מעב"ר חדש

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר חדש

מה עשיתי בשיעורי רכיבה כיף לי לראות את השרשורים האלו, לאחרונה הם ממש מוצפים יחסית.

shirli0811

New member
מעב"רר.....

מממ, רכבתי על בנצי
ששמנמן.. ממ, לא היהה משהו מיוחד ממש..:|| עשינו בערך חצי שעה עבודת קרקע.. קפצנו איקסים מגעיליים שכמו שעודד אוהב כל איקס היה בדיוק בשלוליות [כל המגרש יהיה יבש תיהיה שלולית והמכשולים ליד השלולית..למה.!?כדאי שיהיה "כיף" ליפול] ממ,, בנצי הלך לא הכי טוב במתג.. משך ראש למטה וכו', ככה הוא בדררך כלל כל יום שלישי.. מבאס :(( נכנס די נחמד לאיקסים..וזה, חוץ מקטע שלא קמתי איתו והייתי ממש אבל ממש קרובה להכיר את השלולית מקרובב :|| אבל בסוף הצלחתי להתייצב..ומזל כי היה גם ככה קר.. היה כמה קורות מנחות ובסוף שלהם איקס שבין כל קורה צריך 2 צעדי קנטר.. הוא נכנס אליהם טוב..אפילו חשב שהקורה הראשונה זה קפיצה וקפץ.. ויותר מזה הרגשתי שהוא קופץ וקמתי איתוו :]] זה שיא בשבילי לקום עם הסוס בדיוק בזממן (((= מממ, וזהו הליכת קירור.. לא היה משהו מעניין ולא משעמם..:||

shirli0811

New member
עוד שני שיעורים מאז..:|||

יום חמישי- היתיי אמורה לרכוב על גולה
וחיכיתי לה וזה, ואז היא הייתה לחוצה ומטומטמת..:(( אז עליתי בסוף על שוג, התחלנו חימום דראסז' וזה.. ואז עודד רצה לקפוץ ולא רציתי איתה כי אחרי הנפילה בניר דוד עדיין הגב שלי כואב, ואין לי בטחון לקפוץ אז לא חשבתי שזה יהיה מתאים לקפוץ עם סוסה שמסרבת תמיד נכון..?! :||||| אז בסוף אני ועודד עשינו קוודא אחד לשני הוא הקפיץ תקבוצה אני לא קפצתי וירדתי באמצע השיעור :||||| לא היה נחמד בכלל..!!!! אח"כ סוף השיעור הרצאה מעודד למה אני כן צריכה לקפוץ, למה היה לו מבט שהוא עומד לרצוח אותי בגל שאני לא רוצה לקפוץ עם שוג, על זה שלא לעניין להפסיק אימון באמצע וכו'.. ברור שאחרי השיחה איתו התחרטתי שהפסקתי את השיעור אבל בקטנה, אולי זה מה שהיה צריך לקרות משמיים בשביל שאני אכניס את עצמי לאימון בצורה הרבה יותר רציננית.. אחרי אתמול באמת שלקחתי ברצינות את מה שהיה ומקווה לחזור לקפוץ, ואם ייצא גם עם שוג ;)).... היום-יום שישי :)))) רכבתי על בנצי השמשמן
שיעור דראסז', שלא היה לי שיעור כ"כ טוב מאז שעודד טס עם הקמיאלים.... התחלנו קצת הליכת עבודה וזה, בנצי למד להיות מכונס, כננראה בגלל שהוא לא עבד לפני השיעור איתי היה לו כוח להחזיק תראש שלו למעלה והוא לא משך בכלל למטה.. :] אז עשינו מעגל והיינו צריכים לקחת את הסוס עם כינוס פנימי החוצה מהרגל הפנימית.. והואא הלך הכיי הכי הכי יפה שהוא יכול ללכת :]] הוא ואני נתנו את השיעור מהלב וזה ייצא כ"כ טוב, וככה עשינו גם בטרוט, והואא הלך גגם יפה, והוא אפילו למד להיות מכונס בקנטר :]]] אחר כך בגלל שהייתה עבודה הכי טובה בעולם עשינו קצת קנטר משוחרר.. לא האמנתיי על עצמי, שאחרי בערך 10 נפילות לפחות ממנו, היה לי ביטחון לשחרר לו מושכה לגמרי, ויד אחת על הירך השמנה שליי ורק לשבבת ולנוח.. וזה היה כ"כ טוב ((((:) אח"כ מנוחה קצת טרוט משוחרר והליכה.. לא האמנתי שגם רציתיי לקפווץ היום, בנצי נתן לי כ"כ הרבה ביטחון שנעלם בדקה של התחרות במשך כל השיעור..((:) אז עכשיו אני די בפיצול, מבואסת על יום חמישי.. כי נכנעתי לפחד, התייאשתי וזה הכי לא אני.. ודי שמחה על יום שישי, כי בסוף כן עליתי שוב,ובנצי הלך הכי יפה שהוא יכול ללכת, שנינו נתנו שיעור מהנשמה וזה הלך מעולהה, וכי באמת רציתי לקפוץ, אבל כנראה טעייתי שלא אמרתי לעודד שאני רוצה לקפוץ.. יהיה טוב, כמו שמורני
אמרה, מתחיל להיות קצת אור, הוא לא גדול אבל הוא מחזקק ((((=

