מעב"ר

היה שיעור גרוע../images/Emo4.gif

מקווה שהשבוע יהיה יותר טוב...
חוץ מזה שצ'סטר לא הקשיב לי בשיעור (לא מאשימה רק אותו, גם אני לא הייתי משהו..), הוא גם עמד לי על הרגל כששטפתי אותו
<מעל חצי טון משובחים
> שמןןןן
הוא היה חסר אנרגיות לגמרי, שזה ממש לא אופייני לו
בדרך כלל הוא מלאאא אנרגיות וכל השיעור הוא נמרץ
אבל הפעם הוא היה כזה ישנוני לא רצה לעשות כלום... במעברים לקאנטר במקום לעבור לקאנטר הוא התחיל לעשות כל מיני תרגילים בדרסז', אלוהים יודע איזה
זהוו..

stary1

New member
יאללה..

אמנם לשיעורי רכיבה אני לא יוצאת, אבל לקחתי את תורי לרכיבה אחרי המון זמן שלא אימנתי אותה, וגם את הבת של חי אחרי 3 שנים שהיא מתחננת בפניו שיביאה לרכוב עמי
את שתיהן הוצאתי לטיול של שעתיים בחורשות, though הטיול של תורי היה הרבה יותר ארוך, בעיקר כי לימדתי אותה לעשות קאנטר והרשינו לסוסים לנוע ביתר חופשיות וקצב יותר גבוה. היה ממש נחמד, והסוסים נראים הרבה יותר שמחים:) אבל אני כמעט מצאתי את עצמי עושה סלטה מעל הראש של לורד ונוחתת ה' יודע איך, אחרי שהסייחי החליט לעשות לי חצי רירינג שהמשיך לבאקינג מטורף[כמו ברודיאו]. ביום שלישי עוד הדרכה, הפעם לביתו הצעירה יותר של חי. ומחר אולי אצליח להוציא את תורי לעוד רכיבה אחה"צ, רק אם לא ארגיש מבואסת לגמרי מהבגרות

שירלי317

New member
בגלל שאני עקומה

אז עד שישי אני לא בחווה, ולא רוכבת. כי אני חייבת לנוח לפחות קצת. בגלל ששבוע שעבר כמעט נפלתי מקימי, כי היא משוגעת קצת, ומרב שהתאמצתי לא ליפול עשיתי תנועה לא נכונה עם הרגל, ובשילוב עם הגמישות יתר שלי, יצא שהיא גם נשארה איפה שהיא לא אמורה להשאר מבחינת המפרק. אז אני צולעת. חוצמזה, היה כיף, עשינו שוב דרסז' בחוץ. היא הייתי ממש חמה ומתישה. ובשישי רכבתי על נייט כשהמדריכה שלי רכבה על קים כדי לחנך אותה קצת, כשיצאנו לטייל. והיה ממש כיף, כי הוא קוורטר קטן שמנמן ומסטול כזה, אז זה היה טיול רגוע ובסבבה כזה, בדיוק מה שהייתי צריכה. וסופית אני טסה להונגריה לבד לבד ביומולדת שלי לטיול רכיבה

עקומה או לא, ניחא, אבל

לפי תגובות אלייך שראיתי בפורום נראה שאת בת אדם מדהימה, וזה הכי חשוב
(ובאמת שגם לי יש בעיות כמו גמישות יתר, מפרק שזז מהמקום ועוד כלמיני, אבל באמת לא צריך להתבאס מכל הבעיות האלה
)

למעלה