מעב"ר

טיול ../images/Emo13.gif

יום רביעי.. במקום שיעור טיול.. אני,חברה שלי [שהיה צריך להיות לה שיעור אחריי..] והמדריך.. היהה מצחיק.. חברה שלי היתה על דנה [המכשפה ששונאת את טופז] בשלב מסויים היא לא יכלה יותר להישאר עלייה.. היא ניג'סה כל הדרך ואז היא החליפה עם המדריך שהיה על צ'סטר.. ואני על טופז שהיה הכי רגוע לשם שינוי וכל הדרך טחן עלים ופרחים
כל הדרך אני צחקתי... כי דנה עשתה פוזות כל הדרך והלכה על הצד ודברים מוזרים
ושתבינו היא ל א סוסת דרסז'.. ולא נראה לי שהיתה אי פעם..... לקראת הסוף היה שיח כזה של פרחים צהובים אז טופז וצ'סטר [שהם אגב אחים..] אכלו מזה וכל הפה שלהם היה צהוב.... אז לא הפסקנו לצחוקקק...

ronpos

New member
השיעורים כל השבועע..

יום ראשון שריג נתן לי ל"הזיז" את נומי (סאני הולידיי) יום שלישי רכבתי על לובה ועבדנו על כל מיני "מכשולים" שיהיה לי בתחרות.. יום רביעי רכבתי על מון והוצאתי המון אנרגיה! ועבדנו על פלוס בג'וג יום חמישי שריג נתן לי "להזיז" את בג'וניור (דוקטור פיק)

שירלי317

New member
דרסז' בקרחת יער ../images/Emo3.gif

יום שני הייתה רכיבה טובה, חוץ משבסופה קים החליטה לעשות שטויות. יום רביעי פירזול, אז לא רכבתי. יום חמישי טיילנו בחוץ והיה ממש כיף. והיום עשינו שעור דרסז' באיזו קרחת יער נחמדה ליד המושב ואחרי זה טיול. וחוץ מהשטויות המתלהבות הקטנות של קימי, היה פשוט נהדר וממש כיף. :] קימי זה הדבר הטוב היחידי שהיה לי השבוע, אבל אכן דבר טוב מאוד, אפילו נפלא!

MAYA 4827

New member
איזה כיף זה לרכב כל יום!! חופששש

ראשון- לונה הייתה קצת מטורפת ואחד מהתלמידים של הקייטנה נפל, אז עליתי עלייה.. היה נחמד חוץ מפעם אחת שהיא הרימה על שתיים גבוה ותקעה תראש שלה בשלי=/, אחרי זה רכבתי על בויו שהיה תותח!! שני- שיעור קפיצות על בויו, שהיה בהתחלה קצת פחות טוב, אבל אחר כך ממש ממש השתפר וחיים אמר שהוא קפץ הרבה יחסית אליו ושהיה ממש ממש טוב=] שלישי- שיעור דראסג' על וונדיז שהלך מושלם, אז התחלנו לגילד והוא הגיב ממש ממש מעולה=] רביעי- שיעור מיותר לחלוטין!! רכבנו 5 סוסים במגרש דרסאג'.. אני רגילה לרכב לבד זה היה לי קשהה.. חח רק לקראת הסוף הכול הסתדר והוא הלך נחמד=] חמישי- שוב פעם שיעור מעולה.. המשכנו עם הלגילד שהלך הרבה יותר בקלות וטוב, ועבדתי הרבה על ישיבה=] שישי- רכבתי על בויו שאחר שבוע של קייטנה היה נוראי!!! הוא היה קשה בידיים, עשה שטויות.. רק אחרי הרבה הרבה זמן הוא הלך ממש טוב.. ואז רכיבה על מנשה שהיה תותח!! הוא כבר לא נשען על הידיים והלך מעולה, אז זו הייתה רכיבה קצרה.. אהה והשתדרגתי בציוד!! נעליים וקסדדה חדשות של האריסהורס(אין לי כוח באנגלית) ומקווה שהצ'אפס החדשים שהזמנתי יגיעו כבר=] מצטערת על החפירה, פשוט מעכשיו אני לא ירכב 3 שבועות, וסך הכול יש לי רק עוד 6 ימים להיות בחווה עד שאנחנו עוזבים.. ובטח אני ירצה גם להקדיש איזה יום לחברים=// אווףףף עצוב ליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר מתגעגעת

fliperit

New member
היו כל כך הרבה....

רכבתי השבוע משהו כמו 10 רכיבות....נפלתי פעם אחת (הנפילה הכי כואבת עד עכשיו..), היו 2 רכיבות נחמדות על בטי (שהגב שלה מתחיל לעלות כי היא עובדת טוב!), כמה רכיבות על סייחה היסטרית קצת אבל חמודה בטירוף, ועוד שאני לא זוכרת...

Die nacht

New member
../images/Emo48.gifשיערו ראשון אחרי שנה ומשהו בלי.

זה בהחלט בא במקום. הרגיש טוב. עכשיו צריך לחזור למיטב

למעלה