אחלה בחלה...

ואן גוך: אימון קפיצות מעולה, עבדנו קצת יותר על שליטה, וקפצנו פחות גבוה כי היינו באינדור.. היה ממש טוב.. והיום היה אימון דרסז' מעולה גם הוא, סוף סוף הוא מחזיק את עצמו לבד, והולך סבבה לגמרי.. קטמנדו כרגיל הולך פצצה, וכל מילה מיותרת! עד עכשיו הכל בסדר.. פשוט שני היצורים הכי חאמודיםםם שיש!!

MAYA 4827

New member
מעב"ר

יום שני שיעור קפיצות: לא קפצנו גבוה כי היינו באינדור אבל יוליה הייתה רגועה מתמיד...=]] והיה שיעור נחמד ביותר יום רביעי דרסאג': קרה לי משו ממש מצחיק: אוקיי לא מצאתי את האוכף של אספסת, והייתי צריכה לאכף מהר. אז איכפתי אותה ובאתי לעלות ואני רואה ש... אין ארכובות=] חח לא שמתי לב. שיר חגית ונועם כל הזמן צחקו עליי
הייתי על אספוסטה שכרגיל מתוקה אבל לא היה לי שיעור פרטי=/ אבל וונדיזון השמנמן היה משוגע במיוחד וכל פעם קפץ על שתיים, אז בסוף חגית ביקשה ממני לעלות גם עליו =]] אבל הוא לא עמד על שתיים
.

JnJ

New member
שיעור זבל../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

עליתי לרכב והכל היה טוב עד שהתחיל השיעור וקפצתי איקס של בערך 40 סנטימטר ומאז ג'ני לא עצרה כל השיעור, רצה כמו מטורפת ובגלל זה כל השיעור נתקענו על אפרייט 50 מסריח

