מעב"ר

שרונוש16

New member
....

אממ רכבתי על ג'יי
ותירגלתי קאנטר ומעגל בקאנטר והלך לא רע:) ואז עשיתי הכנה לישיבת קפיצות וזה היה כיף
ושיעור אחרי זה רכבתי על טייפון, והלך הרבה יותר טוב מפעם קודמת שרכבתי עלייה:)

shir308

New member
../images/Emo8.gifטוב ביותר

הרכיבה האחרונה שלי הייתה על ביאנקה
( מי שמכיר), זה היה שיעור קפיצות אזזזזזזזזזזזז קפצנו מסלול קצר של 5 מכשולים ו80 ס"מ בערך ו...............הלך טוב!
אפילו טוב מאוד! ויותר חשוב היה כייייף...
..חחחח..חח.

favory

New member
אהה שיעור באילוץ רב...

אבל בסופו של דבר הלך יופי, לעומת כל הרכיבות פעמים קודמות.... (~~~מאושרת , כי חזרתי לסוסה שלי~~~)

belledejour

New member
../images/Emo23.gifבל....../images/Emo23.gif

אתמול שחררתי את בל במגרש, והיא הייתה כל כך מתוקה... עשתה גלגולים שלמים! והיום בבוקר שמתי לב שהצוואר שלה תפוס, אבל מאוד תפוס- השריר בלט וזה.... קיצר, עבדתי איתה במון במסגרת ארוכה קודם, ואז ראיתי שהיא התחילה להתשחרר אז אספתי קצת. ובסוף היה מושלם! ניסיתי קצת שולדר אין והלך ממש טוב, וחוץ מזה פשוט הלך מעולה בכללי..... כל כך מאושרת

belledejour

New member
שיינינג חמוד כל כך ../images/Emo23.gif

איזה שיעור מעולה היה לי על שיינינג... הוא ממש עבד כמו שצריך, והלך כל כך טוב
מאושרת...

אחלה שבעולם../images/Emo13.gif

וונדי המדהימה תמיד מפתיעה לטובה
אחלה של שיעור תירגול רב של טרוט ישיבה,מתקדם מעולה. בתמונה-גולה נתפסה מתגרדת יפה
=>

MAYA 4827

New member
שיעור ראשון אחרי שבוע נטול רכיבות..

וסך הול גם שיעור ראשון פה.. רכבתי על ליאו, סוס בצבע ביי ענקי.. הוא ממש טוב מתרכך והכול אבל הוא די עצלן, ובשבילי עם סוס עצלן לא יעזור כמה טוב הוא יהיה.. חח קיצר לא קפצנו כי היא רצתה לראות את הרמה שלי. עבדנו על קצת על כיפופים, הארכת צעד בטרוט וניסינו גם החלפת קנטר באוויר אבל הוא כל הזמן ניסה ליפול לטרוט והשוט שהם הביאו לי הוא ממש ממש קצר ולא מועיל במיוחד.. סך הכול הלך טוב, ביום חמישי נקפוץ

MAYA 4827

New member
קפצנוו..

ממ רכבתי על אותו סוס.. רק שהיום הוא היה לגמרי שונה. עליתי עם הדורבנות(לא עם הקטנות שלי, הביאו לי אחרות), ובכלל היו מלא טרקטורים שעבדו ועשו רעש אז הוא די נבהל.. עשינו מסלול קטן היה נחמד.. חוף מזה שהוא התחיל באקים ושטויות ליד התרקטורים.. באמצע השיעור הורדתי את הדורבנות ואת השוט כי היו לו קצת יותר מידי אנרגיה.. אבל אני מעדיפה אותו ככה מאשר עצלן=]

Lian815

New member
הרכיבה..

רציתי לרכב ביחד עם בת דודה שלי, אז ביקשתי מבעלה של בת דודה שלי את הסוס שלו,כי יש לו סוס טוב וכמו תמיד הוא הסכים, אז הגעתי לבית שהסוסים עומדים בו והסוסים היו משוחררים ואחד הסוסים סוס ערבי משוגע, ניסיתי לגרות אותו עם תירס כדי שיבוא לאורווה במקום זה הוא השתגע כי הכלב שלהם עיצבן אותו והוא כמעט בעט בי, איזה פחד זה היה..קפצתי מהר מהגדר שלהם ויצאתי מהחצר של הסוסים,ובסוף ויתרתי על הטיול הזה ויצאתי לבד בלי בת דודה שלי..

גולע

New member
הלך טוב:)

אתמול רכבתי סוף אחרי שלושה שבועות בארה"ב.. על שלוקי שילי
. הלך ממש טובב רק חבלל שהוא היה תפוס ולא במיטבו בגלל שביום רביעי נתנתו לו חיסונים
בהתחלהה הוא היה ממש תפוס בצוואר והיה לו מאד קשה להתכנס אבללל בסוףף השיעור הלך יותר טוב כי הוא השתחרר לי.. ומה שהכי טוב? לא נתפסו לי השרירים אחרי הרכיבה כי לא רכבתי 3 שבועות!(חוץ מפעם אחת)

למעלה