איזה כיף זה לרכב כל יום!! חופששש
ראשון- לונה הייתה קצת מטורפת ואחד מהתלמידים של הקייטנה נפל, אז עליתי עלייה.. היה נחמד חוץ מפעם אחת שהיא הרימה על שתיים גבוה ותקעה תראש שלה בשלי=/, אחרי זה רכבתי על בויו שהיה תותח!! שני- שיעור קפיצות על בויו, שהיה בהתחלה קצת פחות טוב, אבל אחר כך ממש ממש השתפר וחיים אמר שהוא קפץ הרבה יחסית אליו ושהיה ממש ממש טוב=] שלישי- שיעור דראסג' על וונדיז שהלך מושלם, אז התחלנו לגילד והוא הגיב ממש ממש מעולה=] רביעי- שיעור מיותר לחלוטין!! רכבנו 5 סוסים במגרש דרסאג'.. אני רגילה לרכב לבד זה היה לי קשהה.. חח רק לקראת הסוף הכול הסתדר והוא הלך נחמד=] חמישי- שוב פעם שיעור מעולה.. המשכנו עם הלגילד שהלך הרבה יותר בקלות וטוב, ועבדתי הרבה על ישיבה=] שישי- רכבתי על בויו שאחר שבוע של קייטנה היה נוראי!!! הוא היה קשה בידיים, עשה שטויות.. רק אחרי הרבה הרבה זמן הוא הלך ממש טוב.. ואז רכיבה על מנשה שהיה תותח!! הוא כבר לא נשען על הידיים והלך מעולה, אז זו הייתה רכיבה קצרה.. אהה והשתדרגתי בציוד!! נעליים וקסדדה חדשות של האריסהורס(אין לי כוח באנגלית) ומקווה שהצ'אפס החדשים שהזמנתי יגיעו כבר=] מצטערת על החפירה, פשוט מעכשיו אני לא ירכב 3 שבועות, וסך הכול יש לי רק עוד 6 ימים להיות בחווה עד שאנחנו עוזבים.. ובטח אני ירצה גם להקדיש איזה יום לחברים=// אווףףף עצוב ליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר מתגעגעת