LordHorse

New member
גשם חזק,

קשה לי לראות אפילו שעיני פתוחות נוסעת בלילה, לבד לחווה כי בא לי לברוח! (עיוות קל של מוניקה סקס.) נאמ. שיעור בשלישי: הייתי על יסעור שוב.הפעם תקשרנו ממש טוב,ואני תוהה עכשיו מי יותר פחדן בעצם,הוא או יויו. הוא נבהל כמה פעמים,חלקם הצלחתי להשתלט עליו לפני שהוא עבר לקאנטר-גאלופ מטורף כזה,אבל היו פעמים שהוא ממש נבהל,אבל נשארתי על האוכף ואפילו לא יצאו לי הארכובות,זו התקדמות. וכדי להרגיע אותו,כל הזמן עשיתי "ששש..",אני חושבת שזה יותר הרגיע אותי,אבל בכל אפן זה עבדP: שיעור היום: הייתי על מל.היה סביר.שתי שניות בערך לפני שהגעתי היה גשם טיפשי
,הו,מנאז' רטוב. מזל שלמל לא אכפת לדרוך במים,זה אפילו די שעשע אותו. עשינו מלא ישיבת קפיצות,הלכו לי הרגליים,עקבים למטה הרבה זמן זה לא חביב. אבל חדשות טובות! אני יכולה לשבת נוראמלי בטרוט ישיבה על מל! (שנחשב לא נוח בעליל,בטרוט ישיבה,רק.) אבל הוא עבר לקאנטר הפוך פעמיים,זה לא חדשות טובות,להתחשב בעובדה שהוא שולט בקטעים האלה. מל מושלם,הוא קופץ מעולה,הוא מקשיב להוראות,הוא אדיש ולא פחדן,הוא כזה מלך
ורק בהליכת קירור שמתי לב שהארכובות שלי ממש לא באותו אורך
זה היה כ"כ מפגר,כל הזמן ברחה לי הרגל ולא הבנתי למה.

gili600

New member
שיעור שולטט

היה שיעור ממש טוב חוץ מאיזה בק קטן ומטופש שלאוס דפק לי באחד המעברים לקנטר.. כל זמן השיעור שלנו דוזי היה בלונג' במגרש ליד והוא סוס כזה טיפשש! פעם הוא ניסה לדרוס את חגית, פעם הוא עלה על הגדר, פעם הוא עשה בק, פעם הוא עמד על האחוריות שלו אבל הוא הזיע וזה מעולה
אחר כך עופר אמר לי לעלות לרכב קצת על יוליה אז רכבתי עליה איזה שעה ובהתחלה שיר עשתה לי שיעור אבל אז היא נטשה אותי באמצע. נוטשת! קיצר היה טוב

S H I L G I

New member
יצא לי מבולגן טיכו אבל תתגברו

יום שני: באתי לרכב על פרדי, פרודו ופאלקור פרדי היה חמוד..אבל הייתי כמעט בטוחה שהוא טיפה צולע אבל טניה אמרה שהוא לא אז שוב דמיינתי..חח עם פאלקור רכבתי עם מושכות צד כי מעכשיו צריך לרכב איתו עם מושכות צד [עדיף] אח"כ עשיתי לפרודו לונג' והוא פשוט התפרע בצורה מטורפת..לסוס הזה יש לפעמים קטעים של אנרגיות מטורפות..אז זה היה אחד מהם. אח"כ עליתי עליו וניסיתי קצת לשחרר אותו...הוא התנגד אבל זה רגיל אז... יום שלישי: בספונטניות גמורה נסעתי לחווה לרכב על פרודו. טל היתה אמורה לרכב על פאלקור אבל פילוני [סוס חדש] בעט בפאלקור ופצע אותו אז אי אפשר לרכב עליו [הוא צולע..מסכני
] אז היא רכבה על דזי..גם אז עשיתי לו לונג' והוא שוב היה מלא באנרגיות וזה..אז עשיתי לו איזה 20 דקות לונג' וריקי אמרה לי לרכב עליו אפילו שעה וחצי כי הוא יעבוד למחרת עם הילדים במקום פאלקור..והוא קצת מופרע אז כדאי לרכב עליו הרבה. בכל מקרה, אח"כ עליתי עליו ואחרי כמה זמן הוא ממש התחיל להשתחרר ולקבל את המתג שזה היה פשוט אדיר..בשלב מסויים הוא ממש הצליח לשמור על זה וזה היה פשוט כיף..וריקי בדיוק חזרה מאיפשהו והיא במקרה ראתה והיא ממש התלהבה ופשוט נתנה לי כמה זמן הדרכה והיה ממש טוב..הייתי ממש מרוצה..אח"כ טל גם עלתה עליו קצת ואני עליתי על דזי והיה נחמד. הרבה זמן לא רכבתע עליה וכבר שכחתי את הקטעים שלה..אבל אין סוסה נוחה ממנה...ממש נהנתי סה"כ=) יום חמישי: באתי לשיעור על פרדי..היה נחמד..יש לי קטעים שאני מתבלבלת ובטעות כשריקי מבקשת טרוור אני עושה שולדר אין, אבל עובדים על זה. יש לי קצת בעיה לאחרונה שאני ממש מתעייפת מהר מלרכב על פרדי..אין לי מושג למה, אבל ריקי טוענת שהישיבה שלי השתפרה, כנראה שצריך פשוט להתרגל... אח"כ עליתי על פרודו ועשיתי לו לונג' ולא היו לו אנרגיות מטורפות לשם שינוי [כי הוא עבד כמה ימים ברצף סוף כל סוף..] אז עליתי עליו וצריך לעבוד איתו זמן ממושך עד שהוא משתחרר..בקיצור עד שהוא התחיל להשתחרר הייתי צריכה כבר לעוף משם..וגם היו שני שיעורים של ילדים קטנים וכל זה במנז' הקטן [היה חשוך ורק שם יש אור] בקיצור כבר היה צריך לרדת..אני ממש מרוצה ממנו ואני פשוט רוצה לבוא כמה שיותר..וזה מעצבן הקטע של המרחק [הייתי למשל אמורה לבוא גם היום ובגלל הגשם לא באתי]..אבל אין מה לעשות סופ"ש נעים

