מעב"ר

belledejour

New member
=]]]../images/Emo80.gif

יום אחרי התחרות, הייתי בטוחה שהיא תהיה תפוסה או משו.. ממש לא =] היא הייתה הכי משוחררת בעולםםם אף פעם לא היה לי איתה קנטר כזה אני חושבת... מדהימה
ומטר הייתה איתי במגרש
על הסוס החדש סילבר (שצריך למצוא לו שם חדש אם יש הצעות
חום בהיר, יפייפה
) ממ... זהו

netapet2

New member
אחד השיעורים הטובים ../images/Emo13.gif

כבר הרבה זמן לא היה דרסאז'. והיום עשיתי דרסאז', ועבדנו בהתחלה על חלקים מהמבחן של ב'1 שזה טיפה, ומעגל בקאנטר של 15 מ', והחלפת כיוון בקאנטר ומעבר לטרוט בX ובסוף ההחלפה קאנטר אחר. והארכת צעד, והארכת צוואר. והוא היה כזה מתוק
אני כלכך אוהבת את הסוס הזה. בקיצור אחרי שעבדנו על זה נכנסתי לקו מרכז, פעם ראשונה לא משהו, שנייה ממש לא, ושלישית ממש טובה
ואז המשכתי כבר את כל המבחן. ונורא נהנתי מהמבחן הזה, קצת קשה המעגלים הקטנים- אבל מכל קושי לומדים
בסוף ניסינו לגילדינג, אבל שנינו היינו עייפים [ואני גם מיוזעת משהו
] אז החלטנו לוותר ולעשות את זה בשיעור אחר. באמת שהרבה זמן רציתי לרשום את זה בכזה חיוך.

2STRIPE

New member
מושלמת אחת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיעור ממש כיפי
קפיצות אמיר טוסטוס עם יעלו <ז'יטן> נועם <סוס חדש-סילבר> רוני <שחורה> ויוני <אדמייר
> הכפרעע לא עבדה שבוע
<מין הסתם השביתה נגמרה
> אז ברור שיהיו המון שטויות ופריצות וראש כבדדדדד עליתי בהתחלה עם רוני ולי והם כל שניה נכנסו בי
וטוסטוס לא מסתדרת איתם <אהמ אהמ אהמ רמז עבה> אח"כ לי נתקעה בי מאחורה וטוסטוס הביא לבל באק <כפרעע עליה
> איזה באק חמוד וואיי!! חח אבל לי ברוב גאונותה לא הייתה קרובה מספיק <או שהרגל של טוסטוס קצרה מידי
> בשביל שבל תקבל את זה.. קיצר התחלנו להתחמם... מתחילים טרטו ימין איקס המשך ליכנס אליו עוד פעם.. אח"כ להיכנס אליו ואז ל-3 קורות ואז אין&אווט פעמיים... היא הייתה כזאת נשמהה!! נחתה על ימין והכלל!! ואז התחלנו מסלול חח להיכנס לאין&אווט להמשיך בקנטר ימין <כן היא עשתה ימין
> ליד הגדר ואז להיכנס לקורה 4-5 צעדים אפרייט <60 כזה..> אח"כ להמשיך בקנטר <ימין..> נירא לי שהיא נחתה על שמאל ואז החליפה <
> אח"כ להיכנס מאחורי האוקסר אלכסון לשנות כיוון ואז היא שוב החליפה לשמאל<
> ואז להיכנס בקו אלכסון לאפרייט <40 כזה..> ואז אוקסר <50..> וכמובן בגלל שהיינו הרבה ויוני התחיל להצטרף לשיעורים <חוצפן
> של אנשים אז עשינו רק פעם אחת.. והוא כמעט נפל מאדמייר
למרות הכל טוסטוס הייתה ממש חמודה וכפרעע!!!!!!
וכמובן שהיא פרצה קצת באפרייט הנמוך עד לאוקסר... כן התמונה לא משהו לא יצאו תמונות טובות
אבל היא כזאת שקסיתת!!

snoeyka101

New member
נשרשר לפה....

היה שיעור אחד המעפניםםםםםםםםם באמאאאא שלייייי, נכנסנו לאיקס ולאינאנאווט, פעם ופעמיים... אח"כ לאינאנאווט ואז קנטר ימין קורה אפרייט 4 צעדים ממשיכים בקנטר משנים כיוון אפרייט אוקסר אלכסוני 7. לא היה משהו...

שירלי317

New member
אנחנו שוב "שובתות"

אולי בשישי אחזור לרכב. הכשרונית פצעה לעצמה את הרגל האחורית והפט לוק נפוח לגמרי, מלא מוגלה מגעילה וכאלה.. יהיה טוב. כנראה שאם ככה לא נצא לתחרות בניר דוד בשבת הבאה.. ובהתחשב בזה שיום אחרי התחרות שאחרי זה יש לי מיונים לסנפיר אני אוותר גם על זו. בוף.

charliebr

New member
סתם תגובה קטנה

למרות שאף אחד בטח לא מכיר/זוכר אותי פה, אבל ראיתי את זה וזה הצחיק אותי.. בטח הוותיקים זוכרים שפעם מעב"ר היה מה עשיתי בשיעור רכיבה... אני רואה שקיצרתם חחח טוב אני אחזור לי לאנונימיות

חחח זוכרת ומבינה למה התכוונת ../images/Emo3.gif

ולמההה.. יאללה תחזרי לכתוב קצת.. לא יזיק באמת!!!

charliebr

New member
חח כן

דוגרי עכשיו כשאני בשכונה יש לי זמן לבלות מול המחשב כמו בזמנים הטובים... עזבו את זה יש לי יומולדת 19 עוד איזה שבוע! 19!?!? כאילו WTF!? מתי הפכתי להיות כזאת זקנה!? אני זוכרת שכשהגעתי לפורום הייתי בת פאקינג 14.... אני מתחילה לאסוף חתולים נשבעת לכם...

חחח זה בסדר...

את הולכת בעקבות הדור הישן.. (אני, סתיו וכו').. חח אין, פעם היינו שולטות פה.. זוכרת!?!? זה היה פשוט הפורום שלנו.. חח עכשיו אנחנו סתם נספחות שיותר קוראות ולפעמים מגיבות.. כל הילדים החדשים התשלטו פה.. וכן גם אני התחלתי לכתוב שהייתי בת איזה 14.. חח הזמן טססס ויותר מדי.. עוד 5 חודשים אני כבת בת 20
אמא =|

יש כאן אנשים שלא רוכבים בשיעורים../images/Emo22.gif

שיפצנו... כמה זמן לא ראיתי את הניק שלך פה
דרור צודקת

למעלה