עוד שני שיעורים מאז..:
יום חמישי- היתיי אמורה לרכוב על גולה
וחיכיתי לה וזה, ואז היא הייתה לחוצה ומטומטמת..
( אז עליתי בסוף על שוג, התחלנו חימום דראסז' וזה.. ואז עודד רצה לקפוץ ולא רציתי איתה כי אחרי הנפילה בניר דוד עדיין הגב שלי כואב, ואין לי בטחון לקפוץ אז לא חשבתי שזה יהיה מתאים לקפוץ עם סוסה שמסרבת תמיד נכון..?! :
|| אז בסוף אני ועודד עשינו קוודא אחד לשני הוא הקפיץ תקבוצה אני לא קפצתי וירדתי באמצע השיעור :
|| לא היה נחמד בכלל..!!!! אח"כ סוף השיעור הרצאה מעודד למה אני כן צריכה לקפוץ, למה היה לו מבט שהוא עומד לרצוח אותי בגל שאני לא רוצה לקפוץ עם שוג, על זה שלא לעניין להפסיק אימון באמצע וכו'.. ברור שאחרי השיחה איתו התחרטתי שהפסקתי את השיעור אבל בקטנה, אולי זה מה שהיה צריך לקרות משמיים בשביל שאני אכניס את עצמי לאימון בצורה הרבה יותר רציננית.. אחרי אתמול באמת שלקחתי ברצינות את מה שהיה ומקווה לחזור לקפוץ, ואם ייצא גם עם שוג
).... היום-יום שישי
))) רכבתי על בנצי השמשמן
שיעור דראסז', שלא היה לי שיעור כ"כ טוב מאז שעודד טס עם הקמיאלים.... התחלנו קצת הליכת עבודה וזה, בנצי למד להיות מכונס, כננראה בגלל שהוא לא עבד לפני השיעור איתי היה לו כוח להחזיק תראש שלו למעלה והוא לא משך בכלל למטה.. :] אז עשינו מעגל והיינו צריכים לקחת את הסוס עם כינוס פנימי החוצה מהרגל הפנימית.. והואא הלך הכיי הכי הכי יפה שהוא יכול ללכת :]] הוא ואני נתנו את השיעור מהלב וזה ייצא כ"כ טוב, וככה עשינו גם בטרוט, והואא הלך גגם יפה, והוא אפילו למד להיות מכונס בקנטר :]]] אחר כך בגלל שהייתה עבודה הכי טובה בעולם עשינו קצת קנטר משוחרר.. לא האמנתיי על עצמי, שאחרי בערך 10 נפילות לפחות ממנו, היה לי ביטחון לשחרר לו מושכה לגמרי, ויד אחת על הירך השמנה שליי ורק לשבבת ולנוח.. וזה היה כ"כ טוב ((((
אח"כ מנוחה קצת טרוט משוחרר והליכה.. לא האמנתי שגם רציתיי לקפווץ היום, בנצי נתן לי כ"כ הרבה ביטחון שנעלם בדקה של התחרות במשך כל השיעור..((
אז עכשיו אני די בפיצול, מבואסת על יום חמישי.. כי נכנעתי לפחד, התייאשתי וזה הכי לא אני.. ודי שמחה על יום שישי, כי בסוף כן עליתי שוב,ובנצי הלך הכי יפה שהוא יכול ללכת, שנינו נתנו שיעור מהנשמה וזה הלך מעולהה, וכי באמת רציתי לקפוץ, אבל כנראה טעייתי שלא אמרתי לעודד שאני רוצה לקפוץ.. יהיה טוב, כמו שמורני
אמרה, מתחיל להיות קצת אור, הוא לא גדול אבל הוא מחזקק ((((=