מעב"ר

XDarkwolFX

New member
היה לי נורא ואיום..../images/Emo7.gif../images/Emo187.gif

יצאתי לרכיבה..(זה היה ביום שישי) והכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי לעבור את הנחל. ואז עברתי את הנחל כמעט עד הסוף ואז היו ברזלים על הרצפה שלא ראיתי והם הסתבכו לסוסה בין הפרסה לציפורן. ולא היה לי פלאפון ולא הייתה נפש חיה בסביבה חוץ ממני ומהסוסה. והתחלתי להלחץ וניסיתי לשחרר אבל זה לא הצליח. קשרתי את הסוסה ודפקתי ריצה הביתה איזה קילומטר בערך הכי מהר שיכולתי. והגעתי הביתה וצעקתי לאמא שלי ואח שלי שיבואו לעזור לי ואז הם מהר באו ואני ואח שלי רצנו לשם,כמובן שאני נגררתי מאחורה ואמא שלי גם באה. ואז אח שלי הצליח לשחרר.. מסכנה ג'ורג'יה

2STRIPE

New member
היום לא יהיה שיעור ../images/Emo3.gif (חתונהה ../images/Emo9.gif)

אז עשיתי בשישי שיעור השלמה
הרווחתי שיעור קפיצות, הלך טוב חוצמהקטע של הפריצות... וזה היה שיעור הישג עם רחינה..! חח בטח בגלל שקפצנו עם אבי ומתן
יום ראשון רכבתי
על המושלמת הזאת
והלך טוב..! היא עבדה טוב ואני שמחה
חוצמבקנטר ימין שפשוט נירא שנוח לה לעשות שמאל..... חולת נפש... אבל היא הייתה ממש מושלמת ולא פרצה יותר מידי
מקווה לרכב בחמישי

belledejour

New member
באיחור, אז מה../images/Emo3.gif

טוב... התחלתי את השבוע לא משהו בכלל... הרדמנו את הכלבה שלי, כי היא הייתה זקנה כבר והכול...
אבל אני מתגברת לאט לאט, וכל פעם שאני יוצאת מהחווה אני חוזרת הביתה עם חיוך. זה עובד עליי כל פעם מחדש...
ביום שלישי רכבתי לבד והיא הייתה מושלמתתת, וכנ"ל רביעי (אתמול
) והיום רכבתי לשם שינוי על אדמייר בשיעור דרסאז', והלך כל כך טובבבב
הוא היה תפוז אחושילנגג בהתחלה אבל בסוף הוא היה כל כך מושלם
בל בל עשתה את שלה עליי

2STRIPE

New member
הופה!!

אדמייר? סחתיין
רוני רכבה איתכם? על טוסטוס אולי חח?

belledejour

New member
אדמייר? אחרי בל?!

היא יותר קשה
או אולי באותה רמה
רוני רכבה לבד על טוסטוס *רמז עבה, תחזרי* ואז גם הצטרפה אלינו לשיעור דרסאז' עם הסוסה שלה וזה היה סבבה, למרות שזה היה קצת מבאס לנועם שגם רצתה להצטרף
וחבל אני על אדמייר, נעה על רפקור, רוני על סנואי או שחורה (או אולי יש שם חדש שאני לא מכירה?
), ואילת על קינג חזרנו סוף סוף ללגילדים
וגם זה בקושי... ודיברנו עם רוני
אבל הלך טוב.
טוב מאוד
.

למעלה