בכלל לא הבנתי על מה השיר מדבר. באמת שלא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?: אופי הדיסק?... אין לי מושג. אין לי את הדיסק XD יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?: אני מוכנה לזרוק רעיונות אם צריך אבל לדעתי מין קטעי בלט מהירים כאלה כמו שעשו בהלנה (ולהוסיף איזה סכין ביד של הרקדנית) יכול להיות מתאים. יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?: לא. האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^: אין לי מושג על מה הוא מדבר בכלל XD ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?: אממ... שהוא טוב, אני מניחה. פסקול-לאיזה סרט?: לדעתי הוא לא ממש מתאים להיות פסקול לסרט אלא שיר נושא לקליפים. תסלחו לי שאין תשובות שנונות/מצחיקות. המוח שלי תשוש.

יאצוק

New member
זה השיר הכי יפה בדיסק.../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

באמת למה העיפו אותו
דרגו את השיר מ1 עד 10: 10! בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?: מאוד. המשפט המועדף בשיר: לאדעת, יש כל כך הרבה. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?: בריטני ספירס :S זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?: אממ... אולי פאניק אט דה דיסקו
שם השיר מתאים לתוכן שלו?: כן. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?: בערך. יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?: לא. יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?: לא... האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^: לא מזדהה כל כך. ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?: לדעתי הם חושבים שזה שיר עמוק, ובגלל זה הם מבצעים אותו בצורה מדהימה כל כך. פסקול-לאיזה סרט?: לשום סרט.

Gun it while I'm holding on

דרגו את השיר מ1 עד 10: 11 בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?:מאוד!!!! המשפט המועדף בשיר:That girl's not right in the brain זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?: הילארי דאף זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?: מיי כמיכל.. וחוץ מהם.. נמנמנ...אין לי מושג.. שם השיר מתאים לתוכן שלו?: כן...כנראה יש בו מסר מאוד מתוחכם האם השיר מתאים לאופי הדיסק?: כמובן! יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?:כן... יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?:גורם לי לחשוב על מהשפט "תמישו בלעדיי... אני לא יכלה יותר"(עיפות אחרי שיעור ספורט ועוד צריך לעלות על ההר...) האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^:נמנמ.. אני אצתרך לחשוב על זה ומה נראה לכם שחברי הלקה חושבים על השיר?:כמו שהם יודעים שבכל שיר יש כל מיני בוטים ומשמעויות מתוחכמות וצריך לדעת אנגלית ממש טוב כדי להבין את הכל.. אהה לא... את זה אני חשבתי.. פסקול-לאיזה סרט?: מהיר ועצבני הארי פוטר(יכול להיות נחמד לא...?)

EnchantedS

New member
נה נה נה נה נה נה נה

דרגו את השיר מ1 עד 10: 9. אני ממש אוהבת את השיר אבל הוא לא אחד האהובים עליי של MCR. בסך הכול-השיר מוצלח לדעתכם?: כן......... המשפט המועדף בשיר: DON'T STOP IF I FALL AND DON'T LOOK BACK זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה שהם יעשו קאבר לשיר?: מרייה קארי או ג'ניפר לופז. מצד שני, זה היה יכול להיות מאוד מצחיק
זמר/זמרת/להקה שאתה חושב שהוא היה מבצע את השיר בצורה הטובה ביותר?: לא צורה הכי טובה, אבל הייתי רוצה לשמוע את אוונסנס עושים קאבר לאיזה שיר של MCR..... שם השיר מתאים לתוכן שלו?: אני חושבת שכן
. המממ מדברים שם על נקמה או משו חח.... *על שולחן הניתוחים ומהר!* :) האם השיר מתאים לאופי הדיסק?: מאוד. יש לכם רעיון לקליפ בשבילו?: לא
יש משהו/מישהו/אירוע שהשיר מזכיר לכם?: הממ הממ גם לא... האם אתה מזדהה עם שיר זה?פרט נמק והסבר ^.^: אם הייתי מבינה קצת יותר על מה הוא, זה היה בטוח עוזר לענות על השאלה הזו.... ומה נראה לכם שחברי הלהקה חושבים על השיר?: חכו שניה.... יואו ג'ר!!! מה אתה חושב על השיר?!.... *ליחשושים* הוא אמר שהוא פצצות לגבות סבבה אגוזים. פסקול-לאיזה סרט?: הממ משו על המערב הפרוע?...

למעלה