horses my life

New member
היה ממש כיף בשעור אתמול:)

רכבתי על מילכי עם כמה בנות והמדריכה הקבוע נסעה אז היה לנו מדריך בן 60 סינילי.. אז המדריך אמר לנו לעשות ג'וג(טרוט ישיבה)ובסוף הוא ראה שזה לא טוב אז עשינו טרוט רגיל והלך סבבה..ורכבתי על סוסה קשה והיא לא היתה כלכך קשה אבל בסוף הסתבר שהיא תמיד הלכה אחרי דיילייט..חח טיפשונת... וגם למדנו שאפשר לרדת מצד ימין ולעלות ולא ידעתי מזה וכל מני דברים חדשים אז בסוף השעור גילינו שהיינו בלי קסדות חחח איזה דפוקות אנחנו מזל שלא קרה לנו כלום..חחח:)

favory

New member
שיעורי טובי =]]

זה היה יום מעבר כזה מיום חולים ליום שיגרתי. רכבתי על ז'יטן
כזו מדהימה.. התחלנו בלגילדים והלך דיי חרא ואז לאט לאט התחלתי להבין מההולך ועשיתי את זה.. ורחינה, חושבת שאת הכוח שיש לה בשתיי בידיים יש לי בשוק אחת..עד שעשינו את זה נקי והלך כ"כ טוב..! עברנו לשמאל והיה ממש מעולה.שמחה אני!! ( סתם מתלהבת כי היום הוא היום הכי מאושר בחיי! ) ואז עבדנו על המתג והלך טוב..זיהו.

גשם!!! :(

לא מספיק הרס לי ביום ראשון גם היום? מה זה דווקא לי? לפחות ביום ראשון הייתי בחווה והסיבירו לי על התחרות הקרובה (חחח עוד 3 חודשים בערך) וקצת על ציוק חדש שיש בחווה.. וזהו אני מרגישה שלא רכבתי חודש..

ניתוש17

New member
מושלםם:]

רכבתי על אש המושלמת(והקרצ חעחע) נאמצ'' רכבתי עם חברה שלי עבדנו על טרוט ישיבה וקאנטרים קיצר היה כיף..

למעלה