מעב"ר שקופץ

segev 007

New member
יואוווו איזה מבאס ../images/Emo10.gif

יואווו איזה באסה היום היה אמרו להיות לי שיעור אבל בסוף אין לי למה יתעקמה לי העצבה ואני לא יכול לירכב ככה יואווו איזה חרא זה כבר שבוע לי רכבית בערך ואתם יודעים בלי לירכב בילתי אפשרי

ווינגז

New member
היי שגב.

דבר ראשון, לא נורא... שיעורים מתבטלים ויבואו עוד אחרי זה.
דבר שני, הודעות כאלו מתאימות לשרשור "מעב"ר" או שרשור נצל"שים ושאלות קטנות

gili600

New member
אמרת שלמדת לשרשר נכון??

אז תשתמש במה שלמדת כבר! [ודבר איתי בקשר למחר]

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר שקופץ../images/Emo105.gif

מה עשיתי בשיעורי רכיבה

gili600

New member
שיעור זבל!!

אחרי היום הכי גרוע בעולם הכי גם שיעור פשוט גרוע!!!! היינו עם כתם וכמובן שאני הייתי עליה! אני לא אפרט אבל בקיצור היה פשוט גרועע

שיעור חביב

התחלנו בספינים ולא היה משהו...סתם התעצבנתי על הסוסה. ואז עבדנו על נהיגה של הסוסים והחלפות רגליים. רצנו על כל המגרש בקווים ופניות לליד נכון והפוך, ומדי פעם על קו ארוך החלפנו רגליים. אחרי זה נתנו לסוסים לנוח, ועשינו תרגיל שעובד ככה- הגדר הארוכה של המגרש מחולקת למלא (באיזור ה-19) חלקים שווים שמופרדים ע"י עמודים עבים שאנכיים לחול (נשמע ממש מוזר, נכון?!), היינו צריכים לעשות נחש, מעמוד עבה אחד לעמוד בגדר ממול שאחריו, ובאמצא של הקו להחליף רגליים לליד הפוך, ולדאוג שהפנייה תהיה כמה שיותר חדה (והייתי ביד אחת). היינו צריכים לעשות הלוך חזור, ההלוך לא היה משהו, אבל החזור היה מצויין והמדריך שלי היה ממש ממש מרוצה ממני ומהסוסה, וזה שימח אותי קצת. התקדמתי וזה הכי חשוב
**אם מישהו לא הבין את התרגיל - שיגיד, אני אנסה להכין ציור שיסביר!

fliperit

New member
אני מכירה את התרגיל...

עובד מעולה עם סוסים שקשה להם להישאר על קו ישר אחרי החלפה

נכון מאוד

ניסנו גם מאוד לעבוד על זה! שאחרי ההחלפה הסוסה לא ישר תיפול למעגל, אלא תישאר על קו ישר

fliperit

New member
סופסוף רכיבה נורמאלית!

אחרי שבשבועיים הארחרונים כל הרכיבות שלי היו טיולים או להזיז סוסי בית ספר, אתמול והיום היו לי רכיבות על וונדי. אתמול תחלתי מקצתץ טרייל (כי בסופ"ש הבא יש לנו תחרות פנימית, והמדריך שלי החליט שאם כבר י תחרות אז שאני אכנס..), ואח"כ עשיתץי קצת החלפות, שבאופן מפתיע היו קלות יחסית. היום עבדתי על ספינים, ואז עברנו להחלפות ובסוף כמה עצירות. מרגישים שהיא לא עבדה שבועיים, אבל היה סביר.

horses my life

New member
שעור מגעילול

היה מעצבן רכבתי על מונטנה סוסה קרציה כל השעור יצאה לי מהמסלול...אוףף דפוקה שקמותה ורכבתי עם כמה בנות וילדה אחת רכבה על אניטה אז הסוסה נפלה לה באמצע בשבל לקחת תתמרים אני כמעט התפעקתי מצחוק אבל החזקתי תצמי.. וזהו

שיעור מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה לי היום שיעור מעולה היה כל כך כיף!!!! עשיתי ספינים 2 לכל צד..החלפות..מעגלים מהירים גדולים ומעגלים קטנים איטיים... רכבתי על הסוסה מס' 1 פפוניטה אל דליה!!!!!!! ליאור (המאמן) היה ממש נחמד והוא הסביר לי כל מה שהייתי צריך לעשות וכשהיתוכחתי איתי על זה שאני עוד שנייה נופל בספין הוא צחק וכל השיעור הזה הוא צחק עליי..בקיצור היה אחלה!!!תראו תמונה חמודה!

וואו היה שיעור פשוט מושלם!

אז ככה- עליתי על ונוס כי לאדמאייר נפל המנעל או משהו כזה והיה סופסופ שיעור דרסז טוב...שיעור מושלם! עבדנו רוב השיעור על שולדר אין בהתחלה במעגל בהליכה ובטרוט ואחרי זה על קו ישר בטרוט וקאנטר.... כבר כ"כ הרבה זמן לא היה לי שיעור דרסז טוב כזה..היה פשוט מושלם...למדתי המוווווון...והיה כ"כ כיף... בהתחלה לקח לי קצת זמן ל"היכנס לזה" אבל אחרי זה ממש הלך לי לא רע..וגם הרגשתי את ההשתפרות מתחילת השיעור והרגשתי כ"כ טוב עם עצמי.. הלוואי כל שיעור יהיה כזה!

ram ram

New member
סוף סוף היה שיעור..!!!!../images/Emo13.gif

אחרי מלא זמן שלא היה שיעור על ג'ונה הצלחתי לשכנע את זוריק שיעשה לי שיעור קצר... קיצור היה ממש כיף..!! עשינו מעגים גדולים וקטנים.. היה אחלה.! בהצלפות ממזיר למהיר היא איחרה באיזה חצי צעד ככה..
לא נורא כבר ידענו שיש לה את הבעיה הזאת.... קיצור המגעלים היו סבבה חוץ מזה שהיא כל הזמן רצתה להאט איך שמגיעים לאמצע...
לא נורא במקצה היא לא רוצה להאט בכלל..
אחר כך עצרתי אותה קצת... היה ממש ממש טוב..!!! ואז עשיתי ספין אחד לכל צד.. את ימין היא עשתה בסדר גמור ואת שמאל ממש טוב..! ושסיימתי את השיעור זוריק [המאמן] אומר לי "ועכשיו תפסיקי לשגע אותי עם השיעורים האלה שלך..!! את לא צריכה אותם!"
עם חיוך כמובן..
קיצור ג'ונה הייתה מעולה!
פשוט מלכה.!!
וזה היה השיעור ה4 על ג'ונה מסוף הליגה... נקווה לעוד..!!
תמונה היום שישי... [שמעון אחי הגדול צילם
]

gili600

New member
לא רכבת שבוע?

לא אמרת שאתה הולך לרכב על אפאצ'י כל יום?

למעלה