מעב"ר של חורף

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר של חורף../images/Emo188.gif

מה עשיתי בשיעורי רכיבה

גם לי יש מעב"ר מדכא../images/Emo4.gif../images/Emo107.gif

למה לעזאזל הבגרות באזרחות הייתה חייבת ליפול על יום שלישי? למה?
וגם ביום שישי לא בטוח שאני אוכל להגיע לחווה, אני מקווה... שבוע שעבר דווקא היה שיעור נחמד, רק שלא הייתי הרבה זמן בחווה. גם, בגלל הלימודים.

שיעור פצצה!!

חיים אמר משו שגרם לי לחייך!! איזה כיףףףף!! כנראה שמשתלם לרכב על רבע מגרש ועוד לקפוץ...

טיול

אני והמדריך שלי יצאנו לטיול ביער אחרי שבועיים שלא רכבתי ולא הייתי בחווה. היה נחמד. המדריך שלי קיווה שנראה חזירים כדי להבהיל את הסוסים...חח...אבל בסוף פגשנו רק חתולים שמאוד הבהילו את הסוסות (מטומטמות...), אבל היה נורא נחמד.

2eye

New member
שיעור טוב של חורף [:

עבדנו על כל מיני, הייתי עם גרמניות, כי....דרור החליט D: היו לי עוד 20 דקות כי השיעור אחריי התבטל אז דרור נתן לי אקסטה
החלק הכי טוב בשיעור, כלומר, הכי מהנה בשיעור היה הסוף, הפליינג צ'יינג', הוא יודע מה רוצים ממנו, אבל אין לו את הטכניקה לזה. הוא לחוץ מההחלפה, ובכל זאת, אחת ההחלפות הייתה פשוט טובה [: אז אומנם הרגשתי כמו עם אח קטן, אם אומרים לו לצבוע רק את הפרצוף בכחול, והוא צובע גם חצי גוף אומרים לו "איזה יופי
", אבל היה נחמדד [:

MAYA 4827

New member
מעב"ר

היינו באינדור שבגודל של מגרש דרסאג' והיינו אל חצי!! אבל היינו רק שתיים (אני ושיר) מה שהיה נחמד עשינו תחרות מי מפיל פחות פעמים (כי באיקסים של ההתחלה שתינו היפלנו=]) חח הייתי אל יוליה כרגיל, והיה שיעור טוב בהתחלה,והמסלול האחרון התחיל ממש טוב עד שבאוקסר ההאחרון היא סירבה לי
(באשמתי) אחרי זה באתי שוב וזה והיא קפצה אבל זה לא היה טוב=/ מבאס, אבל חוץ מיזה היה שיעור נחמד

S H I L G I

New member
במשפט אחד:

פרודו דביל קטן, ופרדי דביל גדול שנבהל ממשו, הביא קפיצה הצידה ואני הבאתי נפילה הצידה על האף

מממ..שלי..

הממ אזארו מושלם=] היה לא רע..כזה כיף איתו!! שלמות
עבדנו על ליין נחמד של שני מכשולים שבניהם 4-5 צעדים..ועד שקיצרנו ל5 כמו שצריך לא הצלחתי ממש להאריך ל4 אבל בסוף הצלחנו.. אין לי כח לפרט כי אני חולה=| עם סזי היה לא משהו ב20 דקות האלה פףף

fliperit

New member
מעבר של חורף= אין רכיבה

ידעתי שיש סיבה לזה שאני לא במיוחד אוהבת חורף. בשלושה שבועות האחרונים רכבתי פעמיים: פעם אחת בלי הדרכה, ופעם אחת של 20 דקות, כי וונדי פצועה...כיף כיף

פרדוש

New member
סוף סוף..../images/Emo24.gif

סוף כל סוף רכבתי..אחרי שהייתי אמורה לרכב יום ראשון והגשם המעצן היתעלל בי..אבל בכל זאת באתי לערווה לראות שהכל בסדר שם..היסתכלי על פרודו ופרדי ועל המנז' (שהיה מוצף מים)וכל כך] היתחשק לי לרכב!כמה עצוב!.. לא נוראה לפחות היום רכבתי! והלך לי ממש אחלה..(על שניהם!) נטע בהצלחה בסמינר או בדבר הזה שאת הולכת אליו..חיחי..תחזרי לחווה מהר..שתבואי תומרי לי.

מווווווושי מושלם../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

אימון עם איתי בליס היה פשוט מעולה! קפצנו מן הסתם והרבה
אני לא אגנוב לשני את התהילה ואתן לה לספר בעצמה
אבל לי היה פשוט אחד האימונים ה-כ-י טובים

ש נ י ס

New member
היה מפחידד../images/Emo3.gif

אבל באמת היה טובבבבב
הממ..תמונות.. אחת של מורני ואחת שלי... מורני..אל תהרגי אותי
שלי קודםםם

למעלה