מעב"ר

עבדנו על עצירות אסופות.

אבל נתחיל בחימום. הח=יה דווקא חימום בסדר, הלך די חלק
אבל אז היה החלק של עצירות אסופות שהתחיל ממש לא משהו. רכבתי על הייוואיי, שזיכתה אותי בכמה באקים על זה שלא הבנתי אותה והיא לא הבינה אותי
אבל במשך השיעור הצלחתי להגיע אליה ולהבין איך להסביר לה מה אני רוצה יותר טוב, ובאמת לקראת סוף השיעור הכל היה פשוט מדהים ומעולה, והתקשורת בינינו הייתה ללא שום חסימות

בא לי לכתוב..=]

המממ לא עשינו משהו מיוחד.. עבדנו על דאבל..אפרייט, 4/5 צעדים, אפרייט.. בהתחלה קפצנו את הראשון והיה צריך לעצור לפני השני..ואחרי כמה פעמים המשכנו לשני.. והיא הייתה ממש מותק.. הממ וזהו בערך.. חולה עליייה

קשה קשה..

ביום רביעי עבדנו על הפנייה של הסוס מהיד החיצונית, ווהיה לי קשה.. עשינו מעויינים כדי לעבוד על פנייה חדה ולא הצלחתי!!1
זה הטריף אותי! צעקו עליי כל הזמן ודפקתי את הגב ואת קרעתי את הכתפיים ונתפסו לי השרירים בתחת ומה לא... אז יום אחרי זה קפצנו, ולצערי הרב המשכנו לתרגל את הפנייה המרגיזה מהיד החיצונית אז לא קפצנו גבוה, אז זה בהחלט היה מבאס... אבל למדתי המון, פעם ראשונה שהסוס היום ממש ממש מכונס בקנטר! זה השתפרות מאוד גדולה, סופסוף הייתה בינינו תקשורת רצינית, כזו שמקבלים בדרסז'.

belledejour

New member
מדהים...

יש לי סוסה בת 19 [כן זה מבוגר] ויש לה הסטוריה של תחרויות בקפיצות ודרסאז', וזה די דפק לה את הרגליים והגב. אז עכשיו אני מנסה לחזק לה את האחוריים כי ממש אין שם כלום, וממש הולך מעולה... אתמול [שישי] סתם עבדתי במגרש, והיא ממש שיתפה איתי פעולה והתכנסה והכול... ואז רוני עלתה על אדמייר, והתחשק לה להחליף סוסים אז למה לא... והוא כל כך לא נוחח! איך יושבים עליו?! ורד יערה ואלון אתם יושבים מדהים... טוב ורד ויערה
אני חייבת לרכב על סוסים אחרים בשיעורים שלי כי אני רוכבת רק על בל כרגע, וזה לא ממש טוב כי אז אני לא אוכל להתמודד עם סוס אחר! נצטרך לדבר עם אמיר... חוץ מזה, סיימתי לפני שבועיים קורס שממש עזר לי ברכיבה, אז נקווה שרק נשתפר

belledejour

New member
אולי...

הוא היה נוח כשהוא היה איתך
בואי עכשיו לראות אותו! אבל גם עליתי עליו מיד אחרי הסוסה שלי, שאומרים שהיא לא כזאת נוחה אבל ממש התרגלתי לצעד שלה...

חחח הוא לא היה איתי אף פעם..

הוא היה של בסאאאם (הידועה גם בכינויה DriftingAway)
אניוואי כמו שמיס מאוס אמרה מעלינו איך את רוצה שסוס יהיה נח אם מכווצים אותו כל הזמן?

belledejour

New member
אבל באמת...

הוא סוס מדהים... רכבתי עליו ביום שישי כמו שאמרתי, ואז בשיעור שלי אתמול המדריך אמר לי שהוא הסתכל ביום שישי ואהב את מה שהוא ראה, אז רכבתי עליו גם בשיעור- קפיצות. איזה חמוד! הוא כל כך שונה מהסוסה שלי אלוהיםם.....

shir308

New member
לא משהו אבל בסדר../images/Emo3.gif

המדריך שלנו לא הגיעה רכבנו עם מדריך אחר שמדריך בדיוק הפוך ממנו
קפצנו כל מיני תרגילים אחד זה גריד של קורות (טרות,קאנטר) ואוקסר בפנייה של 10 מטר
קיצר הלך נחמד אבל לקח זמן

למעלה