מעב"ר מקפצץ

אני שונאת שמתחיל טוב ונגמר גרוע

שוסיק נפצע בטיול, ומאז הוא בחופש אז יצא שהיום בשיעור רכבתי על אלפרד... היה לי כל כך רע וקשה.. וויתרתי מהר מדי שאין דבר יותר גרוע מזה.. חוץ מזה.. בראשון ושני רכבתי עם זוהר על הסוסים בחווה, כי היה חג ולא היו שיעורים.. בשלישי בבוקר זוהר חזר לצבא אז אני רכבתי על כל הסוסים שאני רוכבת עליהם בד"כ וכולם הלכו ממש טוב.. היום אותו דבר.. וכל כך נהניתי עד שהשיעור הרס לי תמצברוח..

segev 007

New member
אני כבר לא יכול יותר...../images/Emo4.gif

כבר שבועים שאין לי שיעור אוף אני יוצא מדעתי לפחות יום שני היה לי שיעור כפי רכבתי על ווינסטון היה נוראה כיף שיר עשתה לי שיעור מאוד מאו נחמד שיעור יש לך את זה

עבדתי על טרייל קלאס והורסמנשיפ..!

היו לי שני שיעורים השבוע..ביום ראשון עבדתי על טרייל קלאס{מסלול מכשולים} והלך סבבה.. ביום רביעי עבדתי על הורסמנשיפ..וגם אז היה סבבה..בקיצור השיעורים היו ממש טובים..!!

Ticklish

New member
וואי

שנייים לא היה לי שיעור רכיבה.. הייתי בחו"ל שבועיים ועוד לפני זה כבר לא היה לי. חזרתי ביום ראשון מאיטליה ובינתיים יצאתי לטיול חחח. מתפללת שמחר אני יכולה לעשות שיעור!

MAYA 4827

New member
שיעור..

התחיל נוראי.. פשוט לא עשיתי כלום ולא הצלחתי=/ ובגלל זה גם כל הזמן ישבתי קדימה ולא יישר והייתי על הסוס הכי קל שיש.. אם עליו אני לא מצליחה לרכב נורמלי אז על מי כן!? עברתי להליכה כי זה היה סתם, התאפסתי טיפונת, והיה קצת יותר טוב אוףף כבר 3 שבועות התבטל לי השיעור קפיצות בגלל החג וכל מיני סיבות.. =/

מוריה42

New member
היה מעולה!

היה לי טוב..כי אני בינתיים רק קנטר.. והדבר שהכי מבאס אותי שהתחלתי רק בגיל 13 לילמוד..!!!!(שזה לא מזמן..חיחי) וזה משגע אותי!!.. אבל נקווה שיילך לי טוב..

נמנמנמממ...

שיעור פרטי עם אונה.. עליתי עם גרמניות, כי כרגע זה הדבר היחיד שעוד איכשהו 'מפקס' את הסוס הזאת ומונע ממנה להתהפך.. אז עשינו חימום ארוך ומעייף מאוד...
ניסינו להרגיע אותה ולהביא אותה למצב שתבין אין כזה דבר או לפרוץ ולרוץ כמו מטורפת או לעצור..שיש קצב איטי ושפוי ושהיא צריכה ללמוד להחזיק את עצמה בקצב הזה ולהיות רגועה.. אז בטרוט היו בריחות אבל היה סביר איכשהו...ובקאנטר היו בלאגנים אבל בסוף היה יחסית שפוי..לא התהפכנו ולא כלום חחח אז זה כבר טוב... הייתי צריכה להפעיל כח הרבה פעמים אבל אנחנו בתהליכי שיחרור..וצריך לתת לה להבין שזה שאני לא מושכת בכל הכח ומשחררת לה את המושכות זה לא אומר שהיא צריכה לפרוץ... קיצור אח"כ עבדנו על מכשול בודד בטרוט..להביא אותה לאט ומסודר, לקפוץ כמו שצריך, לעצור אחרי הקפיצה ולהמשיך שוב לתוך סדר.. ולאט לאט מורקה הגביהה..וזה היה 110...והייתה פעם אחת שהבאתי אותה טוב והכל אבל זה היה קצת יותר מידי סגור, ולא שמתי רגל כדי לא להלחיץ אותה, אז היא עצרה ואני נפלתי
.. כאילו, מן כזה החלקתי על הצוואר שלה וירדתי כזה חחח על הרגליים..
*מצחיק* ואז תיקנו ופעם אחרונה עשינו לבוא לאט, לקפוץ, לחשוב על עצירה בלי באמת לעצור ולהמשיך בקצב נורמאלי ולא הסטרי..והיה סביר.. פעם הבאה ישתפר..

shirli0811

New member
3 שיעורים, 2 סוסים, ונסיך אחד XD XD

יום שלישי: קוטר, סוסה נשמה, עדיין צעירה ומלמדים אותה את העבודה, עבודת קרקע ויש שיפור בישיבה :]] יום רביעי: טובורג
עבודת קרקע, עבדנו נחמד מאוד, הוא אפילו התכנס לצד שמאל-הצד החלש של שנינו, והיה כייף (:) יום שישי: טובורג
קפיצות (:) הוא התכנס נחמד בטרוט, קצת משך בקנטר כי הוא לא עבד אתמול חח, ואח"כ בקוולטים היה מושלם (:) ובקפיצות עצמן עוד יותר :]] וסיימנו את השיעור עם קצת מספריים שכרגיל לא הצלחתי XD XD, ולקצפת קפצנו את המכשולים שקפצנו עם הסוסים ברגל... חחחח היה מצחיק XD XD

gili600

New member
../images/Emo9.gif

חגית אמרה לנו לקחת סוסים רגועים שלא נבהלים.. אני הייתי על וואנגי (
), נעם על ווינסטון ורתם על עזיז. חגית אמרה שהיום יהיה שיעור קצת שונה, התחלנו ב (כן, כן
) תופסת היה ממש כיף וגם ממש מצחיק.. קיצר התחלה מושלמת לשיעור.. חגית אמרה שנהיה הפעם בקבוצה (היא כבר בהתחלה אמרה שהיום יהיה שונה..) מסיבה לא ברורה פשוט לא הצלחתי לשבת כמו שצריך!! זה הגיע למצב שחגית הייתה צריכה לשים לי את השוט בין הידיים כדי שאני אשב ישר
אינלימושג למה זה היה ככה.. אל תשאלו אותי. סה"כ חימום נהדר והמשך פחות טוב. פעם הבאה אני אשתפר
(ואשב על הסוס כמו שצריך
|סחפירה|

למעלה